Σελίδα 113 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1363103108109110111112113114115116117118123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.681 έως 1.695 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 5

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Μήπως αντί να γκρινιάζουμε για τον εργοδότη που μας πίνει το αίμα και για τα δικαιώματά μας να πιαναμε καμία τσαπα και κανέναν κασμα στα χέρια.?
    Δεν σου αρέσει ο τρόπος του κάθε εργοδότη?
    Γίνε ο εργοδότης του εαυτού σου ....τόσο απλό.
    Μερικοί απλά δε θέλουμε να γίνουμε εργοδότες, αν προσπεράσουμε αυτόν τον σκόπελο λοιπόν και πούμε πως θα κάνουμε κάτι δικό μας μόνοι ή μαζί με κάποιους άλλους ανθρώπους σε μορφή συνεργασίας (όχι κολεκτίβες και π@π@ριές κατά τη γνώμη μου) χωρίς ανθρώπους να δουλεύουν για εμάς θα χρειαστούμε κάτι πολύ βασικό που δεν έχουμε ΚΕΦΑΛΑΙΟ και όσο περίεργο και αν ακούγετε μερικοί άνθρωποι δεν έχουν στην άκρη ούτε 200 ευρό. Τώρα με τα ΕΣΠΑ να σου πω πως το κοίταξα, υπήρχαν δύο/τρεις ιδέες βιώσιμες θεωρώ εδώ και κάμποσο καιρό. Η μία χαμηλού κόστους ~25.000 η άλλη στα 50.000 και κάτι ψηλά και μια τρίτη γύρω στα 120.000. Ζητάνε της παναγιάς τα μάτια από χαρτούρα και πες ότι τρέχεις το κάνεις σκοτώνεσαι και με μερικούς πολύ αμφιβάλω αν τα πάρεις τα λεφτά και ας είναι και με το σταγονόμετρο. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι αν είσαι χωρίς λεφτά και "γνωριμίες" την έχεις κάτσει τη βάρκα, εγκλωβίστηκες.

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Δεινόσαυρος Προβολή μηνύματος
    Nick_VFR , για να δώσω μια έτσι πιο ζωντανή εικόνα...

Έχεις δει ποτέ πιτσιρικά με απόλυτη καταστροφή του ουρητικού;
    Παλικαράκι ούτε 21 ακόμα να κατουριέται απάνω του και να πρέπει να κυκλοφορεί με πάνες;
    Έχω δει εγώ και γνωρίζω ότι ήταν από εθισμό σε Red Bull, αυτό το εξαιρετικό, χρήσιμο προϊόν, που δεν κάνει κοινωνική ζημιά και δεν σε αναγκάζει κανείς να το πιεις.

Πώς την πάτησε ο πιτσιρικάς; Καθόλου δύσκολο: Σχεδόν όλοι οι νέοι που εργάζονται εδώ (Άγγλια) σε εργοστάσια/αποθήκες δεν το έχουν σε καλό αν δεν αρχίσουν την βάρδια με κανα-δυο από αυτά τα ρημάδια. Μετά πέφτει συναγωνισμός στην παραγωγικότητα, και αν δεν είναι σπηνταρισμένοι τίγκα στην καφεῖνη δεν φτάνουν τους άλλους, και τελικά ξοδεύουν μεγάλα ποσά για την 'πρέζα` τους. Ο εν λόγω είχε φτάσει να πίνει πάνω από 20 την ημέρα για να βγαίνει πρώτος στον έλεγχο της παραγωγικότητας. Τώρα εργάζεται με πάνες (και ακόμα τα περιδρομιάζει). Αμφιβάλλω αν θα δει τα 30 του.

Έ, ας μην τα έπινε, θα μου πεις. Κι εγώ το ίδιο θα έλεγα. Και ας μην συναγωνιζόταν τους άλλους. Και ας πήγαινε σε δουλειά που δεν μέτραγαν την παραγωγικότητα με το σταγονόμετρο. Επειδή υπάρχουν πολλές τέτοιες, εξ άλλου! Ουουου! Δεν βαριεσαι, που έλεγε και ο Ανδρέας Κάλβος. It's a free world. Κανείς δε σε αναγκάζει να κάνεις τίποτα. Αν είσαι διατεθημένος για τις απαραίτητες θυσίες. Αν δεν είσαι, βράστα... πρέπει να ζητάς πολιτικές λύσεις.... Σώθηκες!
    Περιγράφεις ένα πρόβλημα. Ωραία, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να του αρέσουν αυτά τα σκηνικά. Αλλά από εκεί και πέρα τι γίνεται; Ποια είναι η λύση; Είμαι όλος αφτιά!

