Σελίδα 112 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1262102107108109110111112113114115116117122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.666 έως 1.680 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 5

Παλαιό μέλος

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron
    Ανάπτυξη σημαίνει κάτι πολύ απλό. Αύξηση παραγωγής προϊόντων, υπηρεσιών, διαθέσιμου εισοδήματος, δουλειές κ.ο.κ. Το αντίθετο είναι ύφεση. Ο κόσμος χάνει εισόδημα, απολύσεις, κέφι, όνειρα.

Μα έτσι που το όρισες, και με την ανάπτυξη μπορεί ο κόσμος να «χάνει εισόδημα, απολύσεις, κέφι, όνειρα».
    Μια χαρά, μάλιστα:

- Παραγωγή προῖόντων; Χρήσιμων ή άχρηστων;
    - Υπηρεσιών. Γνήσιων ή πλασματικών τρέχα-γύρευε;
    (Ξέρετε ποιες λέω, αυτές που πρέπει παράλληλα να τρέχεις για να δημιουργείς "ζήτηση")
    - Διαθέσιμο εισόδημα; Αν σου έχει στοιχίσει πράγματα που δεν μπορείς πια να αγοράσεις;
    (Αν μπορούσες ποτέ, δλδ.)
    - Δουλειές; Από αυτές που ζέχνει πια ο τόπος παγκοσμίως; Με 3.60 ϗ 0 hours contract;
    Πω, πω, κέφι που φτιάχνω!

Αυτό είναι το κακό με τέτοιους "ευφραδεις", εύκολους, ορισμούς. Παρακάμπτουν πλήρως την ανάγκη να απευθυνθούν σε κάποια τέλος πάντων ουσιώδη πραγματικότητα, και θεωρούν ουδετερότητα και αντικειμενικότητα μόνο ότι δεν θίγει τα προσωπικά συμφέροντα. Δύσκολο να γίνει αντιληπτή η έννοια όταν κανείς είναι βυθισμένος στο περιβάλλον, ακόμα κι οταν υπάρχουν οι πνευματικές δυνατότητες.

Ή, όπως έλεγε και ο Upton Sinclair :
    "It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends upon his not understanding it!"

Και δεν απευθύνομαι σε κανέναν προσωπικά, απλά λέω...
    Να το θέσουμε αλλιώς τότε: με ύφεση, υπάρχει περίπτωση ο κόσμος να μην χάνει εισόδημα, δουλειές, κέφι, όνειρα;

"Παραγωγή προϊόντων/υπηρεσιών χρήσιμων ή άχρηστων"; Εδώ άνοιξες τεράστιο θέμα και άκρη δεν βγαίνει! Αυτό που εσύ θεωρείς άχρηστο, κάποιος άλλος το θεωρεί χρήσιμο και το αντίστροφο! Αυτή η κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά! Μόνο τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι ιερόδουλες να βάλουμε στο τραπέζι, θα συζητάμε μέχρι την Δευτέρα Παρουσία! Και γιατί να μην αφήσεις κάποιον να παράξει ο,τι θέλει, αρκεί να μην προκαλεί ζημιά στο κοινωνικό σύνολο;

Όσο για τις δουλειές με 3 και 60 και τα 0 hours contracts (αλήθεια, ήρθαν αυτά και στην Ελλάδα; ) ας καθίσουμε λίγο να σκεφτούμε γιατί υπάρχουν αυτές.
    Μήπως είναι επειδή ο εργοδότης μπορεί να σου πει "άμα δεν θέλεις, πήγαινε αλλού";
    Μήπως επειδή δεν υπάρχουν δουλειές;
    Μήπως επειδή η ανεργία είναι 27% και πάνω από 60% στους νέους;

Αν όμως η ανεργία ήταν χαμηλή; Θα μπορούσε ακόμα ο εργοδότης να σου πει "άμα δεν σου αρέσει, πήγαινε αλλού";
    Αφού θα μπορείς ΟΝΤΩΣ να πας αλλού, που θα είναι καλύτερα! Άρα τι θα κάνει; Δεν θα αναγκαστεί να σε πληρώσει παραπάνω και γενικότερα να σου φέρεται καλύτερα;

