Σε είδα να παίρνεις τηλέφωνο, έφερες το δεύτερο ζουανάκι. Για τα του επάνω ρουλεμανακίου, σιγή... Ένα βήμα τη φορά![]()
Σε είδα να παίρνεις τηλέφωνο, έφερες το δεύτερο ζουανάκι. Για τα του επάνω ρουλεμανακίου, σιγή... Ένα βήμα τη φορά![]()
Βρε. Κι εγω σας ειδα που με είδατε. Και αγαπώ το moto που μου εδωσε την ευκαιρία να σας γνωρίσω και να σας αγαπήσω, και εσάς και τους υπόλοιπους. Γιατι ειστε (ειμαστε) μια μεγάλη οικογένεια με οτι αυτο συνεπάγεται.
Ps1. Τωρα που ειπα όλα αυτα τα καλα, θα βρεθεί κανεις να μου παρει κι εμενα ενα κλήρο στην πίτα κι ας μην ερθω;
Ps2. ψιλοσπαμ αυτο το μυνημα το ξερω, αλλα να με συγχώρεσετε κι εσεις γιατι με αγαπάτε.
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Σας ειδα σημερα το πρωι στην πιστα εξετασης μοτοσυκλετιστων στο Καλοχωρι, να περιμενετε με τα κιτρινα γιλεκα σας τους εξεταστες... Ελπιζω να πηγαν ολα καλα!
Καλα χιλιομετρα!![]()
Σε ειδα σήμερα τρελό αγορι με το κεφάλι γλομπο και το γυαλί βατραχι, στην Λ.αθηνων στο Παλατακι που ενω περίμενα στο φαναρι έρχεσαι διπλα και μου ζητούσες κόντρα με το cbr250rr σου. Και όταν σου απάντησα ότι δεν παίζει κάτι τέτοιο γιατί σου λείπει ένα βασικο αξεσουάρ -ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ- !!!!! με αποκαλεσες κότα και έφυγες αφήνοντας τη μιση σου γόμα στην ασφαλτο... φταίω εγώ που σκέφτηκα το κεφαλι σου ενώ δεν ημουν υποχρεωμένη.... τουλάχιστον εύχομαι να έφτασες όρθιος στο σπίτι σου... ζωντόβολο..![]()
Τελευταία τροποποίηση από annoula1981; 08/02/2016 στις 19:27.
Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..
Σε βλέπω και κυρίως σε ΑΚΟΥΩ τρεις τουλάχιστο φορές τη μέρα να "χτυπάς" για κάνα δεκάλεπτο συναγερμέ του γείτονα! Τι σκατά έχεις μέσα στο σπίτι σου και έχεις βάλει αυτό το πράμα που βαράει όποτε του κ@υλώσει με την πιο δυνατή σειρήνα που έχω ακούσει? Φαντάζομαι ο απέναντί σου τι τραβάει. Αν και γίνετε τέσσερα χρόνια τουλάχιστο αυτή η δουλειά δεν έχω προσέξει ποιος μένει εκεί.
Σας ειδα στον ευαγγελισμο αρκετους να ειστε χτυπημενοι γιατι δε σας ειδαν ή γιατι καποιος παραβιασε ενα στοπ. Σχεδον ολοι κοπανημενοι στο κεφαλι. Κανεις σας δεν φορουσε κρανος. Αν το φορουσατε δε θα πονουσατε τωρα, ουτε θα βαζατε τους οικειους σας σε τετοια ταλαιπωρια. Κριμα. Φορα το, το ρημαδι!
Σας ειδα αστυφυλακες (κατα φημισμο μονο), 4 μοτο ΔΙΑΣ και ενα περιπολικο, μετα απο υποδειξη μου για κλοπη του γειτονα μπροστα στα ματια μου, οτι οι δραστες πηγαν στα τσαντηρια πανω απο τον εθνικο δρομο και μαλιστα φαινονται τα κλοπιμαια, να μου λετε οτι θα το ερευνησετε. Τελικα μεγαλυτερες κοτες δεν πρεπει να υπαρχουν απο εσας: να μην πατε ΚΑΝ για ερευνα;
Καραμπινα λοιπον πρεπει να βγαλουμε;
ps. Α και ΠΟΥΣΤΑΙ, γυφτοι λεγονται οχι ρομα...
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Σε ειδα με το ποδηλατο να περνας κοκκινο σαν να μην τρεχει τπτ!
Αν σε τσακισει κανενας που περνα κανονικα, μετα θα φταιει εε;;
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σε ειδα μπαμπα να πηγαινετε με την κορουλα σου με τα κοτσιδακια χοροπηδωντας και γελωντας στο σχολειο....
Παντα ετσι, μου φτιαξες τη μερα
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Σε είδα ανεβαίνοντας με το κουτί Έδεσσα υπάλληλε του δήμου,να μου ζητάς να {δώσω} να το ακούσεις.