Το να μου λες πιο κάτω "δεν προσποιούμαι ότι έχω απαντήσεις" δεν βοηθάει. Στο να λέμε τα άσχημα, όλοι καλοί είμαστε. Το θέμα είναι να βρούμε απαντήσεις. Ούτε εγώ προσποιούμαι ότι έχω τις τελικές απαντήσεις, συζήτηση κάνουμε!

Πάντως... 20 Red bull σε μια μέρα; Το redbull κοστίζει μια λίρα τουλάχιστον. 20 redbull είναι 20 λίρες, πάνω από 25 € την ημέρα! Πόσα παίρνει το παλικαράκι; Και τι τρωει;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Μήπως αντί να γκρινιάζουμε για τον εργοδότη που μας πίνει το αίμα και για τα δικαιώματά μας να πιαναμε καμία τσαπα και κανέναν κασμα στα χέρια.?
    Δεν σου αρέσει ο τρόπος του κάθε εργοδότη?
    Γίνε ο εργοδότης του εαυτού σου ....τόσο απλό.
    Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τους αγρότες, αλλά γενικά το να γίνεις εργοδότης του εαυτού σου δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στην Ελλάδα!

Με πρόσχημα ότι "επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι φοροδιαφεύγουν", η φορολογία και οι εισφορές που πρέπει να πληρώσουν οι παραπάνω είναι εξοντωτικές: 29% φόρος επιχειρήσεων (από τους υψηλότερους στην ΕΕ), 100% προκαταβολή φόρου, υποχρεωτικός (με απειλή φυλάκισης) ΟΑΕΕ ανεξάρτητα αν έχεις κέρδη ή όχι και διάφοροι άλλοι φόροι και έκτακτες εισφορές. Χώρια που οι σχετικοί νόμοι αλλάζουν συχνά ή/και εφαρμόζονται με αναδρομική ισχύς, καθιστώντας οποιοδήποτε οικονομικό προγραμματισμό αδύνατο. Χώρια που η φορολογική νομοθεσία στην Ελλάδα είναι τόσο πολύπλοκη, που είναι πολύ δύσκολο να είσαι καθ'όλα τυπικός και νόμιμος ακόμη και αν το θέλεις. Χώρια που η γραφειοκρατία και η διαφθορά είναι έτοιμες να σου βάλουν τρικλοποδιά ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Λες και το να είσαι εργοδότης του εαυτού σου δεν είναι αρκετά δύσκολο ΧΩΡΙΣ όλα τα παραπάνω...

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν υπάρχουν δουλειές στην Ελλάδα...

Θα μπορούσε βέβαια να καταργηθούν ολοκληρωτικά οι φόροι, και να επανέλθει το δικαίωμα κοπής νομίσματος στο κράτος (που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει τον κόσμο) λύνοντας αμέσως το πρόβλημα. Αλλά αυτό θέλει @rx:s και όχι την μαλακισμένη υπάρχουσα κατάσταση. Οπότε η μόνη καλή ιδέα δεν παίζει, καν!
    Μόνο που αν συνέβαινε αυτό, θα καταργούνταν όλοι οι φόροι... εκτός του φόρου πληθωρισμού!
    Δεν μου ακούγεται πολύ ευχάριστο.

Εκτός αυτού, τόσες άλλες χώρες μέσα στην ΕΕ έχουν εκχωρήσει το δικαίωμα κοπής νομίσματος στην ΕΚΤ, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τους δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα.

Άρα μήπως η "καλή ιδέα" στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο... καλή;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Θα μπορούσε βέβαια να καταργηθούν ολοκληρωτικά οι φόροι, και να επανέλθει το δικαίωμα κοπής νομίσματος στο κράτος (που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύει τον κόσμο) λύνοντας αμέσως το πρόβλημα. Αλλά αυτό θέλει @rx:s και όχι την μαλακισμένη υπάρχουσα κατάσταση. Οπότε η μόνη καλή ιδέα δεν παίζει, καν!
    Αυτό τώρα το είδα...

