Επρεπε να τα ειχες αλλαξει για 150€
Επρεπε να τα ειχες αλλαξει για 150€
Δυστυχώς δεν είχα πάνω μου, ούτε πίσω μου 150 γιούρος να τα αλλάξω. Αλλά και να τα είχα μάλλον δε θα έβαζα τα συγκεκριμένα γιατί δε μου άρεσε η εμφάνιση τους.
οδικη και ηλεκτρολογο για πληρη ελεγχο
σε τετοιες φασεις οι βιαστικες μπαλωματικες κινησεις κοστιζουν τελικα ακριβοτερα
Ωχ, τσαπού.....
Εχω το τηλ καποιου στην Καλλιθεα αν ισχυει ακομη και το θες.....
πουτσ@@@@@@@@@
μετρηση αντιστασης πηνιων, μετρηση τασης εξοδου ανορθωτη, ελεγχος καλωδιωσης και φυσων κυκλωματος φορτισης
Με χαλασμένα πηνία μετρώντας την τάση στην έξοδο του ανορθωτή θα δεις το σωστό ή θα βγάλει ότι να ναι? Ο ανορθωτής μου είπε είναι κομπλέ.
Τα πηνία τα μέτρησε ο μάστορας και δεν επέστρεφαν καθόλου ρεύμα στη μπαταρία(αν το λέω καλά).
Drz
Μεταχειρισμένα είχε και ο μάστορας με 150, αλλά δεν έχω ψάξει ακόμα.
Θα περιμένω να έρθει το εργαλείο να πάρω τα πηνία στο χέρι για να δω τι θα κάνω
πολυ γενικα......
αν εχεις στην μπαταρια μεγαλυτερη ταση απο την κανονικη φταιει ο ανορθωτης
αν εχεις μικροτερη φταιει ανορθωτης ή πηνια
για να αποκλεισεις τα πηνια πρεπει να επαληθευσεις την ωμικη αντισταση τους μετρωντας πανω στη φισα τους
η μπαταρια οταν μετρας πρεπει να ειναι φορτισμενη
καποιες φορες το προβλημα δημιουργειται απο καμμενη φισα-χαλασμενη καλωδιωση
επειδη τα ανταλλακτικα ειναι ακριβα και επηρεαζει το ενα το αλλο η διαγνωση απαιτει πληρη ελεγχο
Τσαπού, κρίμα αλλά υπάρχει πολύς κόσμος που έχει κάνει περιέλιξη και δεν έχει προβλήματα. Συν το ότι δεν έχεις κανένα μηχανάκι σπάνιο οπότε η σχετική τεχνογνωσία υπάρχει. Για μένα δοκίμασε την λύση της περιέλιξης.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Α ειναι οντως πηνια, καντα περιελιξη. Πολλες φορες γινονται καλυτερα απο το μαμα ανταλλακτικο.
Πολύ πιθανό να ναι πηνία. Τα drz είναι γνωστό ότι "έχουν θέμα" εκεί.
Κατά την αλλαγή βάλε κόλλα σπειρωματων (την κόκκινη) στις βίδες που κρατάνε τα πηνία. Πολλές φορές ξεβιδωνονται απο τους κραδασμούς και τα κάνουν όλα χάλια.
Ψαξου στο νετ υπάρχει πολύ υλικό...
Ψάχτηκα και διαβάζω αυτό.
Θες να μου πεις πιο συγκεκριμένα για ποιο νούμερο loctite μιλάς?
Δεν χρησιμοποιώ την μάρκα loctite γατί είναι ακριβά τα προϊόντα της. Πάρε μια κόλλα σπυρωμάτων ενισχυμένη, για να αντέξει τους κραδασμούς. Ξέρω ότι η κόκκινη είναι η ισχυρή, η μπλέ λιγότερο και νομίζω πως υπάρχει και πράσινη που είναι ενδιάμεση. Αλλά καλύτερα ρώτα σε κάποιο μαγαζί με λιπαντικά φλατζόκολλες και τα σχετικά.
Ωραίο το λινκ που διαβάζεις
(κάποια στιγμή θα ανοίξω και γω το δικό μου για έλεγχο και επί της ευκαιρίας θα βάλω κόλλα σπυρωμάτων ξανά!)