Ελπίζω τώρα να γίνεται κατανοητό ότι για να υπάρχουν εργασιακά δικαιώματα πρέπει πρώτα από όλα να υπάρχει εργασία και οτι η χαμηλή ανεργία είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για αξιοπρεπείς μισθούς και εργασιακά δικαιώματα γενικότερα.
    Το να ασχολείσαι σε τόσο μεγάλο βαθμό με το τι δικαιώματα θα έχεις ως εργαζόμενος την στιγμή που είσαι άνεργος είναι λίγο σαν να θες να οδηγήσεις μηχανή χιλιάρα την στιγμή που δεν έμαθες ακόμα να ισορροπείς σε ποδήλατο.

Σε τελική ανάλυση, άμα δεν θέλεις να δουλέψεις με τρεις και εξήντα, πολύ απλά μην δουλεύεις. Κάποιος άλλος όμως μπορεί να θέλει.
    Γιατί του στερείς το δικαίωμα της επιλογής;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δουλειές άλλες ευχάριστες ενδιαφέρουσες σαν αυτές που δεν υπάρχουν τώρα στην Ελλάδα.
    Γιατί ανάπτυξη δεν έρχεται με σουβλάκια delivery και καφέ στο όρθιο.
    Μήπως να κάτσουμε να αναρωτηθούμε γιατί δεν έρχονται τέτοιες δουλειές στην Ελλάδα;
    Και γιατί προτιμάνε χώρες όπως η Ολλανδία (γνωστό παράδειγμα το εργοστάσιο που ανοίγει εκεί η Tesla).

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    https://www.youtube.com/watch?v=Ri4PDOF_KxM..;)

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος
    Και γιατί να μην αφήσεις κάποιον να παράξει ο,τι θέλει, αρκεί να μην προκαλεί ζημιά στο κοινωνικό σύνολο;
    Μου λες ότι τα θέματα που θίγω είναι τεράστια και δεν βγαίνει άκρη, αλλά το παραπάνω ΔΕΝ είναι;;;

Σε τελική ανάλυση, άμα δεν θέλεις να δουλέψεις με τρεις και εξήντα, πολύ απλά μην δουλεύεις. Κάποιος άλλος όμως μπορεί να θέλει.
    Να ξεκαθαρίσω οτι δεν είμαι leftyς και δεν πιστεύω καν σε «δικαιώματα εργασίας». Καθόλου. Εκεί σύμφωνοι. Είμαι υπερ της κατάργησης της «εργασίας», και αυτό δεν γίνεται με δικαιώματα.
    Aυτό που με ενοχλεί όμως είναι ότι το αντίπαλο δέος κρύβεται βολικά πίσω από το απυροβόλητο τού «έχω λεφτά, άρα είναι Θείο Δικαίωμά μου να σε απαυτώνω».
    Ξέρεις, το Καλβινιστικό-Καπιταλιστικό δόγμα του ότι «ο Κύριος διένειμε τα λεφτά στους δίκαιους, άρα όλα καλά». Και αυτήν την θέση βέβαια δεν τηρούν μόνο οι επιτυχημένοι καπιτάλες, αλλά δυστυχώς και οι τυχαίοι κοπρίτες στα πέριξ της τράπεζας που ελπίζουν σε κανα κοκαλάκι από το τραπέζι των δειπνούντων.

Γιατί του στερείς το δικαίωμα της επιλογής;
    Θα σου απαντήσω λοιπόν όσο πιο αντικειμενικά μπορώ από την σκοπιά κάποιου που μπορεί να θίγεται πιο άμεσα:

«Γιατί κυρίος, τα έχεις φέρει ωστέ να εκμεταλλεύεσαι τον άλλον για να μου κάνεις εμένα την ζωή μαυρη. Να γιατί! »

Και γιατί προτιμάνε χώρες όπως η Ολλανδία (γνωστό παράδειγμα το εργοστάσιο που ανοίγει εκεί η Tesla).
    Αυτό, και λυπάμαι που το λέω μάλλον έχει να κάνει με την μαλακία που δέρνει τον Έλληνα, και όχι τίποτα άλλο. Μια χαρα κοινωνικές και εργασιακές συνθήκες έχει η Ολλανδία, εν συγκρίσει.

