Αφου με τα μηχανάκια δεν...
Μήπως να γίνεις ζαχαροπλάστης???
Αφου με τα μηχανάκια δεν...
Μήπως να γίνεις ζαχαροπλάστης???
Το καλυτερο γλυκο ειναι....... παϊδάκια αρνίσια του γαλατος στη σχαρα!! Λουκουμακι!
Τα βλέπετε ρε που μάθατε να τρωτε στη Χασια και στα βλάχικα;
Εδώ είσαι http://www.miran.gr/
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Για Ανατολιτικα - Θεσσαλονικιωτικα γλυκα Λαζαριδης στο Νεο Κοσμο![]()
Επισης ωραίο γαλακτομπούρεκο έχει και στη Πασαρέλα
Παστες, τουρτες και ιδίως τουρτες παγωτό ---> Δανάη (στην Ιερά Οδο, απέναντι από τη στάση του μετρό Αγία Μαρίνα)
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Η γλώσσα της πεθεράς και το κορνέ είναι από τα πιο δύσκολα και πολύ αδικημένα γλυκά. Τώρα που η τιμή της σοκολάτας ανεβαίνει θα τα ξαναθυμηθούν πολλοί. Ο Κωνσταντινίδης κάνει αποδεκτά του είδους όπως επίσης αρκετά καλά είχα φάει και στο "Τέλειον" στο Κερατσίνι. Γενικά δεν είναι τα πρώτα γλυκά στη λίστα προτίμησης μου, αλλά αν βρεις καλό είναι άπαιχτα! (Τέλειους κορνέδες και γλώσσα της πεθεράς είχε ένα μικρούλι στην Καλλίπολη ο Παπαγάλος αλλά έχει κλείσει 20 χρόνια)
Παστουρμά ή μπαστουρμά όπως το λένε πολλοί ο Μιράν έχει ίσως τον καλύτερο στην Ελλάδα. Μπορείς να βρεις καλύτερο ίσως μόνο αν είσαι τυχερός σαν εμένα και έχεις κολλητάρι Αρμένη που ασχολείται με δαύτα αρκετές γενεές.Που και πάλι από εκεί αγοράζει και ο ίδιος.Οπότε Sniper όντως από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις! (Στα αλλαντικά ισχύει το ότι πληρώσεις παίρνεις σχεδόν απόλυτα)
Προβατίνα ωραία σιτεμένη που μπορούμε να βρούμε Αθήνα? Τα παϊδάκια τα λατρεύω αλλά όχι γάλακτος λόγω πεποίθησης. Αν γίνετε προτιμώ να τρώω σίγουρο κρέας για τη ζωή που είχε και ότι πέθανε γρήγορα το ζώο, δυστυχώς έχω φάει και πολύ σαβούρα όμως.