Αν καποιες φορες το κανονιζατε για λιγο πιο αργα θα μπορουσα και εγω. Συνηθως τελειωνω κατα τις 7:30 τις Τριτες. Θελω και κανα 20 λεπτο απο Φαληρο να ανεβω Βυρωνα.
ΥΓ: Δε ξερω μπαλα, αλλα δινω πασες.
Αν καποιες φορες το κανονιζατε για λιγο πιο αργα θα μπορουσα και εγω. Συνηθως τελειωνω κατα τις 7:30 τις Τριτες. Θελω και κανα 20 λεπτο απο Φαληρο να ανεβω Βυρωνα.
ΥΓ: Δε ξερω μπαλα, αλλα δινω πασες.
Παιδες λυπάμε αλλα μολις μου ειπαν οτι αλλαξε το προγραμμα και δουλευω την Τριτη το απογευμα οπότε εγώ άκυρος αυτην την φορα.........next time
1) Sogoku
2) kalgeorge
3) Billymuse
4) Corki >>>>>>ΑΚΥΡΟΣ
5) Gfawkes
6) bikerted
7) powerglove
8) Dante
9) Mike777777777
10) Kosni
ΥΓ 1 ....ΑΝ δεν βρεθει δεκατο ατομο...........το ποσο που μου αναλογουσε πολυ ευχαριστως να το καταβαλω......φανταζομαι μεσω πμ θα δουμε πως θα γινει.
ΥΓ 2 ..... χαλαρα σημερα .......να μεινει και κανεις για καμια επομενη φορα....
Σε λιγο οι σελιδες θα ειναι περισσοτερες απο τις συμμετοχες.....
ξεκουνηστε ρε κυριες!!!
1 ....ΑΝ δεν βρεθει δεκατο ατομο...........το ποσο που μου αναλογουσε πολυ ευχαριστως να το καταβαλω......φανταζομαι μεσω πμ θα δουμε πως θα
...[/QUOTE]
Τα είπαμε και πμ ούτε για αστείο.
Όσοι παίξουμε θα τα μοιραστούμε
Θενκσ φορ νοτισινγκ![]()
Να πω σε κανα φιλο να κανουμε 10αδα;
οχι
δεν εχω κανενα προβλημα.
μακαρι να συμπληρωσουμε...αλλα αν δεν μαζευτουμε αυριο ειναι δυσκολο να βρω καποιον καθως ολοι ερχονται μετα την δουλεια καπακι και πρεπει να εχουν μαζι τα ρουχα απο το πρωι.
![]()
Του 7τολη του ειπατε να ερθει για πρωτες βοηθειες;
πουτσ@@@@@@@@@
Billy if r6 δεν εχεις απαντήσει. Ειπες μεσα αλλα δεν εχεις επιβεβαιώσει να ξέρουμε.
Επίσης αν κάποιος φέρει κάποιον φιλο , να ενημερώσει απλά για να ξέρουμε άτομα.