Στον γυρισμό με σταματησες και μου έδωσες το χέρι.
Δυστυχώς δεν έχω anti lag (για την ώρα) να σε έφτιαχνα παραπάνω.
Άφησα μερικά ευρο απο την εξάτμιση, αλλά χαλαλι μου εφτιαξες την μέρα
Σε είδα ψες βράδι (κοπέλα μάλλον) με ένα dtracker αν πρόσεξα σωστά, να ανεβαίνεις την ΕΟ υπό ψιλόβροχο. Μπράβο στο κουράγιο σου κατ'αρχήν.
Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν γιατί βρε αγάπη μου γλυκιά πλακώνεσαι στα φρένα στην ευθεία, χωρίς να έχεις τίποτα μπροστά σου και ενώ πηγαίνεις ήδη τραγικά πιο αργά από τα αυτοκίνητα... Βγήκαμε στην ΕΟ από την έξοδο περιστερίου προς Λαμία και σε πετυχαίνουμε στην λωρίδα εισόδου (έπρεπε να είσαι στην δεξιά της ΕΟ), πάμε να βγούμε πιο αριστερά σου και ΜΠΑΜ το φρενάρισμα. Μου έκοψες τη χολή, νομίζω το ίδιο έκανα και εγώ γιατί σε πέρασα ξυστά χωρίς να το θέλω και το ίδιο πρέπει να τρόμαξαν και οι άλλοι από πίσω μου που έκαναν πανικόβλητο ελιγμό πιο αριστερά ακόμα. Από το τίποτα να τρέχουμε βραδιάτικο.
Σε ειδα να ξεκινας απο κοκκινο φαναρι στεγνα, πανω στην Αλεξανδρας, ενα χιλιοστο πριν μπει πεζος στην πορεια σου, πανω σε διαβαση, και να χωνεσαι μεσα σε αυτους που περνουσαν τη διασταυρωση. Απλα και μονο επειδη εκεινη τη στιγμη ξυπνησες στο τιμονι. Να πεθανεις αργα, βασανιστικα και σε δημοσια θεα.
Και 500 μετρα μετα, παλι στον ιδιο δρομο, ειδα και σενα με το κινητο, να εχεις κλεισει 2 λωριδες γιατι δεν ειχες ΙΔΕΑ που ειναι η ευθεια(λογικο, αφου πηγαινες χωρις να κοιτας), και να στραβωνεις που μπαινουν μηχανακια και αυτοκινητα μπροστα σου. Και μαλιστα σηκωνες το κεφαλι απο την οθονη ΜΟΝΟ για να βρισεις, οταν καποιος στην ελεγε.
Δε σε χαλασε το πρωινο λουσιμο, σε αναγκασε να ξεκολλησεις τη μαπα σου απ'την οθονη για τουλαχιστον 5 λεπτα συνεχομενα.
Α ρε Δαρβινε, θα ξαναπω...
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Σε είδα ρε παπιόβιε την ώρα που περίμενα στο φανάρι...
Να περνάς από δίπλα μου και να μου λες με φωνή Νίκου Φέρμα (ολόιδια όμως!!!) και το χαρακτηριστικό κούνημα του κεφαλιού:
"Αααααυτάαα είναι εργαλείααααα!!!!!"
Να'σαι καλά ρε, μου'φτιαξες μια σκατένια μέρα![]()
Σε είδα σήμερα γρια "κυρία" μόλις βγήκα απο το σπίτι μου να μου κλείνεις το κενό που υπήρχε και χωραγα με το παπι. Υποψιασμένος ήδη σταμάτησα πολυ εγκαιρα δε κορναρα δε μίλησα απλά περίμενα να περάσει για να συνεχίσω κ γω. Ωστόσο είδα να κουνάς μανιωδώς το χέρι σου απο το παράθυρο σου μουρμουριζοντας. Ήρθα δίπλα σου και με χαρακτηριστικό ύφος παλιάς δασκάλας μου λες "κάπως έτσι σκοτώνεστε με τα μηχανάκια". Οντας ευγενικο παιδι απαντώ "μήπως στην ηλικία σας δεν πρέπει να οδηγείτε αυτοκίνητο?" Για να πάρω πληρωμένη απάντηση.. δεν είσαι Υπουργείο συγκοινωνιών εσυ να μου πεις τι θα κάνω..".. αν κ συνεχίστηκε ελάχιστα Η στιχομυθία όσο μπορούσα πιο ήρεμα δεν άλλαξε κ τίποτα.. Δυστυχώς δεν είναι η μόνη που θα συνεχίσει να οδηγεί γιατί μάλλον δυστυχώς δεν είμαι το Υπουργείο συγκοινωνιών...