Και τέλος
    Να το θέσουμε αλλιώς τότε: με ύφεση, υπάρχει περίπτωση ο κόσμος να μην χάνει εισόδημα, δουλειές, κέφι, όνειρα;
    Αχυράνθρωπος. Ή μάλλον - «Μα άμα δεν σας πηδάμε εμείς, θα καταστραφείτε!»
    Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 13/02/2016 στις 14:14.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μα έτσι που το όρισες, και με την ανάπτυξη μπορεί ο κόσμος να «χάνει εισόδημα, απολύσεις, κέφι, όνειρα».
    Μια χαρά, μάλιστα:

- Παραγωγή προῖόντων; Χρήσιμων ή άχρηστων;
    - Υπηρεσιών. Γνήσιων ή πλασματικών τρέχα-γύρευε;
    (Ξέρετε ποιες λέω, αυτές που πρέπει παράλληλα να τρέχεις για να δημιουργείς "ζήτηση")
    - Διαθέσιμο εισόδημα; Αν σου έχει στοιχίσει πράγματα που δεν μπορείς πια να αγοράσεις;
    (Αν μπορούσες ποτέ, δλδ.)
    - Δουλειές; Από αυτές που ζέχνει πια ο τόπος παγκοσμίως; Με 3.60 ϗ 0 hours contract;
    Πω, πω, κέφι που φτιάχνω!

Αυτό είναι το κακό με τέτοιους "ευφραδεις", εύκολους, ορισμούς. Παρακάμπτουν πλήρως την ανάγκη να απευθυνθούν σε κάποια τέλος πάντων ουσιώδη πραγματικότητα, και θεωρούν ουδετερότητα και αντικειμενικότητα μόνο ότι δεν θίγει τα προσωπικά συμφέροντα. Δύσκολο να γίνει αντιληπτή η έννοια όταν κανείς είναι βυθισμένος στο περιβάλλον, ακόμα κι οταν υπάρχουν οι πνευματικές δυνατότητες.

"It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends upon his not understanding it!"

Δεν έχω και πολλά επιχειρήματα, μιας και θα πρέπει να ξαναορίσουμε την ιστορία της ανθρωπότητας και να μπούμε σε ατέρμονες συζητήσεις.
    Το τι είδους προϊόντα είναι χρήσιμα ή άχρηστα, απαραίτητα ή όχι, όμορφα ή υπερβολικά, μάλλον το ορίζει ο καθένας σύμφωνα με αυτό που γουστάρει και μπορεί. Δεν χρειάζεται κανέναν να ορίζει για αυτόν τι του είναι αναγκαίο. Δοκιμάστηκε επί 70 χρόνια και εκτός τους εγκεφαλικά νεκρούς του Περισσού, ο υπόλοιπος κόσμος είδε και βίωσε τι ακριβώς σημαίνει αυτό που περιγράφεις. Και ίσως να χρειαζόταν να έχει γίνει και στην χώρα που ζούμε, όπως εφαρμόστηκε σε όλους τους γείτονες μας (εκτός Τουρκίας που είχε άλλου είδους δικτατορία), για να έχουμε ιδίαν αντίληψη τι σημαίνει διαθέσιμο εισόδημα, παραγωγή χρήσιμων και αναγκαίων προϊόντων, και δουλειά όπου έχει ανάγκη το προλεταριάτο.

Το τι σημαίνει ανάπτυξη, σχετίζεται με το περιβάλλον που συζητάς. Για άλλους λαούς σημαίνει iphone 7, για άλλους σημαίνει καθαρό νερό. Γενική παραδοχή πάντως, είναι πως σημαίνει βελτίωση βιοτικού επιπέδου. Αυτό που φαντάζομαι επεδίωξες και εσύ φεύγοντας για να ζήσεις στο εξωτερικό, παρά να μείνεις με τους υπόλοιπους μαλάκες που τρώει ο ένας τον άλλον.
    Ίσως και γιαυτό, αποστασιοποιημένος από την νεοελληνική πραγματικότητα να σχολιάζεις με εύκολα τσιτάτα το τι σημαίνει "ανάπτυξη" για μια χώρα οπου τα 3/4 περιμένουν να ζήσουν από τους φόρους που παράγει το 1/4.

