Σε είδα αντβεντουρά με το 800GS, ολόκληρη η μηχανή κι εσύ ήσασταν καλυμμένοι από λάσπη, αν πρόλαβα να δω καλά η μια σου αλουμινένια βαλίτσα ήταν χτυπημένη κι έλειπε το κάλυμμά της...
Σε είδα αντβεντουρά με το 800GS, ολόκληρη η μηχανή κι εσύ ήσασταν καλυμμένοι από λάσπη, αν πρόλαβα να δω καλά η μια σου αλουμινένια βαλίτσα ήταν χτυπημένη κι έλειπε το κάλυμμά της...
Σε ειδα εχθες καμαρωτη στην SS λιγων κυβικων στη λαυριου.... Μαλλον μολις ξεκινησες να οδηγεις μηχανη. Να προσεχεις και καλα χιλιομετρα!
Σε είδα, κοπριτάκο να μου κόβεις τον δρόμο κάθετα και να σε περνάω από πάνω...
Ευτυχώς τα ABS με κρατήσαν καλά και δε βρεθήκαμε κάτω (ήμουν και δικάβαλος)
Σταμάτησα 20 μέτρα παρακάτω και ήρθα να σε βρω, αλλά η κυρία που μας είδε είπε ότι την έκανες - ευτυχως σώος...
να προσέχεις μούργο![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
α ναι...
και μενα χθες μου χυμηξε ενας μαυρουκος αγριεμενος απο το πλαι
μια κατω, γκαζι και........τη γλυτωσαμε και παλι![]()
Σε ειδα Δαλτωνα να έχεις πάρει όλο το φόρουμ με το χτένι και να ταπώνεις τους επικριτές. Τον δαλτωνα δεν θα τον ξανατρολάρετε. Τον δαλτωνα.
σε ειδα καινουργιο AFRICA!! στην καβαλας στο φαναρι...test ride μαλλον απο τον αντιπροσωπο της honda στο χαιδαρι...πλ ομορφο μηχανακι τλκα απο κοντα
Σε είδα κοντέρ παπιου να δείχνεις 150-160 χαω
Ούτε κααααν! Εκλεισα το γκάζι, ξανανοιξα... et voila! 110-120 ξανά.
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Σας είδα χτες TDM και SuperDuke απινακίδωτοι να επιδιώκετε ανοίγματα. Τουλάχιστον φοράγατε κράνη οπότε δεκτά τα παιχνίδια![]()
Σε είδα γέρο παραλή στο γυμναστήριο...
...να τρέχεις απο πάγκο σε μονόζυγο και απο ποδήλατο σε ελλειπτικό, κάνοντας 5-6 επαναλήψεις στο καθένα, αρκεί να βλέπεις κανα κ@λο....'Οταν σου είπα: " Ρε μόρτη, δε σηκώνεσαι να γυμναστούμε και εμείς που δεν ήρθαμε για μάτι, 4η φορά κάθεσαι στο πεκ-ντεκ χωρίς βάρη..".. παρεξηγήθηκες και έφυγες...δεν κατάλαβα γιατί... Λιγούρη σε είπα..όχι καμπoύρη...
Σε είδα ξανθό τούμπανο να έχεις τρελλάνει το μισό γυμνστήριο και τον παραπάνω παππού, όταν του έκανα το απο πάνω σχόλιο γέλασες, σου είπα "...Παρακαλώ.." με ινδική γοητεία στο δεξί φρύδι αλα Bollywood και μου χάρισες ένα υπέροχο χαμόγελο με στραβά δόντια...δεν το βουτάμε το γαμημένο το στόμα(μπιπ βάλτε στο στόμα) στην πισίνα??
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Σας είδα και σας μάζεψα χωρίς κράνος 3 τον αριθμό.
Να φοράτε το κράνος ρε.Ασταδιάλα.
Φίου φίου φι φι φίου
Σε ειδα να με κλεινεις εν κινησει με το τρανσαλπ στην κηφισιας. Καλο το μουσι αλλα κοιτα το στο σπιτι.
Σας ειδα"συμπολιτες"να ξερνατε ρατσιστικα σχολια σε τοπικη σελιδα.
Μετα μας λενε κωλοβλαχους,αλλα εκεινοι εχουν φιλοτιμο.
Σιχαμενοι
Σε είδα πριν από λίγο να παραβιάζεις το απαγορευτικό και να μπαίνεις με τα χίλια σε μονόδρομο, ήμουν με τα πόδια και ειλικρινά γλύτωσα παρά τρίχα... Δεν περνάνε δέκα λεπτά και ενώ είμαι πάνω σε διάβαση πεζών ακούω εκκωφαντικό θόρυβο και βλέπω να έρχεται σφαίρα "γουρούνα" με κάγκουρα οδηγό ο οποίος δεν είχε σκοπό να σταματήσει... τον ίδιο τον ίδιο μετά από λίγο να πηγαίνει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και δυστυχώς είχε και το κοριτσάκι του πίσω...![]()
Σας ειδα στην παλαια εθνική Βόλου -Λάρισας να κάνετε απίστευτες μαλακιες.
Βλακας με rally να βγαίνει για προσπέραση στο πουθενα ,διπλα μου και ο απέναντι να πέφτει στα χωράφια. ....νταλίκες μεσα στην μεση του δρόμου για να μην πεφτουν στις λακουβες ......απο τύχη ζούμε τελικα σε αυτην την χώρα. .....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!