Πάντως καμερούλες σε φάση αλά Schweiz,Suisse,Svizzera που φλασάρει με τη βοήθεια επαγωγικού βρόχου όποιον περνάει με κόκκινο + ποντάκια στο δίπλωμα του επίδοξου θεριακλή που τα χει όλα γραμμένα στα αρχοντοπ@π@ρια, του εμένα δε θα με χάλαγε καθόλου. Μπας και γίνουμε άνθρωποι στο θέμα οδική ασφάλεια
Τώρα όσον αφορά το θέμα καμερών κυκλοφορίας αυτό που κάνουν είναι να καταγράφουν ΑΥΣΤΗΡΑ και ΜΟΝΟ ταχύτητες κυκλοφορίας με ειδικό αισθητήρα αλλά και φυσικά να ελέγχουν οι χειριστές διασταυρώσεις εθνικές κλπ για μποτιλιαρίσματα ή τυχόν ατυχήματα. Ακόμα και ο χειριστής να στρέψει την κάμερα σε άλλο σημείο πέραν του προκαθορισμένου (πχ να ζουμάρει σε ένα μπαλκόνι σπιτιού) συνήθως εμφανίζεται ένα ειδικό παραπέτασμα που δεν τον αφήνει να κάνει μπανιστήρι γιατί μετά προκύπτπουν θέματα αρμοδιότητας ΑΔΑΕ και δε θα ρισκάρουν να φάνε πρόστιμο για κανένα λόγο. Βέβαια μη νομίζετε ότι λειτουργούν και πολλές απ αυτές. Όσες δεν έχουν καμμένα KV πρέπει να ναι ακόμα αφημένες στην τύχη τους όπως και όλα τα ολυμπιακά έργα![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
ας διορθώσουν πρώτα την άσφαλτο που είναι αχαρακτήριστη
ας διορθώσουν μετά τη σήμανση (αυτό περιλαμβάνει και λογικά όρια ταχύτητας) και τη διαγράμμιση που είναι να τραβάς τα μαλλιά σου
και αφού κάνουν τους δρόμους να ικανοποιούν διεθνή πρότυπα, τότε ας βάλουν κάμερες όπου θέλουν
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Inochi, ρε!
Για οσο.
που ζουνε αυτοι οι βρωμοδικηγόροι? Ζήταγαν 500.000 ευρω απο τον καθένα? Μόνο γι αυτό θα τρωγαν ούτως η άλλως πόρτα.
Φαντασου ακόμα και ο εισαγγελέας πρότεινε αθώωση.
Βεβαια οι δικηγόροι θα τα πήραν τα λεφτά τους. είμαι σίγουρος οτι δεν είχαν βάλει αποζημιωση επι ποσοστού δεδικασμένης αποζημίωσης.. Τωρα να δεις που θα κανουν και έφεση, να τους φανε κι άλλα λεφτά.
Μιας και εγινε αναφορα σε καμερες που καταγραφουν ταχυτητα....
Αν στο σημειο που υπαρχει η καμερα, εγω κινουμε με 50χλμ/ωρα και με προσπερασει
καποιος με 150χλμ/ωρα και στο καρε της φωτογραφιας ειμαστε και οι 2, πως αποδυκνυεις οτι δεν εισαι ελέφαντας ???
Απλα το εφαρμοζω στον Κηφισσο,εκει που εχει τις καμερες.
Λογικα "μετα" μπορεις να ισχυριστεις οτι ο αλλος εκανε την υπερβαση και οχι εσυ ε?
(Λαμογια, το ξερω αλλα 23:00 το βραδυ ποιος παει με 80 στον Κηφισσο ???)