Δύσκολο να γίνει αντιληπτή η έννοια όταν κανείς είναι απομακρυσμένος από το περιβάλλον για το οποίο μιλάει, ακόμα κι όταν υπάρχουν οι πνευματικές δυνατότητες οπως είπες. Μου θυμίζει την ηθικολογική ρητορεία της Αριστεράς των σαλονιών για το πως θα αλλάξει ο κόσμος ακολουθώντας τον δρόμο του υπαρκτού σοσιαλισμού, που θεωρητικά ισχύει αλλά στην πράξη σπάει τα μούτρα της πάνω στην αμείλικτη πραγματικότητα.

Dont take it personal, δεν απευθύνομαι σε κανέναν προσωπικά, απλά λέω...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Nick_VFR , για να δώσω μια έτσι πιο ζωντανή εικόνα...

Έχεις δει ποτέ πιτσιρικά με απόλυτη καταστροφή του ουρητικού;
    Παλικαράκι ούτε 21 ακόμα να κατουριέται απάνω του και να πρέπει να κυκλοφορεί με πάνες;
    Έχω δει εγώ και γνωρίζω ότι ήταν από εθισμό σε Red Bull, αυτό το εξαιρετικό, χρήσιμο προϊόν, που δεν κάνει κοινωνική ζημιά και δεν σε αναγκάζει κανείς να το πιεις.

Πώς την πάτησε ο πιτσιρικάς; Καθόλου δύσκολο: Σχεδόν όλοι οι νέοι που εργάζονται εδώ (Άγγλια) σε εργοστάσια/αποθήκες δεν το έχουν σε καλό αν δεν αρχίσουν την βάρδια με κανα-δυο από αυτά τα ρημάδια. Μετά πέφτει συναγωνισμός στην παραγωγικότητα, και αν δεν είναι σπηνταρισμένοι τίγκα στην καφεῖνη δεν φτάνουν τους άλλους, και τελικά ξοδεύουν μεγάλα ποσά για την 'πρέζα` τους. Ο εν λόγω είχε φτάσει να πίνει πάνω από 20 την ημέρα για να βγαίνει πρώτος στον έλεγχο της παραγωγικότητας. Τώρα εργάζεται με πάνες (και ακόμα τα περιδρομιάζει). Αμφιβάλλω αν θα δει τα 30 του.

Έ, ας μην τα έπινε, θα μου πεις. Κι εγώ το ίδιο θα έλεγα. Και ας μην συναγωνιζόταν τους άλλους. Και ας πήγαινε σε δουλειά που δεν μέτραγαν την παραγωγικότητα με το σταγονόμετρο. Επειδή υπάρχουν πολλές τέτοιες, εξ άλλου! Ουουου! Δεν βαριεσαι, που έλεγε και ο Ανδρέας Κάλβος. It's a free world. Κανείς δε σε αναγκάζει να κάνεις τίποτα. Αν είσαι διατεθημένος για τις απαραίτητες θυσίες. Αν δεν είσαι, βράστα... πρέπει να ζητάς πολιτικές λύσεις.... Σώθηκες!

===

Και αυτός είναι ο διαόλος με τα corporates. Σαν πολλούς απο εμάς είμαι και εγώ fan των extreme sports. Να τα βλέπω, τουλάχιστον. Πού, όμως, βλέπεις κάτι πια στην τηλεόραση που να μην είναι Red Bull ή το άλλο το κέρατο το Monster;
    Τι Air Race, τι Extreme Motocross, τι X-Games, τι τα πάντα...

