Που να χωρέσει στον sub τετοια αντισταση......
Που να χωρέσει στον sub τετοια αντισταση......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Παίρνεις κατσαβίδι. Στριβεις αντίσταση. Λυγιζεις τις άκρες της αντίστασης και έχοντας ακόμη την αντίσταση κοντοσουβλι στο κατσαβίδι τοποθετεις τις άκρες μια μια στους πόλους.
Diclaimer :Ενδέχεται να χρειαστεί και τρίτο χέρι αλλά practice makes perfect.
OK, κάνε αυτο σε ni200 στον subtank με 7 σπειρες κι αν δεν βραχυκυκλωσει εμένα να μου κρεμάσεις κουδούνια. Δεν πρέπει να ακουμπάνε οι σπείρες του νικελίου λέμε! Δεν κανουμε μικροκόλια!
Edit: δεν είναι τόσο εύκολο να το φέρεις στα ισια του μετά χωρίς να του χαλάσεις τις ισες αποστάσεις. Εκτός αν ετσι παιζουν τα ni παντου και μ@λακιζόμαστε.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πότε είναι το κοπή τη πίτα; Θα τα φορέσεις όμως ναι;
Δε σε νοιάζει να είναι καλλιτεχνια. Να μην ακουμπανε και είσαι ok.
By the way. Εχω χωρέσει 11 σπειρες στον Κθούλου. Για 24 ώρες όλα καλά. Μετά όχι καλά!
Με κανθαλ δεν προέκυψε ποτέ τίποτα στον Κθούλου. Πήρα ένα κλωνο kfl+ από φαστεκ και παίζει η καμπάνα εκεί που εδράζεται με το deck να έχει λιιιιγο φαλτσο. Ε πάει το υγρό χυνεται πτάνα όλα. Την έβαλα ανάποδα και δούλεψε σωστά. Κινέζος, εγγύηση λέμε. #not
Update γιατί δεν ξέρουμε τα πάντα κι όσο ζεις μαθαίνεις (Η δια βίου μόρφωση του Τζέφρυ)
Ni200, 9 σπειρες είναι το όριο του νικέλιου στον Subtank για να μην βραχυκυκλωνει (χωρίς να αρχίσουμε τη νανο-συρματογλυπτική), θέλει διαφορετικό τρόπονα το στήσεις αρχικά αλλά γίνεται.
Τώρα, θέλει στρώσιμο το βαμβάκι... δεν αποδίδει αμέσως ντουμάνι κι άρωμα, ντουμάνι δεν θα δεις παρα πολύ (δεν μιλάω για 70VG) και η γεύση όσο προχωράς βελτιώνεται... θα μου πεις μαλακία, αλλά μην ξεχνάμε ότι στήσεις την αντίσταση και μπορεί να την αλλάξεις 2 βδομάδες αργότερα για να μην έχεις εκεί μάκα ή αν αλλαξεις υγρό...
Μια χαρά.
Η μπαταρία ζει καλύτερα σε TC
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δυστυχώς υπάρχει και το πουλάει και ακριβά.
Φίου φίου φι φι φίου
Είναι αντιβρυκολακικό.