Ασχετο αλλα...διαβάστε τα σχόλια! κλαιω!!!!!
http://www.protothema.gr/greece/arti.../sumvasiouhos/
Ασχετο αλλα...διαβάστε τα σχόλια! κλαιω!!!!!
http://www.protothema.gr/greece/arti.../sumvasiouhos/
τα σχόλια δεν τα διάβασα αλλά αναρωτιέμαι, όταν σήκωνε την μπάρα και πέρναγε με ποιον τρόπο απευθυνόταν στους άλλους; Σκεφτόταν μακάρι να κάτσει και να μην πληρώσω ποτέ τίποτα ή έλεγε γεια σας κορόιδα εγώ την κάνω τζάμπα κι είμαι ο ωραίος της παρέας. Διότι από όσο θυμάμαι από τη μία είχες το συριζα να λέει δεν πληρώνω κι από την άλλη είχες πολύ κόσμο, δικηγόρους κλπ στα κανάλια που έλεγαν ότι αυτά δεν θα παραγραφούν και μια μέρα θα έρθει ο λογαριασμός. Πήρε λοιπόν μια συνειδητή απόφαση δεν του φταίνε οι υπόλοιποι πολίτες που και εξαιτίας του "δεν πληρώνω" των "ωραίων" πλήρωναν παραπάνω.
Ε ναι... Το πήγε λίγο σερπαντίνα
Διάβασέ τα και μετά πες μου.
Και δε σου το λέω με ύφος. Ειλικρινά.
Απλά η αντίδρασή μου αφορά καθαρά και μόνο τα σχόλια.
Είτε είναι ο μεγαλύτερος μλκας του κόσμου ο τύπος αυτός, είτε πιάστηκε κορόιδο, είτε ό,τι θες, δεν κρίνω αυτό που έκανε.
Έκανε ό,τι έκανε, καλώς ή κακώς, τώρα έχει κάποιες συνέπειες να αντιμετωπίσει.
Εγώ για τη χολή στα σχόλια αναφέρομαι καθαρά και μόνο, και τη νοοτροπία "οι από δω γ@μάνε τους από κει".
Ενώ και οι από δω και οι από κει, την ίδια ληψώ θα φάνε.
Δεν με ενδιαφέρει να διαβάσω τη χολή του καθενός αλλά φαντάζομαι ότι δε θα υπάρχουν μόνο κάφρηκες απαντήσεις αλλά αν κάποιος φάει την ίδια επειδη κι αυτός παρανόμησε κατ εξακολούθηση και για το ίδιο πράγμα τον κράζει τότε εκτός από κάφρος είναι κι ηλίθιος, αλλά αν αναφέρεσαι στα της κρίσης, τότε κάτι τύποι σαν τους δεν πληρώνω δεν είναι ακριβώς αθώες περιστερές.
Λάθος φαντάζεσαι.
Κι εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση, γι'αυτό και μπήκα στον κόπο να σχολιάσω (έντιτ: να σχολιάσω εδώ εννοώ).
Εμ, εσύ τί νομίζεις?
Ότι όσοι κράζουν είναι Παναγίες που τους πνίγει το δίκιο?
ΥΓ. Όχι δε μιλάω για το τελευταίο που λες, ούτε θεωρώ κανέναν αθώα περιστερα.
κατσε ρε pipe για να καταλαβω...
ποιος ο λογος να μην κραξεις καποιον που επραξε κατι λαθος?
και μαλιστα οταν το επραττε βρωντοφωναζε οτι αυτος ειναι σωστος και ολοι οι υπολοιποι λαθος ή βλακες ή κοροϊδα ή οτι αλλο θελεις βαλε...
δλδ ειναι χολη να βρισω τον Ακη επειδη εκλεψε και ειναι μεσα?
ειναι καφριλα να βρισω τον μ@λακα που εχτισε μεσα στο δασος με την προοπτικη να την γλιτωσει επειδη ηξερε καποιον στην πολεοδομια αλλα αυτος τελικα ο καποιος εφυγε απο εκει, και τωρα του "μεγαλου" του γκρεμιζουν το αυθαιρετο?
ειναι χολη να περιφρονω τον "τεραστιο" που με περισσιο θαρρος εσπρωχνε την μπαρα μπροστα στις καμερες και το επαιζε καμποσος?
και στην τελικη γιατι να φαμε την ιδια ληψω? εγω δεν εχω κανενα χρεος στο ονομα μου...αυτος εχει...
και βγαινει και κλαιγεται για να του μειωθει κιολας...![]()
Τα μετέφερα γιατί σήκωνε σφουγγάρισμα το πράγμα καθώς βρισκόμασταν στα ανέκδοτα κλπ.
Και κακώς ίσως το μετέφερα γιατί θα δοθεί συνέχεια και δε νομίζω ότι έχει νόημα, αλλά τέσπα.
Ας το κρατήσουμε σε κάποιο επίπεδο.
Βρε κράξε αν θες.