Ωραίοι οι χορηγοί, δίνουν τόσες ευκαιρίες στους νέους αθλητές. Βέβαια δεν το κάνουν για την ψυχή τις μανούλας τους.
    Κι όσο και να μου αρέσει το θέαμα, είναι ώρες-ώρες που λέω ρπστμ όλα αυτά για μια εμετική αηδία-και-μισή που κανονικά δεν έπρεπε να είχε καν λόγο ύπαρξης στον 21º αιώνα.

Μήπως θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, πιο γνήσια, χωρίς όλους αυτούς τους χορηγούς του κερατά, που στην τελική πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου στον άλλον Nick, για να προωθηθείς;

Αλλά είπαμε, κανείς δεν σε αναγκάζει.
    Ο πειρασμός, όμως, ειναι ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙ-ΟΣ.

Να το αναγνωρίζουμε αυτό!

Και κοίτα να δεις τι θυμήθηκα, λόγω του Sinclair και λόγω ενός φίλου που το ξέθαψε κάπου. Τον Mancur Olson. Τι έγραφε ο Mancur στο The Logic of Collective Action?

Σε μια δημοκρατία, τα οφέλη της πολιτικής δοσοληψίας εστιάζονται και ωφελούν συγκεκριμένες ομάδες συμφερόντων, ενώ τα σχετικά κόστη (υψηλότεροι φόροι, επιβράδυνση της ανάπτυξης και πολλές άλλες έμμεσες επιπτώσεις) διαχέονται σε ολόκληρο τον πληθυσμό.
    Το αποτέλεσμα είναι ένα παζάρι στο οποίο πελατειακές ομάδες προσπαθούν συνεχώς να κατοχυρώσουν όλο και περισσότερα προνόμια. Το κόστος κάθε τέτοιας κατοχύρωσης---διαχεόμενο στον πληθυσμό---είναι σχετικά μικρό και δεν προκαλεί ισχυρή πολιτική αντίδραση. Τελικά, όμως, σε βάθος χρόνου, το αθροιστικό κόστος όλων των προνομίων αυξάνει ανεξέλεγκτα μέχρι να μπλοκάρει εντελώς την οικονομία.

Από το βασικό θεώρημα προκύπτουν νομοτελειακά τα ακόλουθα πορίσματα:

1. Η πολιτική πίεση για αναδιανομή, προνόμια και επιδοτήσεις πάντα αυξάνεται ταχύτερα απ’ ότι η οικονομία παράγει πλούτο για να μπορέσει να καλύψει αυτές τις πιέσεις.
    2. Η κατάσταση ισορροπίας κάθε ρυθμιστικής αρχής είναι το να καταστεί υποχείριο των συμφερόντων που υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε για να ρυθμίσει.
    3. Η πιθανότητα τα αποτελέσματα μιας παρεμβατικής πολιτικής να έχουν οποιαδήποτε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους σχεδιάστηκε, ελαττώνεται εκθετικά συναρτήσει του χρόνου από τότε που τέθηκε σε εφαρμογή.
    4. Η μόνη ουσιαστική ταξική διάκριση σε μια σύγχρονη δημοκρατία είναι μεταξύ αυτών που παράγουν φόρους και αυτών που τους καταναλώνουν (ή, διατυπωμένο διαφορετικά, μεταξύ αυτών που ζουν από τους φόρους και αυτών που πληρώνουν τους φόρους για να ζήσουν οι πρώτοι).

Σας θυμίζει κάτι?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Μήπως αντί να γκρινιάζουμε για τον εργοδότη που μας πίνει το αίμα και για τα δικαιώματά μας να πιαναμε καμία τσαπα και κανέναν κασμα στα χέρια.?
    Δεν σου αρέσει ο τρόπος του κάθε εργοδότη?
    Γίνε ο εργοδότης του εαυτού σου ....τόσο απλό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δύσκολο να γίνει αντιληπτή η έννοια όταν κανείς είναι απομακρυσμένος από το περιβάλλον για το οποίο μιλάει, ακόμα κι όταν υπάρχουν οι πνευματικές δυνατότητες οπως είπες. Μου θυμίζει την ηθικολογική ρητορεία της Αριστεράς... [blah, blah]
    Μπά, έτσουξε; Δεν ήταν ο σκοπός μου.

