Δευτέρα Κολωνατο επιτραπέζιο δράπανο. Το εχεις κανείς να πει καμια γνώμη?
Με 80€ με ψήνει να το τσιμπήσω για μια στο τοσο που μου χρειάζεται...
με κανα κοσάρικο βγαζει επιτραπέζια κολωνάτη βαση για οποιοδήποτε τρυπάνι, και δεν περιορίζεσαι στα βατ του συγκεκριμένου....
Τι νόημα έχει το επιτραπέζιο αν έχει μπόσικα?
Sent from me using a computer.
Την βαση την εχω απο το 2008. ουτε μποσικα εχει ουτε κανενα προβλημα μου παρουσιασε. Και κατι αλλο. Ολα τα εργαλεια που φερνει το LIDL ειναι για οικιακη χρηση.
DT 175 (1978) - XL250R (1982) - XJ400 Special (1981) - XT 400 ARTESIA - KLR650 (1988) - XV 250 (1989) - ZL 750
Ακριβως αυτο παιδια.......
Εγω οτι εχω παρει απο το Lidl, επαναφορτιζομενο κατσαβιδι, κατσαβιδακια διαφορα, καστανιες κτλ, μια χαρα μου εχουν βγει για οικιακη ομως χρηση......
τωρα αμα ειναι για πιο βαριες εργασιες και κατασκευες, νομιζω οτι τα ξερετε καλυτερα απο εμενα !!
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Γνώμη :
Αυτό από το practiker με τα μισά λεφτά ... http://www.praktiker.gr/p/vasi-drapa...-katheti-25276
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Εγώ ένα χάλι κινέζικο που μοιάζει πάρα πολύ με αυτό εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε παρόμοια τιμή το χτύπησα.
Δεν με χάλασε καθόλου.
Βέβαια αν βάλεις στο κόστος και την μέγγενη και τα τρυπάνια και γιατί όχι και τον δίδυμο για να τροχίζω τα τρυπάνια μαζεύεται ένα σοβαρότερο "πακέτο"
που δικαιολογεί να ξοδέψεις και κάτι παραπάνω για κάτι καλύτερο.
Αλλά όταν οι λάμες περνάνε τα 5mm και οι διάμετροι το 10 χαίρομαι που το ΄χω.
Να σου πώ ότι το δικό μου μοτέρ (παρόμοια watt) θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτεροαλλά τέλος πάντων η δουλειά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο γίνεται.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.