Παναγιώτη, εσύ ??
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αυτό τώρα το είδα...

Παναγιώτη, εσύ ??
    Ναι, αυτοπροσώπως, πώς δεν με κατάλαβες νωρίτερα, απορώ!

Πάντως το φαντάστηκα οτι έστω και ένα hint ιδέας να προέβαλα, θα έπεφτε η νύκτα η μαύρη να μας φάει.

Ξέρεις, έχει κοντέψει να φάω ξύλο συζητώντας τέτοιες ιδέες, κι όχι από ανθρώπους ιδιαίτερα πωρωμένους πολιτικά με το άλφα ή βήτα σύστημα! Απλά η διαταραχή που προκαλεί μια σκέψη που απορρέει από την ιδέα ότι το κράτος δεν χρειάζεται να είναι μαμά και μπαμπάς είναι κάτι το πραγματικά αξιοπρόσεκτο.

Οι Αγγλοσάξωνες δεν είναι που λένε: «There are only two certain things in life - death and taxes. And I'm not so sure about death..»

Τι να λέμε τώρα... ο πληθωρισμός... άσε...

Παλαιό μέλος
    Φοβερή κουβέντα-αντιπαράθεση απόψεων.

Από τις καλύτερες στιγμές του φόρουμ .

Τελικά το πανάρχαιο φιλοσοφικό ερώτημα αν τα λεφτά φέρνουν ή όχι την ευτυχία στον άνθρωπο , είναι πάντα επίκαιρο ..

Η οικονομική επιστήμη δεν μπορεί να δώσει απάντηση και φυσικό είναι!

Η επιστήμη της ψυχολογίας πάλι υποστηρίζει ότι τουλάχιστον το 50% της ευτυχίας των ανθρώπων που αισθάνονται «ευτυχισμένοι» οφείλεται σε γονιδιακούς παράγοντες ..

Αν είναι η ευτυχία μέγεθος μετρήσιμο..

Επίσης τα υψηλότερα ποσοστά κατάθλιψης – αυτοκτονιών καταγράφονται σε χώρες με υψηλή οικονομική ανάπτυξη και κοινωνικές παροχές.

Τα γεμιστά της κυρίας Θεανώς παναπεί έχουν φιλοσοφική βάση !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος
    Πάντως... 20 Red bull σε μια μέρα; Το redbull κοστίζει μια λίρα τουλάχιστον. 20 redbull είναι 20 λίρες, πάνω από 25 € την ημέρα! Πόσα παίρνει το παλικαράκι;
    Κατόπιν κρατήσεων θα έβγαζε κανα 60αρι. (με RedBull κάνουν άνετα υπερωρίες δωδεκάωρες για μήνες). Έπαιρνε 2λιτρες φιάλες unbranded, κάτι Blue Bear και συναφείς μαλακίες φτηνά από το σουπερμαρκετ. Και αγόραζε μετά και καμιά δεκαριά κουτάκια από το μηχάνημα όταν ξέμενε. Τραγικά πράγματα. Αλλά να δεις παραγωγικότητα!

Και τι τρωει;
    Ήθελες και να τρώει;!;!;!;!;!

Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τους αγρότες, αλλά γενικά το να γίνεις εργοδότης του εαυτού σου δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στην Ελλάδα!
    Γεγονός! Πρέπει να το βάλεις να δουλέψει λίγο να βρεις κάθε κομπίνα, πάτημα και loophole που υπάρχει.
    Γιατί να περιορίζεται η «δημιουργηκότητα» μόνο στους «μεγάλους». Και πρέπει να δουλέψεις με φίλους όπως προειπώθηκε, δεν γίνεται εύκολα δουλειά μόνος σου αν δεν είσαι μπασμένος.

ΙΜΗΟ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος

Τα γεμιστά της κυρίας Θεανώς παναπεί έχουν φιλοσοφική βάση !

Μην το γελας!

