To πες και το κάνες ρε τι να πω!! Σε ολο το ταξίδι αναψα κεριά και έκανα ευχέλαιο για να τα καταφέρεις
Ρε συ στο γύρνα τη τελευταία μέρα το πήρες σερί απο τι καταλαβα?![]()
To πες και το κάνες ρε τι να πω!! Σε ολο το ταξίδι αναψα κεριά και έκανα ευχέλαιο για να τα καταφέρεις
Ρε συ στο γύρνα τη τελευταία μέρα το πήρες σερί απο τι καταλαβα?![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Γιώργο..................................![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Νταξ μωρέ... Το 'χα...
Μπράβο διάολε! Τα έχουμε πει και στο τηλέφωνο και θα τα πούμε και από κοντά.
Θέλω να σταθώ λίγο στον φόβο που νιώθαμε για το ταξίδι πριν ξεκινήσουμε. Αν το δεις ορθολογικά δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. Αν δεχτείς την "ταλαιπωρία" που θα φας και τα ρίσκα που παίρνεις το μόνο πρόβλημα είναι αν κάτσει στραβή ή αν βρεις τα όρια σου. Και στις 2 περιπτώσεις οι λύσεις έρχονται εύκολα είτε από άλλους ανθρώπους (γέρος με βενζίνη) είτε με πιστωτική όπου μεταμορφώνει το πρόβλημα σε οικονομικό και το μεταθέτει στον χρόνο.
Τα παραπάνω δεν βοηθούσαν πάντως. Ήμουν τρομοκρατημένος πριν φύγω και είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι έτσι για ταξίδι. Αυτό είναι ίσως και ο λόγος που ήθελα τόσο να πάω, το ότι μου προκαλούσε τόσο διαφορετικά συναισθήματα από τα προηγούμενα ταξίδια και πιθανόν και από τα επόμενα. Σίγουρα ήθελα κι εγώ να δω τα όρια μου.
Με το που αρχίζουν να κυλάνε τα χιλιόμετρα ο φόβος γίνεται ενθουσιασμός και πολλαπλασιάζεται αν τον μοιράζεσαι με κάποιον. Σίγουρα θα ήταν πολύ δύσκολο για τον Γιώργο να συνεχίσει αφού έχουμε πάει, έστω και λίγο, μαζί. Θέλει ένα νοητικό reset παρόλο που ήμασταν προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο. Μπράβο φίλε.
Για την απόφαση να ξεκινήσω με χαλασμένο μηχανάκι θέλω να πω μόνο πως ήταν risk free. Οδική έχω έτσι κι αλλιώς (έχω μάθει από το Χάσκι) και καλύπτει και Ευρώπη, τι σπάσει τι δεν σπάσει πάλι λεφτά θα θέλει. Άντε στην χειρότερη να θέλει και πιστόνι τώρα (πιστεύω στον κύλινδρο
). Οκ, έδωσα μερικά λεφτά για απαραίτητο εξοπλισμό που αλλιώς δεν θα τα έδινα αλλά έως εκεί. Το δίλημμα ήταν απλό, η πάω και όσο φτάσω ή δεν πάω καθόλου. Εύκολη απόφαση.
Μερικά tips αν θέλετε να κάνετε καμιά τέτοια βόλτα:
- Το combo ισοθερμικό-φόρμα-επιγονατίδες-τζιν-αδιάβροχο δεν βολεύει και δεν είναι και τόσο αποτελεσματικό, πάρτε ένα παντελόνι για σκι ή μηχανής.
- Τα δάχτυλα γίνονται τόσο ευαίσθητα που ματώνουν γύρω από τα νύχια προσπαθώντας να δέσεις χταπόδια. Τουλάχιστον έτσι σημαίνει ότι κάνεις διακοπές.
- Μάθετε να αγαπάτε την μύξα σας. Θα είναι συνέχεια μαζί σας.
- Μην έχετε μηχανάκι που βαράει.
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές, και στα δικά σας.
