Πάντως και τα επαγγελματικά εργαλεία χαλάνε αρκετά εύκολα. Ενα τριβείο της δουλειάς Rupes των 380-400 ευρώ την πρώτη φορά που δούλεψε και έτριψε ένα σκάφος από μοράβια (κάπου στα 22 τετραγωνικά επιφάνεια) τάπαιξε στα 2/3 της επιφάνειας. Επιισκευάστικε στην εγγύηση αλλά από τότε πάει παρέα με ένα Festo για να μην χάνουμε ώρες και μέρες. ΟΛΑ χαλάνε!!!.
Πάντως εγώ σήμερα έπεσα στα σκληρά, πέρασα από LIDL και πήρα 20m σωλήνα υψηλής πίεσης σε καρούλι μπαλαντέζα και ένα σετ ακροφύσια μαζί με πιστόλι παροχής αέρα και μανόμετρο. Τώρα αν θα σκάσουν στα μούτρα μου δεν ξέρω. Φωτο ντρέπομαι να βάλω. Ο σουλήνας είναι λέει για 15bar, ok το μπαμ θα ακουστεί έως και 3 τετράγωνα
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Έλα ρε, τα πήρα κι εγώ αυτά... πέρυσι. Έχω φουσκώσει μπάλες, στρώματα, ρόδες ποδηλάτου, μηχανής και αυτοκινήτου (έγινα περιζήτητος στη γειτονιά με τα κολοκυθάκια). Το μανόμετρο δεν το κοιτάω καθόλου η αλήθεια είναι, γιατί έχω ένα FLAIG και κάνω τη δουλειά μου. Μέχρι στιγμής δεν έσκασε τίποτα, αλλά τα δικά σου μπορεί να είναι από άλλον... κινέζο![]()
Φύγαμε...
Για τα τζιτζιμπλίκια δεν ανησυχώ, δεν σκάνε, για το λάστιχο έχω αμφιβολίες. Μ' αρέσει που πήρα και διακλαδωτές με ρυθμιστή πίεσης ο τρόμπας. Τες πα, δοκιμή αύριο που θα είναι ανοιχτή και η υπόλοιπη αγορά, να με τρέξει κανένας γείτονας στο νοσοκομείο αν φάω τπτ στο κεφάλι.
Και για να σου απαντήσω..
Θέλει να τα πάρει ένας φίλος με συνεργείο, να του πω να το ασφαλίσει πρώτα?![]()
Sent from me using a computer.
Καλημέρες όμορφες σε πρώτη φάση.
Δεύτερον, είχαμε τέτοιο σεκτιον με εργαλειάρες πάρκσάιντ τόσο καιρό και δεν το είχα δει??
Προφανώς ο εγκέφαλος έσβησε την πληροφορία. Αποκλείεται να υπάρχει κοντά ένα χρόνο τώρα κι εγώ να μην το θυμάμαι. Και έχω απαντήσει κιόλας πράγμα που σημαίνει ότι έγινε επιλεκτική διαγραφή.
Πάρε και φωτο ρε τιποτένιε, έτσι να γουστάρεις
Τώρα για τον φίλο σου με το συνεργείο να σου πω, αν είναι αυτός που ξέρω, του οποίου την θέση σε σχέση με τα εργαλεία επίσης ξέρω, πες του να πάρει 20m λάστιχο ποτίσματος Pezetakis ή Gardena, θα του έρθει πιο οικονομικά κι επίσης όταν δεν κάνει δουλειά με αέρα θα μπορεί να πλένει το μαγαζί. win win που λένε και στο χωριό μου![]()
Μ' αρέσει που έχουμε και ευρετήριο! Να το κάνω ανα θεματολογική ενότητα να τα βρίσκεις πιο εύκολα?
Έχει διαχωριστεί απ' το tooladicts αλλά έχεις γράψει και μετά το διαχωρισμό.
Του έχω πει, ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν σφυρί να το παίρνει απ' το πράκτικερ, έτσι δε θα χρειαστεί ποτέ σφυρί. Για το λάστιχο ποτίσματος να σου πω δεν το σκέφτηκα.![]()
Sent from me using a computer.