Γνωρίζω άτομο που εγκατέλειψε λιαν καλοπληρωμένη θέση στας Ηνωμένας Πολιτείας γιατί του έλλειπε το παστίτσιο της θειάς του!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Ναι, αυτοπροσώπως, πώς δεν με κατάλαβες νωρίτερα, απορώ!

Πάντως το φαντάστηκα οτι έστω και ένα hint ιδέας να προέβαλα, θα έπεφτε η νύκτα η μαύρη να μας φάει.

Ξέρεις, έχει κοντέψει να φάω ξύλο συζητώντας τέτοιες ιδέες, κι όχι από ανθρώπους ιδιαίτερα πωρωμένους πολιτικά με το άλφα ή βήτα σύστημα! Απλά η διαταραχή που προκαλεί μια σκέψη που απορρέει από την ιδέα ότι το κράτος δεν χρειάζεται να είναι μαμά και μπαμπάς είναι κάτι το πραγματικά αξιοπρόσεκτο.

Οι Αγγλοσάξωνες δεν είναι που λένε: «There are only two certain things in life - death and taxes. And I'm not so sure about death..»

Τι να λέμε τώρα... ο πληθωρισμός... άσε...
    Αυτό που υπαινίσσονται όσοι σου απάντησαν για το παρακάτω

είναι πως ούτε @rx:s θέλει, αλλά ούτε και καλή ιδέα είναι. Και προφανώς το υπαινίσσονται χωρίς να το εξηγούν θεωρώντας πως το γιατί αυτό δεν θα δουλέψει είναι αυτονόητο.

Αυτό που δεν λαμβάνεις υπόψη λοιπόν όταν γράφεις «να καταργηθούν ολοκληρωτικά οι φόροι», είναι πως το κράτος συντηρείται αποκλειστικά από φόρους. Άρα, καταργώντας τη μοναδική πηγή εσόδων του κράτους, ουσιαστικά καταργείς το ίδιο το κράτος.
    Έτσι, μέσα σε όλα τα υπόλοιπα που δεν θα μπορεί να πληρώνει, θα είναι και η κοπή νομίσματος.

Το νόμισμα όμως έτσι κι αλλιώς από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα. Αυτό που έχει σημασία είναι η αξία του πλούτου που κατέχεις και αυτή είναι που καθορίζει την αξία του νομίσματός σου. Ο αριθμός των νομισμάτων δεν έχει καμία σημασία. Αν η αξία του πλούτου που κατέχεις είναι μεγάλη, τότε είσαι πλούσιος με οποιοδήποτε νόμισμα. Αν η αξία του πλούτου που κατέχεις είναι μικρή, τότε είσαι φτωχός πάλι με οποιοδήποτε νόμισμα.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Αχ... Να μου χαρίσουν χωράφι ως "άκληρο αγρότη", να πάρω τρακτέρ, " αγροτικό ", τσάμπα πετρέλαιο, δάνεια για να παράγω, να τα φεσωσω όλα γιατί "δεν βγαίνω μάναμ φταίει η πολιτική των Βρυξελλών", να κόψω και μερικά εικονικά τιμολόγια για να πάρω πίσω και λίγο ΦΠΑ, να κάνω διακοπές με την παρέα " στα μπλόκα " ζητώντας να συνεχίσουν να πληρώνουν όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι για εμένα τον ΟΓΑ όπως παλιά, να ζητάω, να ζητάω, να ζητάω... Βρε λες...

Χαζός ρπμ, τσαμπα σπουδές, μάστερς και μλκιες...

Παλαιό μέλος
    Μην το γελας!
    Δεν το γελάω , αντιθέτως!

Για να το υποστηρίξω εξ άλλου έγραψα τα προηγούμενα..

Μια διαφορετική (αναγκαστική ίσως) οπτική , έτσι για την ποικιλία των απόψεων.

Αυτό ... Με το παστίτσιο της θείας...

Μου έβαλε πονηρές σκέψεις...

Τελευταία τροποποίηση από nicksior; 13/02/2016 στις 19:03.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Αυτό που δεν λαμβάνεις υπόψη λοιπόν όταν γράφεις «να καταργηθούν ολοκληρωτικά οι φόροι», είναι πως το κράτος συντηρείται αποκλειστικά από φόρους.
    Απεναντίας! Αυτό είναι το μόνο πράγμα που παίρνω υπ' όψιν.
    Ίσως εσύ να μην έχεις αντιληφθεί τον φαύλο κύκλο μέσα στον οποίον είναι παγιδευμένη αυτή η διαδικασία, όπως και η σκέψη των θιασωτών της.