Πέτα του και πέτρες.
Απλά στη δική μου λογική και ηθική, όταν βλέπω κάποιον που έχαψε ένα παραμύθι (σχετικά με τα διόδια) όπως το είχε χάψει κόσμος και ντουνιάς, και ξαφνικά του έρχεται μια καμπάνα ΝΑ (με το συμπάθειο), και δεν ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται, μου προκαλεί θλίψη. Ούτε θυμό μου βγάζει, ούτε καμιά όρεξη να αρχίσω να πατάω κάποιον που είναι πεσμένος στο καναβάτσο.
Τώρα συγκρίσεις με Άκηδες και λοιπούς νομίζω είναι ολίγον τι άκυρες.
Το για πότε μπορεί ξαφνικά κι εγώ κι εσύ κι ο άλλος να αποκτήσουμε χρέος στο όνομά μας, άσ'το καλύτερα....
Αν αύριο έχουν ανάγκη για λεφτά και βγουν και πουν ότι όλες οι φωτογραφίες από ΕΟ και ΑΟ και λοιπά, που ήταν για πέταμα γιατί οι παραβάσεις ήταν "αστείες", τελικά θα αποσταλούν στους παραβάτες και με επιβάρυνση τάδε %, προσωπικά δε θα βγω σε κανά κανάλι να κλάψω.
Αλλά όλους μας θα μας πονέσει.
Κι αν κάποιος βγει να κλάψει δε θα τον αρχίσω στις φάπες.
Θα δείξω κατανόηση.
Αυτό λέω.
Το θέμα είναι πολύ απλό:
Βασισμένος στο "δεν πληρώνω" του Αλέξις, έκανε κι αυτός την δική του επανάσταση.
Ο Αλέξις, τα γύρισε, δεν θυμήθηκε να προστατεύσει τους οπαδούς του κι ο άτυχος φίλος μας τώρα καλείται να πληρώσει προστιματάρα άνευ προηγουμένου.
Όταν παλεύουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια... Παλιά αφρικανική παροιμία.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εχει σημασια και πού διαβαζεις τα σχολια. Το Πρωτο Θεμα ειναι, δλδ ενα βημα μετα την Espresso... Δε δινω ιδιαιτερη σημασια, ειναι σα να διαβαζεις τα σχολια στο youtube.
Για να παραποιησω λιγο το ρητο του George Carlin, "Σκεψου ποσο μαλακας ειναι ο μεσος ελληνας και μετα συνειδητοποιησε οτι οι μισοι ειναι πιο μαλακες απο αυτον."
εμενα παλι δεν μου βγαζει θλιψη, μου βγαζει μια μορφης δικαιωση...για τον απλουστατο λογο οτι αποδιδεται δικαιοσυνη...εστω και αργα...
το δικαιο ειναι να ακολουθουμε τους νομους του κρατους...
αν καποιος δεν το κανει, αναλαμβανει τις ευθυνες του...
το ωραιο ειναι να βλεπεις το τοτε και το τωρα...τοτε το επαιζαν μαγκες..αυτο νομιζω οτι την σπαει στον περισσοτερο κοσμο και βγαζει την χολη που λες..
τωρα ειναι γατουλες με κατεβασμενα τ'αυτια...
και αυτο δεν γινεται μονο στα διοδια...
γινεται γενικα...
θα αισθανθω το ιδιο οταν μαθω οτι επιασαν εναν ελ. επαγγελματια που επι χρονια δηλωνε 5000€ ετησιο εισοδημα, ενω ξερω οτι εβγαζε 50.000€...
γιατι τοτε "γελαγε" στις πλατες ολων...
και δεν το παω δημοσιος τομεας vs ιδιωτικος...
το ιδιο ειναι να βρεθει και ενα δημοσιος υπαλληλος που κλεβει ή που δεν πηγαινε στην δουλεια του και λουφαριζε ή ειχε μπει με πλαστα πτυχια και δικαιολογητικα...
να τους σκισουν τον πατο...ολων αυτων...
και αυτων που δεν πληρωναν διοδια, και αυτων που επαιρναν φακελακια, και αυτων που εχτιζαν στα δαση, και αυτων που τους χτυπαγαν αλλοι την καρτα και καθε "εξυπνου" που οταν τα εκανε, ζουσε εις βαρος ολων...
γιατι ολοι αυτοι ειναι αυτοι που εφεραν την Ελλαδα στην κατασταση που ειναι τωρα... ο καθενας με τον τροπο του...
οποτε δικαιοσυνη...
και που λες εγω χρεος λογω φωτογραφιων απο Α.Ο. ή Ε.Ο. δεν θα εχω στο ονομα μου, γιατι επαιρνα και παιρνω τα μετρα μου...μονο επ'αυτοφωρο...
πρεπει να ξερεις το παιχνιδι για να το παιζεις...
και αν πιαστεις, πιαστηκες...γιατι και αυτο μεσα στο παιχνιδι ειναι...