Αυτο με τα φρουτα του δασους,δεν μπορεσα να το ανεβασω.
Αυτο με τα φρουτα του δασους,δεν μπορεσα να το ανεβασω.
Η αλήθεια είναι πως με άλλη κυβέρνηση και πρόσκληση νατο στο αιγαίο ..
Δεν θα μιλούσαμε τώρα για γιαούρτια..
Αντιτορπιλικά vs φουσκωτών χμμ.. Σίγουρα ήταν η μόνη λύση!
Ενθουσιασμένο μαθαίνω και το ξανθό γένος..
Τι να κάνουμε? Ας μας έδιναν χρήμα να μην αναγκαζόμασταν να «πουλήσουμε»
Ομορφα!!
![]()
Μιας και βαριεμαι αφορητα να γραφω τα αυτονόητα θα σου απαντησω με bullets
-Παντειος και σοβαροι καθηγητες...ΟΚ αν τους συγκρινεις με κωμικο θιασο ...μπορει...Αυτοι δεν ειναι που αγορασαν φεραρι, και περναγαν ολα τα κινητα, ξενοδοχεια, πουρα κλπ στα εξοδα;
-60% των "αριστερων" ψηφοφορων ειναι υπερ των επενδυσεων ξενων.....με 100% προκαταβολη φορου και ΕΟΚ & ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο;-μην φατε ερχονται οι ξενοι...
-57% υπερ της καταργησης της μονιμοτητας των Δ.Υ.-ενω παράλληλα εχουν προσληφθει μεχρι και οι γκομενοι απο το νηπιαγωγειο-Ενδιαφερον..
Αριστεροι στην Ελλαδα δεν υπαρχουν...και αν υπαρχουν πραγματικοι αριστεροι θα ειναι ανω των 80 ΟΛΟΙ...
Αριστερος με μπαμπα χρηματιστή, με μερσεντες και βιλα στην Βουλα ΔΕΝ υπαρχει-ειναι ελληνικη πατεντα...(δες γραμματεα νεολαιας συρ)
Οπως για τον ιδιο λογο δεν υπαρχουν καλοι χριστιανοι, καλοι μουσουλμανοι, καλοι βουδιστες.....ολοι θελουν το χρημα και την ανεση.
Οσο δεν την εχουν φωναζουν, μολις πεσει λιγη λιγδα, γινονται ολοι τους γκεμπελισκοι και δικτατορες...
Οσο πιο γρηγορα το καταλάβετε αυτο, τοσο πιο ευτυχισμένοι θα ειστε στην ζωη σας....
Να διαλεγετε καλους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ακομη και εαν αυτα που σαν λενε σας ζοριζουν.
Over and out.
Εντάξει, το δεξί χέρι του Μητσοτάκη το κατηγορούν για παιδεραστία => άρα οι Φιλελεύθεροι είναι παιδεραστές.
Αυτό που λες για τους καλούς ανθρώπους... έχει δύο σκέλη το ένα είναι το ιστορικό. Η ιστορία μας δείχνει πως δεξιός δεν έκανε παρέα με αριστερό και τους θεωρούσαν μιάσματα και αυτή η ιστορία δεν είναι τόσο πίσω, μερικοί τα πρόλαβαν και αν θέλουμε να είμαστε και ειλικρινείς και κοιτάξουμε και μέσα μας μερικοί μπορεί ακόμα να τους θεωρούν.
Το δεύτερο σκέλος είναι περισσότερο φιλοσοφικό. Δε θα σου απαντήσω σαν αριστερός γιατί ΔΕΝ είμαι, θα σου απαντήσω εντελώς προσωπικά. Μερικές πολιτικές/οικονομικές θεωρίες υποστηρίζονται μόνο από κακούς ανθρώπους, σκατανθρώπους, ρεμάλια, κλπ. Αυτός που είναι μόνο μίσος σε κάθε τι διαφορετικό και θεωρεί πως έχει ανώτερη κουλτούρα τέτοιος σκατάνθρωπος είναι. Επίσης παλιάνθρωπος είναι και αυτός που λέει "από καταβολής του ανθρώπου υπήρχαν αδικίες, τι να γίνει δεχτείτε πως κάποιοι θα πρέπει να τον πίνουν και πάμε παρακάτω και ειδικά όταν δεν είναι καμιά "άρρωστη" μαζόχα αλλά μιλάει από θέση ευνομούμενου"
Αυτή η μ@λακία με το ΝΑΤΟ μέσα στις γκρίζες ζώνες του Αιγαίου θα έχει και άλλες προεκτάσεις σχετικά σύντομα. Οι δικοί μας από την ανικανότητα που τους δέρνει θα μας βάλουν σε άλλους δρόμους. Δημιουργούμε προηγούμενο και είναι γνωστό πως οι γείτονες ξέρουν καλά να πουλάνε το τομάρι τους. Δεν έχω καμία μα καμία όρεξη για τέτοια σκηνικά.
Εγω δεν ειμαι ουτε δεξιος ουτε αριστερος.
Ειμαι απλα Ελληνας.
Στην δικη μου οικογένεια ειχαμε αδελφια που ο ενας ηταν ετσι και ο αλλος αλλιως....
ουδεποτε τσακωθηκαν, ουδεποτε μιλησαν ασχημα ο ενας στον αλλο, οποτε οι δικες μου προσλαμβάνουσες ειναι διαφορετικες...
Γενικα ομως με εκνευρίζει το "δηθεν" και τελευταία οι πιο δηθεν ειναι οι νεο-αριστεροι που τυφλα και αν εχουν διαβάσει 1 κειμενο στην αρχικη του μορφη , και αν εχουν καταλαβει 1 αραδα πραγματα...
επισης μου την δινει η "γκρινια' αλλα μου αρεσει η ειρωνεία...διοτι μεσα απο αυτην και με χιουμορ μπορεις και λες μεγαλες αλήθειες.
Οταν σοβαρευτουμε σαν λαος και σταματησουμε να αναμασάμε ατακες 70ετιας, ισως δουλεψουμε μαζι να παμε μπροστα.
Οι Γερμανοι-που τους βρίζουμε νυχθημερόν ειχαν διαιρεθεί!!!!και "τα βρήκαν" μονο πριν 20-25 χρονια....
Εκαναν πραγματικη συναίνεση και μας γ@#$σαν ολους....
γνώμη μου-εφοσσον μπορουσαν καλα εκαναν....εκαναν το καλυτερο ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ τους....
ο ανθρωπισμός υπαρχει μονο στα βιβλια...ας το κανουμε και εμεις μηπως βρουμε κατι καλο και καμια ασπρη μερα.....
Μπα
πειναει ακομη ο κοσμος....;;;;
ενα χρονο ειχα να δω τετοιο ρεπορταζ....
Ναι, ναι...
Ευτυχώς που ψηφίσαμε "ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ" στο δημοψήφισμα και μένουμε, μένουμε ...![]()
Ξέρω από βέσπα!