Φαύλος κύκλος, δε, που πηγάζει αποκλειστικά από την παράδοση του τσαμπουκά του τοπικού άρχοντα να τρώει το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής του φέουδού του, και γενικά από την Πίστη ότι είναι αρεστό στον θεό ο νταής να καλοπερνάει εις βάρος του φουκαρά. Δείχνει έτσι ότι υπάρχει τάξη, ρε παιδί μου. Αλλιώς θα πεθάνουμε όλοι από τον πληθωρισμό και άλλες παρόμοιες λοιμώξεις. (Στην Ελληνική λογοτεχνία νομίζω ο Αίσωπος πρώτος το περιέγραψε, με τα βατράχια που θέλαν βασηλιά)

Αν σε ενδιαφέρει τόσο το θέμα, εξέτασε από ποιο σημείο γίνεται η εκκίνηση της κυκλοφορίας του φράγκου στη κενωνία, και σε ποιο σημείο συμβαίνει η απόσυρσή του, χάριν εφορίας, και ίσως το αυτονόητο να σου φανεί λίγο πιο προσβάσιμο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Απεναντίας! Αυτό είναι το μόνο πράγμα που παίρνω υπ' όψιν.
    Άρα προτείνεις την κατάργηση του κράτους;
    Προσωπικά βλέπω σε αυτό περισσότερα αρνητικά παρά θετικά, ειδικά αν σκεφτείς πως θα είσαι ο πρώτος (ή και ο μόνος; ) που θα το κάνεις και πως στη φύση κάθε κενό (και αυτό της εξουσίας) καλύπτεται γρήγορα και φυσικά όχι από τον δικαιότερο.

Ίσως εσύ να μην έχεις αντιληφθεί τον φαύλο κύκλο μέσα στον οποίον είναι παγιδευμένη αυτή η διαδικασία, όπως και η σκέψη των θιασωτών της.

Φαύλος κύκλος, δε, που πηγάζει αποκλειστικά από την παράδοση του τσαμπουκά του τοπικού άρχοντα να τρώει το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής του φέουδού του, και γενικά από την Πίστη ότι είναι αρεστό στον θεό ο νταής να καλοπερνάει εις βάρος του φουκαρά. Δείχνει έτσι ότι υπάρχει τάξη, ρε παιδί μου. Αλλιώς θα πεθάνουμε όλοι από τον πληθωρισμό και άλλες παρόμοιες λοιμώξεις.

Αν σε ενδιαφέρει τόσο το θέμα, εξέτασε από ποιό σημείο γίνεται η εκκίνηση της κυκλοφορίας του φράγκου στη κενωνία, και σε ποιο σημείο συμβαίνει η απόσυρσή του, χάριν εφορίας, και ίσως το αυτονόητο να σου φανεί λίγο πιο προσβάσιμο.
    Το επιχείρημα «οκ, ίσως εσύ να είσαι χαζός και να μην το καταλαβαίνεις αλλά εγώ ο έξυπνος το καταλαβαίνω», στο μόνο που χρησιμεύει είναι να τελειώσεις μια κουβέντα χωρίς να χρειαστεί να εξηγήσεις τη θέση σου.
    Κατά τα άλλα, και αγενέστατο είναι, αλλά και παντελώς άχρηστο.

Και ενώ το ότι είναι αγενέστατο δεν πειράζει (έτσι κι αλλιώς ο αγενής δεν το κάνει επίτηδες), το «άχρηστο» είναι σοβαρό.
    Διότι πουθενά δεν υπάρχει μια αρχή έστω για μια εξήγηση, μια παραπομπή σε κάποια έρευνα ή άρθρο που να βοηθά την επίλυση του γρίφου τον οποίο περιγράφεις. Η οποία, αν όχι εμένα που δεν καταλαβαίνω, ενδεχομένως θα βοηθούσε κάποιον άλλον με μεγαλύτερη αντίληψη.

