Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 155

Θέμα: Βραδιά Ταξιδιωτικών

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος

Teo-g7
    Σβησε την υπογραφη ρε φιλε...
    Ανακαλω

Οοοοοοοοοχι φιλαρακ....

Εκει θα μεινει να φαινονται οι κωλοτουμπες μας....

Μεχρι να φας φετα

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

Μεχρι να φας φετα

Η να μπει σε βαπόρι με φουρτούνα....
    ή να κοιτάξει κάτω απ το βνο

ανανήψαντας

Και μετά θα έρθει και η ανάπτυξη;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος

Teo-g7
    Σβησε την υπογραφη ρε φιλε...
    Ανακαλω

:a44:

Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Τον γιακά σου πισω στο φλις τονε είδες;
    Ο γαυρος το πέταξε αυτό με ττο Λαυριο.
    Τώρα τονε είδα.

Ωραίο μεν, όχι πολύ ευανάγνωστο δε. Πιθανώς ολίγο μεγαλύτερο μέγεθος να βοηθούσε. Με αρέζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ωραία βραδιά, με ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ευχαριστούμε τα παιδιά που εξέθεσαν μέρος του εαυτού τους στον κόσμο.

Taisteal Τα έχουμε πει, είναι υπέροχος προορισμός η Ιρλανδία για τα τοπία αλλά και για τους υπέροχους κατοίκους της. Ποιος ξέρει ίσως κάποτε όχι πολύ μακριά ίσως να μπορέσεις να επισκεφτείς ξανά το μέρος και σου εύχομαι αν το κάνεις να μην έχεις άλλες υποχρεώσεις πίσω και να τη ζήσεις την περιοχή για όσο γουστάρεις.

MG. Είσαι ιδιαίτερος άνθρωπος, ιδιαίτερη και η προσέγγισή σου στην παρουσίαση, είχε κομμάτια που μπορούσαν να συγκινήσουν και σίγουρα με έβαλες σε σκέψεις και ψάξιμο, όχι απαραίτητα για ταξίδι αλλά για τις ίδιες τις περιοχές. Να είσαι πάντα καλά εσύ και οι ευαισθησίες σου.

Juohmaru Επένδυσες ώρες προφανώς προετοιμασίας στο πολύ σπάνιο ταξιδιωτικό σου για να μας το παρουσιάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα! Το κράτησες σε δύο βάρκες κατάφερες να μας παρέχεις πληροφορίες για το μέρος και τις όλες διαδικασίες αλλά και για το μέσα σου και το πως βίωνες το κάθε τι. Δύσκολο, αλλά τα κατάφερες περίφημα! Δε πρόλαβα να σε ευχαριστήσω εκεί το κάνω από εδώ.

ps1: Taisteal, θέλω πολύ να επισκεφτώ το ξενοδοχείο που δε γνωρίσατε ποτέ την ξενοδόχο. Ελπίζω μια μέρα παρέα από εδώ ανάμεσα σε αυτούς και εγώ να το κάνουμε το ταξιδάκι για Ιρλανδία!

ps2: MGKτήνος, ψάχνω τα οικονομικά στοιχεία των Βαλκανίων από χθες. Το χάρτη με τα στρατόπεδα εξόντωσης δε τον έχω βρει πουθενά, νομίζω θα ήταν ωραίο να ανοιγόταν ένα θέμα στα γενικά για κουβέντα μόνο και μόνο με αυτόν το χάρτη, όχι έχοντας ρατσιστικό χαρακτήρα, αλλά θα ήθελα να δω απόψεις. (επίσης ναι θα ήθελα να έχω και το χάρτη )

ps3: Juohmaru, ένας από τους καλύτερους φίλους μου θα κάνει το ταξίδι σου (σε ένα μέρος του) μαζί με τη συμβία του αυτό το καλοκαίρι. Μια βδομάδα λιγότερη από εσένα με πεζοπορία, χωρίς γρουπ φυσικά και αυτοί. Θέλω να ελπίζω αν χρειαστούμε καμιά πληροφορία να μπορέσεις να μας τη δώσεις. Οι εικόνες από τους αρχαιολογικούς χώρους μέσα στα βουνά, από τα λατρεμένα μου παζάρια με τα χρώματα τους, το ταξίδι σου στην αλυκή και φυσικά οι εικόνες και οι σκέψεις σου στο ορυχείο θα μου μείνουν χαραγμένες!!!

Παλαιό μέλος
    Καλα ρε παιδια ενα βιντεακι δεν τραβηξε κανεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Καλα ρε παιδια ενα βιντεακι δεν τραβηξε κανεις?

Άμα το κάνετε κέφι, το επόμενο το οργανώνουμε στας επαρχίας με σκηνές και τα ρέστα, καιρού επιτρέποντος

Ένα πράγμα όμως ζήλεψα ρε παιδιά.
    Όλη τη βραδιά ακούσαμε για φοβερά μέρη, είδαμε απίστευτα τοπία αλλά αυτό που μπήκε στη λίστα επιθυμιών μου είναι αυτό που έκανε ο Αλέξης στην salar de uyuni

Για ένα λεπτό τέρμα γκάζι με τα μάτια κλειστά

Ζητείται αλάνα στο μέγεθος της Πελοποννήσου
    Travel, Grow, Share

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από antsoar Προβολή μηνύματος
    Άμα το κάνετε κέφι, το επόμενο το οργανώνουμε στας επαρχίας με σκηνές και τα ρέστα, καιρού επιτρέποντος

Ένα πράγμα όμως ζήλεψα ρε παιδιά.
    Όλη τη βραδιά ακούσαμε για φοβερά μέρη, είδαμε απίστευτα τοπία αλλά αυτό που μπήκε στη λίστα επιθυμιών μου είναι αυτό που έκανε ο Αλέξης στην salar de uyuni

Για ένα λεπτό τέρμα γκάζι με τα μάτια κλειστά

Ζητείται αλάνα στο μέγεθος της Πελοποννήσου
    Για τετοια πραγματα παντα κανουμε κεφι.Τον Κτηνο που τον πειραζει η υγρασια,να δω πως θα τον φερεις.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μπράβο παιδιά. Μια αξιόλογη πρωτοβουλία από συμφορουμίτες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Ωραία βραδιά, με ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ευχαριστούμε τα παιδιά που εξέθεσαν μέρος του εαυτού τους στον κόσμο.
    ...........................................................................

Juohmaru Επένδυσες ώρες προφανώς προετοιμασίας στο πολύ σπάνιο ταξιδιωτικό σου για να μας το παρουσιάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα! Το κράτησες σε δύο βάρκες κατάφερες να μας παρέχεις πληροφορίες για το μέρος και τις όλες διαδικασίες αλλά και για το μέσα σου και το πως βίωνες το κάθε τι. Δύσκολο, αλλά τα κατάφερες περίφημα! Δε πρόλαβα να σε ευχαριστήσω εκεί το κάνω από εδώ.
    ...........................................................................

ps3: Juohmaru, ένας από τους καλύτερους φίλους μου θα κάνει το ταξίδι σου (σε ένα μέρος του) μαζί με τη συμβία του αυτό το καλοκαίρι. Μια βδομάδα λιγότερη από εσένα με πεζοπορία, χωρίς γρουπ φυσικά και αυτοί. Θέλω να ελπίζω αν χρειαστούμε καμιά πληροφορία να μπορέσεις να μας τη δώσεις. Οι εικόνες από τους αρχαιολογικούς χώρους μέσα στα βουνά, από τα λατρεμένα μου παζάρια με τα χρώματα τους, το ταξίδι σου στην αλυκή και φυσικά οι εικόνες και οι σκέψεις σου στο ορυχείο θα μου μείνουν χαραγμένες!!!
    Ευχαριστώ για τα καλά σου (σας) λόγια!!!

Ήταν ένα πολυεπίπεδο ταξίδι, που σκέφτηκα πολύ πως θα στριμώξω σε μία ώρα (και κάτι παραπάνω) όλα αυτά που θα θελα να σας πω...
    Ελπίζω να το κατάφερα χωρίς να γίνω κουραστικός!

Όσο για τους φίλους σου, χαρά μου είναι να προσφέρω όποια πληροφορία πιστεύετε ότι θα βοηθήσει...
    Άλλωστε η αφήγηση ενός ταξιδιού αυτόν ακριβώς το σκοπό έχει για μένα... να "σπρώξω" και άλλους να το κάνουν!

Νέο μέλος Το avatar του/της gardelis_
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Δημοσιεύθηκε αρχικά από gardelis_
    Τι να πρωτοπώ, για τα ταξιδιωτικά, δεν έχω λόγια.

Με αρρωστήσατε μάγκες!

Ευχαριστούμε! Άντε και καλό μου ταξίδι
    ΤΩΡΑ μιλάμε....
    Ναι τα λες ωραία.

Και υπάρχει στα σκαριά ταξιδάκι Σκόπια-Αλβανία-Μαυροβούνιο-Κροατία-Βοσνία και τούμπαλιν για καλοκαιράκι

Προς το παρόν επειδή θα είναι το πρώτο μου βρίσκομαι στο στάδιο προμήθειας εξομπλισμού!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι πως δεν κάναμε φασαρία και πολύ ψου ψου την ώρα που μιλούσαν οι άνθρωποι,κατι το οποίο σε εμένα τουλάχιστον δηλώνει σέβας.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    μπράβο. και στα επόμενα

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    για όλους, εμπνευστές, οικοδεσπότες, guests και προπάντων ταξιδιώτες !
    Και στο επόμενο !
    Φύγαμε...

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2012, 16:57
  2. Ευρετήριο Ταξιδιωτικών
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2008, 19:21
  3. Μια βραδια στο Λεβερκουζεν ...
    από crs-k στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