Εγω να πω οτι τα charts καλα ειναι αλλα εδω ειναι Ελλαδα....
Εγω να πω οτι τα charts καλα ειναι αλλα εδω ειναι Ελλαδα....
πουτσ@@@@@@@@@
Για να ειμαι ειλικρινης τα περισσοτερα καταστηματα που ρωτησα μου δωσανε την εντυπωση οτι θα μπορουσα να βαλω τα sportsmart 2 για διαρκεια 20.000 εαν τα συμπεριφερθω σωστα χωρις μπαντιλικια . Εαν τα λαστιχα αυτα θελουν αλλαγη στα 8-10 χιλιαδες χιλιομετρα τοτε οντως θα πρεπει να δω κατι σε πιο sport touring και λιγοτερο hypersport. :/
και ναι φυσικα σκοπος ειναι να μπορουν να βγαλουν τον χρονο πανηγυρικα και οχι να φτασουμε στα λινα και να τα αλλαξω.
Τελευταία τροποποίηση από Highwaytohell; 09/02/2016 στις 11:47.
και εγω εχω την εντυπωση οτι με σεβασμο, σωστες πιεσεις και χωρις παντες και βιαια ανοιγματα, θα σου κρατησουν για καμια 15αρα χιλιαδες...
αν βεβαια θελεις στα τελειωματα τους να στριβεις με τρελες κλισεις σε ελληνικο οδοστρωμα, θα σε προδωσουν....
αν εισαι κατα 80% εθνικη το μεγαλυτερο προβλημα που θα αντιμετωπισεις ειναι να τετραγωνισουν και να δημιουργηθει σκαλοπατι...
οπως και να εχει, αν δεν δοκιμασεις, δεν θα μαθεις ποτε...
και μια παλια ελληνικη παροιμια λεει: "αν δεν πληρωσεις, δεν μαθαινεις"...
Καταλαβαινω απολυτα αυτα που μου λετε και αρχιζω να συνειδητοποιω οτι δεν υπαρχει χρυση τομη στα 20.000 και στις στροφες... ειτε λογω τετραγωνισμου ειτε λογω φυσιολογικης φθορας . πανε και τα roadsmart :""(
2 ζευγαρια τον χρονο πολλα λεφτα ρε ... γ...
Κοίτα, δεν είναι ανάγκη να το πας δύο ζευγάρια το χρόνο. Βάλε ένα σπορ λάστιχο να σου βγάζει γούστα στις στροφές που θέλεις και το πας δύο πίσω/ένα εμπρός.