Και μετά θα έρθει και η ανάπτυξη;
Ωραία βραδιά, με ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ευχαριστούμε τα παιδιά που εξέθεσαν μέρος του εαυτού τους στον κόσμο.
Taisteal Τα έχουμε πει, είναι υπέροχος προορισμός η Ιρλανδία για τα τοπία αλλά και για τους υπέροχους κατοίκους της. Ποιος ξέρει ίσως κάποτε όχι πολύ μακριά ίσως να μπορέσεις να επισκεφτείς ξανά το μέρος και σου εύχομαι αν το κάνεις να μην έχεις άλλες υποχρεώσεις πίσω και να τη ζήσεις την περιοχή για όσο γουστάρεις.
MG. Είσαι ιδιαίτερος άνθρωπος, ιδιαίτερη και η προσέγγισή σου στην παρουσίαση, είχε κομμάτια που μπορούσαν να συγκινήσουν και σίγουρα με έβαλες σε σκέψεις και ψάξιμο, όχι απαραίτητα για ταξίδι αλλά για τις ίδιες τις περιοχές. Να είσαι πάντα καλά εσύ και οι ευαισθησίες σου.
Juohmaru Επένδυσες ώρες προφανώς προετοιμασίας στο πολύ σπάνιο ταξιδιωτικό σου για να μας το παρουσιάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα! Το κράτησες σε δύο βάρκες κατάφερες να μας παρέχεις πληροφορίες για το μέρος και τις όλες διαδικασίες αλλά και για το μέσα σου και το πως βίωνες το κάθε τι. Δύσκολο, αλλά τα κατάφερες περίφημα! Δε πρόλαβα να σε ευχαριστήσω εκεί το κάνω από εδώ.
ps1: Taisteal, θέλω πολύ να επισκεφτώ το ξενοδοχείο που δε γνωρίσατε ποτέ την ξενοδόχο. Ελπίζω μια μέρα παρέα από εδώ ανάμεσα σε αυτούς και εγώ να το κάνουμε το ταξιδάκι για Ιρλανδία!
ps2: MGKτήνος, ψάχνω τα οικονομικά στοιχεία των Βαλκανίων από χθες. Το χάρτη με τα στρατόπεδα εξόντωσης δε τον έχω βρει πουθενά, νομίζω θα ήταν ωραίο να ανοιγόταν ένα θέμα στα γενικά για κουβέντα μόνο και μόνο με αυτόν το χάρτη, όχι έχοντας ρατσιστικό χαρακτήρα, αλλά θα ήθελα να δω απόψεις. (επίσης ναι θα ήθελα να έχω και το χάρτη)
ps3: Juohmaru, ένας από τους καλύτερους φίλους μου θα κάνει το ταξίδι σου (σε ένα μέρος του) μαζί με τη συμβία του αυτό το καλοκαίρι. Μια βδομάδα λιγότερη από εσένα με πεζοπορία, χωρίς γρουπ φυσικά και αυτοί. Θέλω να ελπίζω αν χρειαστούμε καμιά πληροφορία να μπορέσεις να μας τη δώσεις.Οι εικόνες από τους αρχαιολογικούς χώρους μέσα στα βουνά, από τα λατρεμένα μου παζάρια με τα χρώματα τους, το ταξίδι σου στην αλυκή και φυσικά οι εικόνες και οι σκέψεις σου στο ορυχείο θα μου μείνουν χαραγμένες!!!
Καλα ρε παιδια ενα βιντεακι δεν τραβηξε κανεις?
Άμα το κάνετε κέφι, το επόμενο το οργανώνουμε στας επαρχίας με σκηνές και τα ρέστα, καιρού επιτρέποντος
Ένα πράγμα όμως ζήλεψα ρε παιδιά.
Όλη τη βραδιά ακούσαμε για φοβερά μέρη, είδαμε απίστευτα τοπία αλλά αυτό που μπήκε στη λίστα επιθυμιών μου είναι αυτό που έκανε ο Αλέξης στην salar de uyuni
Για ένα λεπτό τέρμα γκάζι με τα μάτια κλειστά![]()
Ζητείται αλάνα στο μέγεθος της Πελοποννήσου![]()
Travel, Grow, Share
Ευχαριστώ για τα καλά σου (σας) λόγια!!!
Ήταν ένα πολυεπίπεδο ταξίδι, που σκέφτηκα πολύ πως θα στριμώξω σε μία ώρα (και κάτι παραπάνω) όλα αυτά που θα θελα να σας πω...
Ελπίζω να το κατάφερα χωρίς να γίνω κουραστικός!
Όσο για τους φίλους σου, χαρά μου είναι να προσφέρω όποια πληροφορία πιστεύετε ότι θα βοηθήσει...
Άλλωστε η αφήγηση ενός ταξιδιού αυτόν ακριβώς το σκοπό έχει για μένα... να "σπρώξω" και άλλους να το κάνουν!
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ειναι πως δεν κάναμε φασαρία και πολύ ψου ψου την ώρα που μιλούσαν οι άνθρωποι,κατι το οποίο σε εμένα τουλάχιστον δηλώνει σέβας.
Φίου φίου φι φι φίου
για όλους, εμπνευστές, οικοδεσπότες, guests και προπάντων ταξιδιώτες !
Και στο επόμενο !
Φύγαμε...