Βλεπω και το ηηη χααα (yihi) και με τρώει η τσέπη. ...
Αλλά υπερβολη ρε πστμ....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Το πιο μικρό πρέπει να είναι το cloupor ΤC mini.Θα πάρεις μηχανάκι Τεο;Δες και τα μηχανικά του gus.Κοσμήματα τα άτιμα.
Φίου φίου φι φι φίου
Ρε τολη,ωραια στο ματι αλλα κλαρινακι θα βγει το ριμαδι.
Θελω κατι διακριτικό τυπου box.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
κάτσε να περάσει ο παγετός και στο φέρνω από κει να το δοκιμάσεις...![]()
Α, ξέχασα να σας πω...
Οργανικό βαμβάκι; Παλιά... Fiber Freaks και τέλος... Με kanthal είναι ΟΚ, με μαλακά μέταλα όπως Ni σου βγαίνει λιγο η πίστη την πρώτη φορά που δεν σου κόβει ότι είναι πυκνότερο και σκληρότερο απο το βαμβάκι αλλά μετά 1-2 προσπάθειες όλα σούπερ...
Ντουμάνια, γεύση, καθαριότητα ένα επίπδο πιο πάνω..
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
δοκίμασε κοτομπεικον... πολύ καλο το φφ αλλα μαλλον καλυτερο το μπεικον
Δεν έχω δοκιμάσει καλύτερο μέχρι στιγμής,κάποια στιγμή στις αρχές μου έδωσε ο Τόλης ένα οργανικό το οποίο το έχω κάπου και το βλέπω....Fiber Freaks uber alles....και γαμώ τα ντουμάνια και γαμώ τις γεύσεις ειδικά ο KFL στο γραφείο μυρίζουν παντού ευωδίες...όλοι μπαίνουν κ ρωτάνε τι μυρίζει ωραία...χαχαχαχαχα
Επίσης επειδή έχω μια ζούρλια και αλλάζω βαμβάκι αντίσταση περίπου καθε 20 ml ή ανα 1μιση μέρα δεν το έχω δεί ποτέ να εχει αρπάξει ή βρωμιές,μόνο στην αρχή που έκανα μια μαλακια και έκανα να το αλλάξω κανα 5ημερο κ το είχα φουντώσει αρκετά...απο τότε βγαίνει όπως όταν το έστησα
review:
cthulu V2 μονό deck με eVic VTC mini και ss316l 24ga.
Μετά από πολύ μελέτη, υποδείξεις και προσπάθειες προκειμένου σαν αρχάριος να κατανοήσω όχι το στήσιμο αντίστασης, όχι το σετάρισμα του βαμβακιού, όχι τη ρύθμιση του μοντ και το κλείδωμα ΑΛΛΑ τη ρύθμιση υγρού που είναι a bit tricky, έχω πετύχει αυτό το πυκνό, συμπαγές νέφος που κόβεται με το μαχαίρι. Αρώματα και γεύσεις παρόντα σε διπλάσια έκταση απ το ναυτίλο με istick που παραμένει πολύ καλή και πρακτική καθημερινή επιλογή και ευχαριστώ τον teogtp γι αυτό.
Δεν είχα σε όλες τις προσπάθειες ποτέ καμένο, ποτέ διαρροή και έχω καταλήξει στην πλήρως ανοιχτή ροή του υγρού. Ίσως να παίζει ρόλο και το stainless steel. Οι ρυθμίσεις του αέρα άπειρες και εύκολα, αυτό που χαλάει λίγο την εικόνα είναι ότι στο kayfun style μονό deck την αντίσταση σφίγγουν 2 βιδάκια χωρίς να υπάρχουν τρύπες για να περάσει το σύρμα. Στο διπλό deck υπάρχουν τρύπες και βιδάκια allen.
Εμένα που μου άρεσε η πολύ σφιχτή τσιγαρίσια τζούρα, πλέον με βλέπω με φουλ ανοιχτό τον αέρα και να χάνομαι στο σύννεφο.