ΥΓ1: Άργησα λίγο αλλά έχω τεντώσει από δουλειά και κοιμηθεί ελάχιστα. Πρέπει να βγουν λεφτά για την Minnie
ΥΓ2: Αν ήμουν μαζί, θα φεύγαμε όταν τελειώναν οι μπύρες. Θα κοιμόμασταν μέχρι και αγκαλιά για να κάτσουμε κι άλλο
ΥΓ3: Αν ήμουν μαζί, τα καμώματα με το 24ωρο την τελευταία μέρα θα τα ξέχναγες...
ΥΓ4: Γιατί πήγες κι έμεινες στην ακριβή ξινομούρα στην Βιέννη; Σου είχα πει πως είχα κι εκεί να σε φτιάξω.
ΥΓ5: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Adam για όλα.
ΥΓ6:![]()
![]()
Περιπέτεια με τα όλα της , δυστυχώς δεν ευδοκίμησε να φτάσετε και οι δύο πάνω ... πες ότι είναι εμπειρίες και αυτές και εις άλλα με υγεία
![]()
Ρε Γιωργο ;;;
Που ειναι τα βυζγια ρε μλκα?!?!?
Πωωωω παλι καλα που δεν ηρθα!!
....
ΚΡΙΜΑ που δεν ηρθα παντως, για να σοβαρευομαστε.
Με το δικο μου θα ηταν piece of cake ... πραγματικα το μονο που φοβομουν ειναι ο παγος και το υπουλο χιονι
Δεν εχω σωματοτυπο να σηκωσω 200 κιλα + συμπραγκαλα με υψος σελας 830 .... και κολωσα περισσοτερο για το "πτωση και 1000άρικο".
Περιμενα να δω τιποτα 2 μετρα χιονι και τελικα .... αααααααααχχχχχχχχ!!!!
ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ TONS OF RESPECT για το κρυο που εφαγες και τα χιλιομετρα solo και μονοκοπανια στην επιστροφη!!!![]()
pew pew pew pew pew pew !!!
Δεν μπορεί να είναι χειρότερες από του "μπουλντόζα" κτήνους. Δεν μπορεί.
Επίσης να θυμίσω ότι οι τυρολέζες είναι καλές, οι ΦΕΤΟλέζες θα ήταν πρόβλημα. Μην μπερδεύετε τα τυροκομικά. Γιατί νομίζετε ότι δεν έχουμε κοιλιακούς φέτες, μετά δεν θα μας κάνει παρέα ο σίχαμας.
Μπραβο παιδια για το κουραγιο την θεληση και την τρελα!
(πολυ χαλαροι οι παππουδες με τα χιονια ε? ψαρρωσα...)
ρε! θες να μας τρελανεις??
κοιτα ρε φιλε που στας ευρωπας υπαρχουν μουρλοκομεια που κανουν μοτοσυγκεντρωση με -c και χιονι,
και εδώ αμα εχει κατω από 10c δε καβαλάμε γιατι κανει ψωφοκρυο...
Εντάξει χαλαρώστε με το κρύο, έχει να κάνει καθαρά με το πως έχει μάθει κανείς. Δε θα ξεχάσω ποτε όταν είχαμε πάει στο Inari (με το σχολείο σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών) ήταν Μάρτης μήνας το χιόνι ήταν στα 2 μέτρα υψος, όλοι μας φοράγαμε μια βαλίτσα ρουχα πάνω μας και οταν επισκευτήκαμε ενα γυμνάσιο της περιοχής η Γυμνασιάρχης μας περίμενε εξω στο προαύλιο με κοντομάνικο![]()
Ρε 3ιςΜέγιστε....τρέμω στην ιδέα ,να αποφασίσεις κάποια στιγμή να ασχοληθείς με την ορειβασία.
Σα να βλέπω το σκηνικό...
Θα ξυπνήσεις ένα πουρνό ,θα βάλεις το σακκίδιο στην πλάτη ,θα φιλήσεις την γυναίκα σου ,και θα φύγεις περπατώντας για το Νεπάλ.
Μουρλοκομείο........έέέέ . . . . Μουρλοκομείο.........![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "