Σελίδα 108 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 85898103104105106107108109110111112113118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.606 έως 1.620 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 5

Παλαιό μέλος
    Αυτο με τα φρουτα του δασους,δεν μπορεσα να το ανεβασω.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Τι αντιπαραθεση να κανεις μωρε κακομοιρη μου με το κεφαλαιο?

Μας εχει τοσο καιρο στο παραμυθι,τη στιγμη που δεν υπαρχει Αμερικανικο σπιτι με λιγοτερο απο τεσσερα δικα του γιαουρτακια,στο ψυγειο του.Χεστηκε για τα μπλοκα,με ελικοπτερο πηγαινοερχεται.
    Ασε που το περναει συνεχεια πανω απο το γραφειο μου και μου τα χει κανει νααααα.

Συνημμένο 351960
    Μην τα βάζεις μισά και εσύ...
    Στην Αγγλία την έφαγε ο Τούρκος. Στο USA που είναι πιο "ανοιχτοί" στις ερμηνείες, βάζει πάνω οτι γουστάρει ο καθένας.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μην τα βάζεις μισά και εσύ...
    Στην Αγγλία την έφαγε ο Τούρκος. Στο USA που είναι πιο "ανοιχτοί" στις ερμηνείες, βάζει πάνω οτι γουστάρει ο καθένας.
    Στην Αγγλια την εφαγε ο Τουρκος (απο τη Φαγε) και στο USA τον τρωει σιγα σιγα η Φαγε,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Στην Αγγλια την εφαγε ο Τουρκος (απο τη Φαγε) και στο USA τον τρωει σιγα σιγα η Φαγε,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.
    Η αλήθεια είναι πως με άλλη κυβέρνηση και πρόσκληση νατο στο αιγαίο ..
    Δεν θα μιλούσαμε τώρα για γιαούρτια..
    Αντιτορπιλικά vs φουσκωτών χμμ.. Σίγουρα ήταν η μόνη λύση!
    Ενθουσιασμένο μαθαίνω και το ξανθό γένος..
    Τι να κάνουμε? Ας μας έδιναν χρήμα να μην αναγκαζόμασταν να «πουλήσουμε»
    Ομορφα!!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Κρίμα μάλιστα γιατί από το συγκεκριμένο τμήμα της Πάντειου έχουν περάσει και διδάξει μερικοί αρκετά σοβαροί άνθρωποι.

Για εμένα είναι ντροπή και που υπάρχει τέτοιο ερωτηματολόγιο, όσο για το δείγμα των ποιοτικών συνεντεύξεων θα ήθελα να δω αυτό το ΔΞ/ΔΑ τι ακριβώς είπαν, φαντάζομαι μόνο κράξιμο.

....
    Μιας και βαριεμαι αφορητα να γραφω τα αυτονόητα θα σου απαντησω με bullets

-Παντειος και σοβαροι καθηγητες...ΟΚ αν τους συγκρινεις με κωμικο θιασο ...μπορει...Αυτοι δεν ειναι που αγορασαν φεραρι, και περναγαν ολα τα κινητα, ξενοδοχεια, πουρα κλπ στα εξοδα;

-60% των "αριστερων" ψηφοφορων ειναι υπερ των επενδυσεων ξενων.....με 100% προκαταβολη φορου και ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο;-μην φατε ερχονται οι ξενοι...
    -57% υπερ της καταργησης της μονιμοτητας των Δ.Υ.-ενω παράλληλα εχουν προσληφθει μεχρι και οι γκομενοι απο το νηπιαγωγειο-Ενδιαφερον..

Αριστεροι στην Ελλαδα δεν υπαρχουν...και αν υπαρχουν πραγματικοι αριστεροι θα ειναι ανω των 80 ΟΛΟΙ...

Αριστερος με μπαμπα χρηματιστή, με μερσεντες και βιλα στην Βουλα ΔΕΝ υπαρχει-ειναι ελληνικη πατεντα...(δες γραμματεα νεολαιας συρ)

Οπως για τον ιδιο λογο δεν υπαρχουν καλοι χριστιανοι, καλοι μουσουλμανοι, καλοι βουδιστες.....ολοι θελουν το χρημα και την ανεση.

Οσο δεν την εχουν φωναζουν, μολις πεσει λιγη λιγδα, γινονται ολοι τους γκεμπελισκοι και δικτατορες...

Οσο πιο γρηγορα το καταλάβετε αυτο, τοσο πιο ευτυχισμένοι θα ειστε στην ζωη σας....

Να διαλεγετε καλους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ακομη και εαν αυτα που σαν λενε σας ζοριζουν.
    Over and out.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Θέλω να πιστεύω πως δεν μπήκες καν στον κόπο να ανοίξεις το link. Το αν διαφωνεί ή όχι με τα αποτελέσματα της έρευνας, είναι κάτι που θεμιτό μεν, αλλά ολίγον στον αέρα αν στηρίζεται στην δική σου αποψη. Εμένα μια χαρά απλές ερωτήσεις μου φάνηκαν, που ταιριάζουν και πολύ με αποψεις που ακούω γύρω μου.

Δικαίωμα σου να πιστεύεις πως είμαι θολωμένος, αντίστοιχα και εγώ πιστεύω πως σε παρέσυρε το ρέμα της κατασκευής εχθρών και προβοκατορων.
    όχι εχθρών ρε.... ΩΧ ΤΡΩΝ
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Μιας και βαριεμαι αφορητα να γραφω τα αυτονόητα θα σου απαντησω με bullets

-Παντειος και σοβαροι καθηγητες...ΟΚ αν τους συγκρινεις με κωμικο θιασο ...μπορει...Αυτοι δεν ειναι που αγορασαν φεραρι, και περναγαν ολα τα κινητα, ξενοδοχεια, πουρα κλπ στα εξοδα;

-60% των "αριστερων" ψηφοφορων ειναι υπερ των επενδυσεων ξενων.....με 100% προκαταβολη φορου και ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο;-μην φατε ερχονται οι ξενοι...
    -57% υπερ της καταργησης της μονιμοτητας των Δ.Υ.-ενω παράλληλα εχουν προσληφθει μεχρι και οι γκομενοι απο το νηπιαγωγειο-Ενδιαφερον..

Αριστεροι στην Ελλαδα δεν υπαρχουν...και αν υπαρχουν πραγματικοι αριστεροι θα ειναι ανω των 80 ΟΛΟΙ...

Αριστερος με μπαμπα χρηματιστή, με μερσεντες και βιλα στην Βουλα ΔΕΝ υπαρχει-ειναι ελληνικη πατεντα...(δες γραμματεα νεολαιας συρ)

Οπως για τον ιδιο λογο δεν υπαρχουν καλοι χριστιανοι, καλοι μουσουλμανοι, καλοι βουδιστες.....ολοι θελουν το χρημα και την ανεση.

Οσο δεν την εχουν φωναζουν, μολις πεσει λιγη λιγδα, γινονται ολοι τους γκεμπελισκοι και δικτατορες...

Οσο πιο γρηγορα το καταλάβετε αυτο, τοσο πιο ευτυχισμένοι θα ειστε στην ζωη σας....

Να διαλεγετε καλους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ακομη και εαν αυτα που σαν λενε σας ζοριζουν.
    Over and out.

Εντάξει, το δεξί χέρι του Μητσοτάκη το κατηγορούν για παιδεραστία => άρα οι Φιλελεύθεροι είναι παιδεραστές.

Αυτό που λες για τους καλούς ανθρώπους... έχει δύο σκέλη το ένα είναι το ιστορικό. Η ιστορία μας δείχνει πως δεξιός δεν έκανε παρέα με αριστερό και τους θεωρούσαν μιάσματα και αυτή η ιστορία δεν είναι τόσο πίσω, μερικοί τα πρόλαβαν και αν θέλουμε να είμαστε και ειλικρινείς και κοιτάξουμε και μέσα μας μερικοί μπορεί ακόμα να τους θεωρούν.
    Το δεύτερο σκέλος είναι περισσότερο φιλοσοφικό. Δε θα σου απαντήσω σαν αριστερός γιατί ΔΕΝ είμαι, θα σου απαντήσω εντελώς προσωπικά. Μερικές πολιτικές/οικονομικές θεωρίες υποστηρίζονται μόνο από κακούς ανθρώπους, σκατανθρώπους, ρεμάλια, κλπ. Αυτός που είναι μόνο μίσος σε κάθε τι διαφορετικό και θεωρεί πως έχει ανώτερη κουλτούρα τέτοιος σκατάνθρωπος είναι. Επίσης παλιάνθρωπος είναι και αυτός που λέει "από καταβολής του ανθρώπου υπήρχαν αδικίες, τι να γίνει δεχτείτε πως κάποιοι θα πρέπει να τον πίνουν και πάμε παρακάτω και ειδικά όταν δεν είναι καμιά "άρρωστη" μαζόχα αλλά μιλάει από θέση ευνομούμενου"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Η αλήθεια είναι πως με άλλη κυβέρνηση και πρόσκληση νατο στο αιγαίο ..
    Δεν θα μιλούσαμε τώρα για γιαούρτια..
    Αντιτορπιλικά vs φουσκωτών χμμ.. Σίγουρα ήταν η μόνη λύση!
    Ενθουσιασμένο μαθαίνω και το ξανθό γένος..
    Τι να κάνουμε? Ας μας έδιναν χρήμα να μην αναγκαζόμασταν να «πουλήσουμε»
    Ομορφα!!
    Αυτή η μ@λακία με το ΝΑΤΟ μέσα στις γκρίζες ζώνες του Αιγαίου θα έχει και άλλες προεκτάσεις σχετικά σύντομα. Οι δικοί μας από την ανικανότητα που τους δέρνει θα μας βάλουν σε άλλους δρόμους. Δημιουργούμε προηγούμενο και είναι γνωστό πως οι γείτονες ξέρουν καλά να πουλάνε το τομάρι τους. Δεν έχω καμία μα καμία όρεξη για τέτοια σκηνικά.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    "
    Εγω δεν ειμαι ουτε δεξιος ουτε αριστερος.
    Ειμαι απλα Ελληνας.
    Στην δικη μου οικογένεια ειχαμε αδελφια που ο ενας ηταν ετσι και ο αλλος αλλιως....

ουδεποτε τσακωθηκαν, ουδεποτε μιλησαν ασχημα ο ενας στον αλλο, οποτε οι δικες μου προσλαμβάνουσες ειναι διαφορετικες...

Γενικα ομως με εκνευρίζει το "δηθεν" και τελευταία οι πιο δηθεν ειναι οι νεο-αριστεροι που τυφλα και αν εχουν διαβάσει 1 κειμενο στην αρχικη του μορφη , και αν εχουν καταλαβει 1 αραδα πραγματα...
    επισης μου την δινει η "γκρινια' αλλα μου αρεσει η ειρωνεία...διοτι μεσα απο αυτην και με χιουμορ μπορεις και λες μεγαλες αλήθειες.

Οταν σοβαρευτουμε σαν λαος και σταματησουμε να αναμασάμε ατακες 70ετιας, ισως δουλεψουμε μαζι να παμε μπροστα.
    Οι Γερμανοι-που τους βρίζουμε νυχθημερόν ειχαν διαιρεθεί!!!!και "τα βρήκαν" μονο πριν 20-25 χρονια....
    Εκαναν πραγματικη συναίνεση και μας γ@#$σαν ολους....

γνώμη μου-εφοσσον μπορουσαν καλα εκαναν....εκαναν το καλυτερο ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ τους....
    ο ανθρωπισμός υπαρχει μονο στα βιβλια...ας το κανουμε και εμεις μηπως βρουμε κατι καλο και καμια ασπρη μερα.....

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    γλυκια η καρεκλα της εξουσιας ετσι?λεφτα υπαρχουν..

οπως ειπε και γεροβασιλη....ειναι θεμα τροχαιας...

αρα αμα δεν εχεις διπλωμα πλεον στον ελεγχο την γ@##$$

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	12718185_1054576287935868_743316925644480855_n.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	31,8 KB 
ID:	351995

και μετά τον πόλεμο με τις ντομάτες.....
    ανανήψαντας

Banned
    Μπα

πειναει ακομη ο κοσμος....;;;;

ενα χρονο ειχα να δω τετοιο ρεπορταζ....

Μένουμε Ευρώπη φίλοι μου.

non serviam Το avatar του/της kachius
    Ναι, ναι...
    Ευτυχώς που ψηφίσαμε "ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ" στο δημοψήφισμα και μένουμε, μένουμε ...
    Ξέρω από βέσπα!

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic