Καλά, δε διαφωνώ σε καμία περίπτωση ότι πάλι κανείς δε θα αγγίξει αυτούς που πρέπει κι εμείς θα την πληρώσουμε στο τέλος. Αυτό είναι άλλο θέμα, αν εννοείς αυτό. Εγώ αναφέρθηκα αυστηρά σε αυτά που λέει το άρθρο και πώς παραπλανεί με τον τίτλο του.
Καλά, δε διαφωνώ σε καμία περίπτωση ότι πάλι κανείς δε θα αγγίξει αυτούς που πρέπει κι εμείς θα την πληρώσουμε στο τέλος. Αυτό είναι άλλο θέμα, αν εννοείς αυτό. Εγώ αναφέρθηκα αυστηρά σε αυτά που λέει το άρθρο και πώς παραπλανεί με τον τίτλο του.
Life begins at 45°.
Αφού ήδη και κακώς η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης "περιλαμβάνει" και τα αυτοτελή ,είναι ηλίου φαεινότερο ότι η επόμενη κίνηση είναι τα αυτοτελώς φορολογηθέντα με χαμηλότερο συντελεστή να προστεθούν στο σύνολο για να αυξήσουν το φορολογητέο (με τον υψηλότερο συντελεστή) προς όφελος του κράτους...
Αυτός είναι ένας μεγάλος και τεράστιος μύθος. Κάποια στιγμή πρέπει να ειπωθεί, πως ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ τμήμα του πληθυσμού, δεν έχει πληρώσει ΠΟΤΕ φόρο εισοδήματος, μέσω του αφορολογήτου των 12 και κάποια στιγμή 15.000€ και της φοροδιαφυγής που ακολουθούν. Αν κάνω λάθος, τα παιδιά που ασχολούνται με τα φορολογικά, ας με διαψεύσουν.
Και έχω την εντύπωση πως αυτή η ίδια μερίδα πληθυσμού εξακολουθεί να στραβώνει πάρα πολύ που θα πρέπει να πληρώσει οτιδήποτε.
Τι είναι μύθος; Αν ένα τεράστιο τμήμα του πληθυσμού δεν έχει πληρώσει ποτέ φόρο, τότε κι αυτοί συγκαταλέγονται σε αυτούς που "πρέπει".
Life begins at 45°.
Θα προσπαθήσουν να το κάνουν αλλά προκύπτουν θέματα...
ΠΧ θα φορολογήσουν ενοίκια με 22-50 % της κλίμακας + τον ΕΝΦΙΑ (που δεν καταργήθηκε) ??? Με τεράστιο ποσοστό ανείσπρακτων ενοικίων ??? Χοντράδα... και μην ξεχνάς ότι ο ΕΝΦΙΑ ουσιαστικά έριξε την προηγούμενη κυβέρνηση...
Θα φορολογήσουν τόκους καταθέσεων με 26-50% της κλίμακας ???? Δεν θα μείνει ούτε ευρώ στις τράπεζες...
Θα φορολογήσουν με 22-50% της κλίμακας τα ήδη διπλοφορολογηθέντα μερίσματα ???
Είναι τόσο ανίκανοι να τα ζυγίσουν όλα αυτά (και άλλα πολλά) που πιστεύω ότι θα το κάνουν, αλλά πολύ-πολύ σύντομα θα καταλάβουν ότι κάθε πρόβλεψη εσόδων θα έχει πέσει τραγικά έξω και τότε θα είναι το τέλος τους μιας και θα πρέπει να πάρουν άμεσα και οριζόντια δραστικά μέτρα για να καλύψουν το κενό εσόδων που οι ίδιοι ηλιθίως δημιούργησαν...
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ
Γιατί εγώ (κι εσύ) που πλήρωσα τι κατάλαβα?
Τα έφαγε ο κάθε Άκης
και μια παραία που κατέχουν περίπου τα πάντα στην Ελλάδα
(τράπεζες φάμπρικες, κατσκευαστικές κλπ κλπ 80% του ΕΣΠΑ ανκεφαλοποίηση πακέτα Ντελόρ ΜΟΒ ΒΟΠ ΣΚΑΤΟΠ....)
Μιλάμε για βιαΖμό της λογικής εδώ πέρα ρπστμ...
![]()
ανανήψαντας
Ε, εντάξει τότε ρε σύ....
Αν συμφωνείς με οτι φάμε οτι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας...γιατί μας έχεις ζαλίσει με τις πολιτικά ορθές απόψεις, και κλαίς γοερά πάνω από την κακορίζικη μοίρα των χτυπημένων συμπολιτών σου?
Συμφωνείς με τον "και πολύ καλά έκανε" που έδωσε μια κλωτσιά να πάει παρακάτω η κωλοχώρα που ζεις, επομενως κόψε τις εκβιαστικές επικλήσεις στο συναίσθημα αυτων που μένουν αμέτοχοι στο δράμα των ανέργων, ανασφάλιστων, και ότι μας έχεις καταλογίσει τόσο καιρό εδώ μέσα.
Ασπρο πάτο![]()