Εκτός αν η παραπάνω φράση θεωρεί πως κανείς δεν διαθέτει την απαραίτητη αντίληψη, οπότε δεν χρειάζεται καν η συζήτηση. Ο κάτοχος της αλήθειας μπορεί να κάθεται κάλλιστα μόνος του και να διασκεδάζει με το χαμηλό επίπεδο των συμμετεχόντων σε αυτήν.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Άρα προτείνεις την κατάργηση του κράτους;
    Αυτό κατάλαβες;

Έχω μεγάλη απορία πώς νόμισες οτι το πρότεινα αυτό -- εφ' όσον μου φάνηκε ότι ξεκάθαρα πρότεινα ακριβώς το αντίθετο (δηλαδή την ίδρυση κράτους, σε αντικατάσταση του αστείου φεουδικού κατάλοιπου με το οποίο έχουμε να κάνουμε τώρα. Θεωρητικά μιλώντας πάντα, μια που είπαμε για τις ελλείψεις που μας εμποδίζουν)

Αν την ξεκαθάρη και μάλλον ήπια παρότρυνσή μου να εξετάσεις τον κύκλο της εισαγωγής-κυκλοφορίας-εξαγωγής του χρήματος στην κοινωνία την εξέλαβες ως αγένεια, καλύτερα να μην συνεχίσουμε συζήτηση μεταξύ μας.

Εκτός βέβαια και αν τον έχεις εξετάσει αυτόν τον κύκλο, και δεν το κατάλαβα, οπότε θα μπορούσες απλά να το έλεγες, να μας πεις τα πορίσματα σου, τις διαφωνίες σου, μπας και μάθουμε και μεις τίποτα, αντι να εξαμολάς μομφές. Αν πάλι δεν κατάλαβες για τι πράγμα μίλαγα, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το πεις, που φαντάζομαι θα τους ξέρεις όντας ειδήμων στην ευγένεια.

Κάτι είχαν ψιλιαστεί οι Αγγλοσάξωνες, μου φαίνεται... «and I'm not so sure about death»
    Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 13/02/2016 στις 19:46.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Κάνω ένα πισωγύρισμα και επανέρχομαι στην κουβέντα για τα ΜΜΕ και την διαπλοκή και τον περιώνυμο ΔΟΛ, όπου Λ ίσον Λαμπράκης, ο οποίος Λαμπράκης πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών μέσω του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής. Οραματίστηκε λοιπόν ο μακαρίτης άνθρωπος του πνεύματος ένα πολιτιστικό κέντρο σημείο αναφοράς, μόνο που τα δάνεια που χορηγήθηκαν για την ανέγερσή του, χορηγήθηκαν ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ενώ σύμφωνα με τον ιδρυτικό του νόμο ετησίως επιχορηγείται με τακτική και έκτακτη επιχορήγηση από το ελληνικό δημόσιο, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

Πριν λίγες μέρες σύμφωνα με νομοσχέδιο που είμαι σίγουρος πως κανένας δεν πήρε χαμπάρι, το Μέγαρο Μουσικής περνά στην πλήρη ευθύνη του ελληνικού δημοσίου (μαζί βέβαια με την πλήρη ευθύνη περνάνε στο χρεοκοπημένο ελληνικό δημόσιο και οφειλές περί τα 400.000.000 € -τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ)... Στροφή στην ποιότητα!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αχ... Να μου χαρίσουν χωράφι ως "άκληρο αγρότη", να πάρω τρακτέρ, " αγροτικό ", τσάμπα πετρέλαιο, δάνεια για να παράγω, να τα φεσωσω όλα γιατί "δεν βγαίνω μάναμ φταίει η πολιτική των Βρυξελλών", να κόψω και μερικά εικονικά τιμολόγια για να πάρω πίσω και λίγο ΦΠΑ, να κάνω διακοπές με την παρέα " στα μπλόκα " ζητώντας να συνεχίσουν να πληρώνουν όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι για εμένα τον ΟΓΑ όπως παλιά, να ζητάω, να ζητάω, να ζητάω... Βρε λες...

Χαζός ρπμ, τσαμπα σπουδές, μάστερς και μλκιες...

http://www.huffingtonpost.gr/2016/02...=24MediaWidget

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic