Καλημέρα παιδιά.....
Νυστάζω απελπισμενα !
Μα γιατί να δουλεύουμε Σάββατα........?
Καλό σ/κ να έχετε όλοι σας.
Καλημέρα παιδιά.....
Νυστάζω απελπισμενα !
Μα γιατί να δουλεύουμε Σάββατα........?
Καλό σ/κ να έχετε όλοι σας.
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Γιατί δεν τηρούνται τα των εντολών του Μωυσέως. Αμέρικαν μπαρ η θρησκεία.
μνήσθητι την ημέρα των σαββάτων αγιάζειν αυτήν. εξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου· τη δε ημέρα τη εβδόμη σάββατα Κυρίω τω Θεω σου· ου ποιήσεις εν αυτη παν έργον, συ και ο υιος σου και η θυγάτηρ σου, ο παις σου και η παιδίσκη σου, ο βούς σου και το υποζύγιόν σου και παν κτήνός σου και ο προσήλυτος ο παροικών εν σοί. εν γαρ εξ ημέραις εποίησε Κύριος τον ουρανόν και την γην και την θάλασσαν και πάντα τα εν αυτοίς και κατέπαυσε τη ημέρα τη εβδόμη· δια τούτο ευλόγησε Κύριος την ημέραν την εβδόμην και ηγίασεν αυτήν.
Καλημέρα
δεν σας χαλασε που δουλευετε Σαββατο..
το χειροτερο είναι για μας που δεν δουλευουμε. Για παράδειγμα σήμερα (όπως και κάθε Σάββατο) έχω βολτα-πλύσιμο σκύλου, σκουπισμα-σφουγγαρισμα όλο το σπίτι, καθάρισμα και service στο αμαξι της συζύγου (λαδια-φίλτρα-φιλτρο καμπίνας-ελεγχος ιμαντα χρονισμού, είναι για αλλαγή στο επόμενο σερβις), μπορεί και μαγείρεμα.
Καλημέρα αγόρια και κορτσουδια
εχω βγαλει κοτα απο χθες απο την καταψυξη, λεω να την κανω με πατατες στο φουρνο γιατι βαριεμαι λίγο σήμερα.
Πες τα!
Γκαζοφονιάς η σύζυγος δηλαδή.
Ούτε σε ράλι να έτρεχε τέτοια συντήρηση![]()
ετυχε τωρα για τα λαδια. Τα λοιπα σαββατα έχει απλές εργασίες όπως καθαρισμα, έλεχος σταθμης υγρων, κλπ...
Τρέμω το μεγάλο service που πλησιάζει γιατι είναι η ώρα του ιμαντα εκκεντροφορου (και πρέπει να αλλαχθούν όλα ιμάντες, αντλία, τεντωτήρες, υγρά φρένων, τακακια)
Προφανώς έχεις ρδελο αυτοκίνητο. Ποτέ. Ποτέ. Ποτέ δεν έχω δει στάθμη υγρών πλην πλυστικού παρμπρίζ. Δεν χρειάζεται. Δεν είχα ποτέ ρδέλο αυτοκίνητο. Απλά δουλεύει (και κανένα δεν έκαιγε λάδια).
Επίσης τον σκύλο πλύσιμο κάθε Σάββατο; Γουατ δε φακ ρε, δεν είναι μηχανάκι (που και αυτό πλένεται μια στο τέρμηνο)
Καλημέρα.
Θα ήθελα να δουλεύουν και μερικοί ακόμη Σάββατο ή Κυριακή γιατί όχι;. Να πάω στο ταχυδρομείο να πάρω αυτά που ήρθαν για την μηχανή.
Όχι μόνο αυτοί του ταχυδρομείου (και κάποιοι ακόμη της "συμμορίας" ) να έχουν την απαίτηση να βγουν κυριακάτικα να κάνουν βόλτα στα μαγαζιά. Και εμάς μάνα μας γέννησε.