Σελίδα 96 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 4686919293949596979899100101106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.426 έως 1.440 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Α, μια που το θυμήθηκα.
    Τσουλάω προς κόκκινο, σταματημένα άλλα να περιμένουνε στο φανάρι, αργή κίνηση... ώσπου ξάφνου...
    μπιιιπ μπιιιπ μπιιιπ

Γυρίζω κ βλέπω έναν γέρο σε ένα κουτί να μου κάνει έντονα χειρονομία "κάνε πέρα".

:a28:

:a36: γιατί το χρειάζεσαι ο οργανισμός σου

μπιιιιπ μπιιιιπ μπιιιιιπ

μπιιιιιπ-μπιιιιιπμπιμπιμπιμπιιιιιιπμπιιιιιιιπ λες και του σπάσανε τα νερά.
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Σας είδα σήμερα δύο (ολόκληρους) ντελιβεράδες μέσα στο αγριόβροχο νυχτιάτικα, ελπίζω να πήρατε το πουρμπουάρ που σας άξιζε. Τουλάχιστον φορούσατε αδιάβροχο, σε αντίθεση με το μπαγλαμά (εμένα) που πήγε στη δουλειά λέγοντας "έλα μωρέ λίγη συννεφιά είναι, πιο πιθανό να μη βρέξει".

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Το είδαμε κι αυτό... Αναφέρομαι σ' εσένα κοπελιά που μου την είπες επειδή... δεν παραβίασα το STOP που είχα και την προτεραιότητά σου. Μόλις σταμάτησα σταμάτησες κι εσύ, περιμένω να περάσεις, εσύ τίποτα, ξαναπεριμένω, εσύ εξακολουθείς να είσαι σταματημένη και αφού σου παίζω τα φώτα ξεκινάς διστακτικά και μόλις φτάνεις μπροστά μου, μου κάνεις νόημα του στυλ "άντε μια ώρα περιμένουμε εσένα" Τι στα κομμάτια, ήθελες να παραβιάσω το STOP να πέσω πάνω σου;

Μέλος Το avatar του/της BabisStinson
    Σε είδα χθες το απόγευμα κατά τις 7 παρά μπρούμυτα στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά, το scooter λίγο πιο κάτω πεσμένο και μια νταλίκα με δύο αυτοκίνητα σταματημένα λίγο πιο μπροστά. Δεν κουνιόσουν, ελπίζω να την γλιτώσεις..

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Σε είδα σήμερα το πρωί σπασμένο Βεσποειδές να σε έχουνε φορτώσει στον Γερανό το αγόρι και το κορίτσι της τροχαίας που φάνηκε να συντονίζουνε την κενή σκηνή....Και σε είδα και εσένα κηλίδα αίματος στο διάζωμα των φαναριών, πού έλεγες μάλλον το άλλο κομάτι της ιστορίας...

Κανένας σωστός;;
    Σας βλέπω να έχετε πληρώσει ένα σκασμό λεφτά για τελευταίας τεχνολογίας όχημα με υψηλά επίπεδα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας και.. να κουμπώνετε την ζώνη ασφαλείας πίσω από το σώμα σας ή να έχετε πάρει κλιπ που φωλιάζει στην θήκη για να μην "χτυπάει".

Δεν κοροιδεύετε το όχημα κύριοι/κυρίες αλλά τον ίδιο σας τον εαυτό...

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σε είδα Vitara να περνάς δίπλα μου και να πνίγομαι από τη μυρωδιά των αρωματικών από το ανοιχτό παράθυρο,αυτά τα κλασσικά δεντράκια του βενζινάδικου!
    Τι διάτανο,πόσα είχες βάλει δικέ μου?
    Τελευταία τροποποίηση από karellen; 06/02/2016 στις 20:05.

αρχικα δεν σε ειδα, αν σε ειχα δει θα την εκανα απο αλλου (μαλακια θα εκανα παλι, απλα θα ειχα 300 του εβραιου στην τσεπη μου ακομα).
    Τελικα ομως σε ειδα, ευγενικοτατος η αληθεια, με σταματησες, με μετρησες, εφταιγα και πρεπει να πληρωσω.

Καλα εκανες ομως για να μαθω:
    Α)Να μην πινω τοσο και
    Β)να μην οδηγω αφου εχω πιει τοσο.