Byron, άμα μιλας για την μικροσκοπική δομή της Ελληνικής κοινωνίας, βασικά συμφωνώ με τα περισσότερα που λες. Είναι πράγματι μια κατάσταση μη-βιώσιμή όπως ήδη έχει αρχίσει να δείχνει.

Τώρα το αν η λύση στο "πονάει κεφάλι" είναι το "κοψε κεφάλι" άλλο θέμα.
    Δεν προσποιούμαι ότι έχω κάποιες απαντήσεις.
    Απλά έχω βαρεθεί το κάθε τσακάλι και το κάθε λαμόγιο να παριστάνει τον οικονομικό φωστήρα και σωτήρα.

Θα μπορούσε βέβαια να καταργηθούν ολοκληρωτικά οι φόροι, και να επανέλθει το δικαίωμα κοπής νομίσματος στο κράτος (που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει τον κόσμο) λύνοντας αμέσως το πρόβλημα. Αλλά αυτό θέλει @rx:s και όχι την μαλακισμένη υπάρχουσα κατάσταση. Οπότε η μόνη καλή ιδέα δεν παίζει, καν!

ΥΓ. Μόλις διάβασα το πμ σου. Ελπίζω να μην βγαίνει καμιά επιθετικότητα στα άνωθεν, έχω την εντύπωση οτι αν πίναμε εκείνη την μπύρα, θα συμφωνούσαμε σε πολλά περισσότερα από ότι μέσα απ' τα γραπτά! Μάλλον διαόλια για την συνεννόηση τελικα τα interwebs.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Μήπως αντί να γκρινιάζουμε για τον εργοδότη που μας πίνει το αίμα και για τα δικαιώματά μας να πιαναμε καμία τσαπα και κανέναν κασμα στα χέρια.?
    Συν 1188^610

ΥΓ. Μόλις διάβασα το πμ σου. Ελπίζω να μην βγαίνει καμιά επιθετικότητα στα άνωθεν, έχω την εντύπωση οτι αν πίναμε εκείνη την μπύρα, θα συμφωνούσαμε σε πολλά περισσότερα από ότι μέσα απ' τα γραπτά! Μάλλον διαόλια για την συνεννόηση τελικα τα interwebs.
    Are you nuts?

Η λύση θα βρεθεί και θα ξαναγίνει βιώσιμη η κατάσταση, όταν...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10380980_828285990571563_3408979018146737931_n.jpg 
Προβολές:	84 
Μέγεθος:	35,7 KB 
ID:	352070
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Ναι...
    Οπότε ακούω κάτι παρόμοιο όμως, μου έρχεται στο μυαλό το παρακάτω.

Όνομα:	ftiari.JPG 
Προβολές:	79 
Μέγεθος:	47,3 KB 
ID:	352071
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ναι...
    Οπότε ακούω κάτι παρόμοιο όμως, μου έρχεται στο μυαλό το παρακάτω.

Όνομα:	ftiari.JPG 
Προβολές:	79 
Μέγεθος:	47,3 KB 
ID:	352071

Κάποτε όμως πρέπει να γίνει μια γαμημενη αρχή
    ωραία θα ήταν να έβγαινε το μεροκάματο με τον φραπέ στα χέρια μπροστά από μία οθόνη αλλά. ..

Κάποτε όμως πρέπει να γίνει μια γαμημενη αρχή
    Αυτό μόνο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Ναι αν ήταν ματατζήδες και είχαν εντολή να τους διαλύσουν μέσα σε μισό λεπτό το είχαν κάνει χωρίς να ρίξουν ούτε μισή γκλοπιά. Και, τι θίχτηκες; σε πείραξε κάτι ή απλά σε χάλασε η ανακρίβεια;
    Επειδή η είδηση στο διαδίκτυο κατανταει πολλές φορες χαλασμένο τηλέφωνο,είπα θέσω το θέμα στη σωστή του διάσταση.και ναι,δεν μου αρέσουν οι ανακριβειες

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19