Λοιπον παίδες με κανα δυο απο εσάς που μίλησα ειναι οκ να ψαχτούμε για την επόμενη Πέμπτη. Οι υπόλοιποι είστε οκ; Για Πέμπτη απογευματοβραδακι; Να ψάξω γηπεδάκι;
Λοιπον παίδες με κανα δυο απο εσάς που μίλησα ειναι οκ να ψαχτούμε για την επόμενη Πέμπτη. Οι υπόλοιποι είστε οκ; Για Πέμπτη απογευματοβραδακι; Να ψάξω γηπεδάκι;
Για "Νότια" μερια .....και αν παιζουμε για το χαβαλε ....μεσα και εγώ
Πεμπτη εγω ειμαι εκτος.
αν βρεθει αλλη μερα [τριτη, τεταρτη, ΠΣΚ] μεσα.
Kαλα γήπεδα έχει στον Παπαδόπουλο,δίπλα στο αλου φαν πάρκ. Επισης έχει και ενα με καινούργιο τάπητα στο περιστέρι που οι διαστάσεις του ειναι λίγο μεγαλύτερες απο το κλασσικό 5Χ5. Τα χειρότερα που έχω πάει ειναι στο Χαλάνδρι (και ειναι πολλά) και στο Μαρούσι.
To πρωην "ΒΑΖΕΧΑ" στην κενεντυ που πηγα προσφατα ειχε γινει ολικη ανακατασκευη σε ολα τα γηπεδα τον Οκτωβρη.
http://www.afc1.gr/egatastaseis.php
Γλυφάδα-Αργυρουπολη-Ηλιουπολη-Φαληρο-Αλιμος- Αντε και Ν Σμυρνη-Καλλιθεα
Προφανως δε νομιζω 10 ατομα να κανονισετε γηπεδο με βαση που βολευει εμενα,για αυτο δεν ανεφερα που βρισκομαι.
Προς τα ψιλοβορεια ειμαι εγω(κοντα κατεχακη),αλλα επειδη βλεπω οτι οι πιο πολλοι λενε για κατω μερια κτλ,ε καμια αργυρουπολη ηλιουπολη με βολευει.
Περιστερι,πειραια κτλ μου πεφτουν μακρια.
Επειδη βλεπω προτασεις και για κοντα μου,να πω οτι παπαγο εχει ενα 5Χ5 το οποιο ειναι σε πολυ καλη κατασταση και αξιζει.
Κοιτάξτε παίδες.. Την πρώτη φορά θα παίξουμε η στου Βαζέχα η στο άλλου φαν που παίζαμε και παλιά. Παντού τα γήπεδα ειναι @"&@@"&.....
Ας παίξουμε την πρώτη φορά σε αυτα να βρεθούμε και τα κανονίζουμε μετα απο κοντα ρε σεις. Και εμένα μακρυα μου πεφτουν αυτα αλλα οκ
Μισο γιατί μπερδεύει το πραμα.............συζηταμε για Τριτη 16/02/16 στα γηπεδα http://www.afc1.gr/egatastaseis.php ??? Και αν ναι τι ώρα???
Γήπεδο ΔΕΝ εχω κανονίσει ακόμα. Θα παρω δυο τρεια τηλέφωνα και και θα ενημερώσω. Σίγουρα στου Βαζέχα που πήρα εχει 7 η ωρα, για μια ωρα ( καλα ειναι για αρχή Χαχαχ) 50 ευρώ σύνολο.
Απλά πείτε μου οτι είστε οκ πχ με αυτο, να κλείσουμε ένα παιχνίδι παίδες, και τα βρίσκουμε απο κοντα τα υπόλοιπα.
Για τρίτη κανένα πρόβλημ. Το μονο θέμα που έχω είναι οτι λόγο δουλειάς καθε μέρα ξυπνάω νωρίς, δεν με πειράζει να πάω μακριά για μπάλα(χαλάνδρι) αρκεί να τελειώσουμε και πριν τις 9 για να έχω το περιθώριο να γυρίσω και να κοιμηθώ μια νορμαλ ώρα μιας και ξυπνάω καθε μερα 5:20