Μια απορια ομως.
    Ειναι τοσο δυσκολο οι Ελληνες αστυνομικοι να ειναι τοσο "ανθρωπινοι" (ελλειψει καλυτερης εκφρασης), οσο οι εδω;
    Μετρηθηκα, βρεθηκα παρανομος, βρηκα αλλον οδηγο να παρει το οχημα μου, τον μετρησαν κι ηταν οκ, πηρα το τικετο μου και ευχηθηκαμε καληνυχτα ολοι μεταξυ μας.
    Ουτε εντασεις, ουτε δραματα.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

never hold back Το avatar του/της Ohm
    με τί ατομα εχουν να κανουν οι μεν, με τί οι δε

τί εκπαιδευση εχουν οι μεν, τί οι δε

κ τέλος

τί σκοπό εξυπηρετούν οι μεν κ τί οι δε
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Σε είδα να χεις φάει τα μούτρα σου (κρίνοντας από τον πάπιο) και να φωνάζεις την οδική να σε τραβήξει...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12670053_961380813943527_6912014867627766267_n.jpg 
Προβολές:	333 
Μέγεθος:	80,0 KB 
ID:	351689

Κανένας σωστός;;
    Σε είδα πάλι πριν λίγο όπως κυκλοφορείς πάντα.Ακράνωτος,απινακίδωτος και ζαμάν φου.Κρίμα..
    Δεν κράτησες ούτε μία από τις κουβέντες και τον χρόνο που σου έδωσα από πραγματικό ενδιαφέρον.
    Να καταλάβω εγώ το νεαρό της ηλικίας σου.. Να καταλάβω εγώ πάλι ότι δεν ακούς κανέναν,νιώθεις άτρωτος κι έχεις άγνοια κινδύνου..

Ελπίζω να καταλάβεις γρήγορα κι εσύ ότι ο δρόμος δεν είναι "ασφαλές παιχνίδι".Έχει κανόνες.
    Να το καταλάβεις πριν να πέσει ο πέλεκυς του νόμου(που θα πληρώσουν άλλοι όμως λεβέντη μου),πολύ δε περισσότερο να το καταλάβεις χωρίς ίχνος γρατσουνιάς..

Στο εύχομαι.

Δεν σε είδα με το σμαρτ να κάνεις ταρζανιά-τιμονιά από δεξιά λωρίδα να μπεις στην μεσαία γιατί ήσουν ακριβώς δίπλα μου, ευτυχώς σε πρόσεξε η συνοδηγός και την γλιτώσαμε, γέρο. Τρίτη φορά με τον ίδιο τρόπο; Δηλαδή πιά... Αυτό το πράγμα με τους κινούμενους "ελεγμένους από γιατρούς" χάρους υπερήλικες, έχει φτάσει μακριά. Σου πήρε αρκετή ώρα να καταλάβεις ότι ΚΑΤΙ κορνάρει δίπλα σου και να γυρίσεις με απορία το κεφάλι.

Σε είδα Νικόλ1979 και εύχομαι να τα ξαναπούμε από κοντά.

Σας είδα ελληναράδες να περνάτε ανάμεσα στις κορίνες που φράσσουν την εθνική και να θέλετε σώνει και καλά να πάτε για τα κλειστά διόδια, γιατί είστε μάγκες αφού. Σας σταμάτησε δύο περιπολικό, αλλά δεν σταματήσατε να προσπαθείτε οι άλλοι από πίσω...

Σας είδα ταλαίπωροι, φίδι αυτοκινήτων στον παράδρομο στο ρεύμα προς Αθήνα. Καλά κουράγια, με τους αλήτες που έχουμε μπλέξει και δεν εννοώ κάποιον εκ των δύο πλευρών, όλοι εξίσου ένοχοι και άξιοι του χαρακτηρισμού είναι.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Σε είδα Αμυρού που είδαμε την Νικόλ
    Επίσης σε ειδα καλό μου cbf να μου κάνεις παινχίδια σήμερα στην εκκίνηση και να με τρομάζεις αλλα ευτηχώς έστρωσες μετα (αμαρτία ενα χρόνο μπαταρία)
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Σας ειδα αγροτες να κλεινετε τον κομβο Μπραλου,και να τρωω 2 ωρες μεσα στο κουτι
    Καλη η διαμαρτυρια,αλλα να πατε να κλεισετε τη βουλη και τις εφοριες,οχι τους δρομους,αλλα εκει θα φατε ξυλο
    Κανονικα το καλοκαιρι πρεπει να παρουμε τα φορτηγα και να σας κλεισουμε τα χωραφια,να δουμε πως θα σας φανει

ΖΩΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Σε ειδα (?) Τόλη με το λαχανι κράνος και το αυτοκόλλητο αλλά είχατε φόρους και τα σχετικά

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε