Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: 125 δίχρονο ή τετράχρονο?

Banned
    Το καινούργιο ειναι καινούργιο.
    Τα daytona απο τα παπιά που έχουν οι καγκουροι και συναντάω κάθε μέρα.
    Αντέχουν
    Αν αντέχουν στα χέρια τους γιατί να μην αντέξει σε εσένα.
    Τα μοτέρ τους είναι πασπαρτου.
    Παρόμοια η ίδια με honda-yamaha.
    Για πρώτο μηχανάκι νομίζω θα σε βολεψει ποιό πολύ λόγω θέσης οδήγησης και λόγω της μη ύπαρξης πλαστικών γιατί σε μια χαζοπτωση κοστίζουν

Παλαιό μέλος
    Την απάντηση την ξέρεις εσύ, θα την παλέψεις με το τετράχρονο? τα παπία είναι πιο γρήγορα πχ απο και το ΧΤ 125, η varadero 125
    Τα διχρονα με όλα τα προβλήματα τους είναι μονοδρομος σε αυτά τα κυβικά απλά και μόνο επειδή ειναι ζωντανά!.

Παλαιό μέλος
    βασικα δεν εχουμε καταλαβει τι θες να το κανεις. ολα εκτος απο το απριλια ειναι παπακια με κουστουμι. ενταξει το yamaha εχει και ενα υποτυπωδες στησιμο αλλα με 15 γαιδουρια θα σε κερνανε τσαι ακομα και τα κρυπτον. θες πουλ μουρ? yamaha ανετα. θες οικονομια, ευκολια και καθημερινο οχημα? yamaha ανετα......

θες supersport σε μικρη συσκευασια? rs και μονο...

καντα μια βολτα, αν θες μηχανη θα παρεις το rs, αν θες ομορφη παπια θα παρεις το yamaha, αν θες να σε γλυκοκοιτανε οι πακιστανοι θα παρεις cbr φυσικα....

Νέο μέλος Το avatar του/της katrides
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Το καινούργιο ειναι καινούργιο.
    Τα daytona απο τα παπιά που έχουν οι καγκουροι και συναντάω κάθε μέρα.
    Αντέχουν
    Αν αντέχουν στα χέρια τους γιατί να μην αντέξει σε εσένα.
    Τα μοτέρ τους είναι πασπαρτου.
    Παρόμοια η ίδια με honda-yamaha.
    Για πρώτο μηχανάκι νομίζω θα σε βολεψει ποιό πολύ λόγω θέσης οδήγησης και λόγω της μη ύπαρξης πλαστικών γιατί σε μια χαζοπτωση κοστίζουν
    Ναι, βασικά έχω αρχίσει να κοιτάω κι αυτά αυτές τις μέρες.. Θα δείξει, έτσι κι αλλιώς έχω αρκετό καιρό ακόμα, δύο τρεις μήνες δηλαδή μέχρι να έχω το ποσό που θέλω για να πάρω τη μηχανή. Γιατί άμα την πάρω και να την κοιτάω μέχρι να κάνω ασφάλεια, θα τρελαθώ και κανονικά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Την απάντηση την ξέρεις εσύ, θα την παλέψεις με το τετράχρονο? τα παπία είναι πιο γρήγορα πχ απο και το ΧΤ 125, η varadero 125
    Τα διχρονα με όλα τα προβλήματα τους είναι μονοδρομος σε αυτά τα κυβικά απλά και μόνο επειδή ειναι ζωντανά!.
    Νομίζω θα την παλέψω. Το έχω ξαναπεί, δεν είναι η ταχύτητα η προτεραιότητά μου. Δηλαδή είναι, απλά μελλοντικά. Προς το παρόν θέλω να δω τις δυνάμεις μου απλά για να ξέρω αν είναι και όσα θέλω να κάνω επιτεύξιμα. Και κατά προτίμηση, μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    βασικα δεν εχουμε καταλαβει τι θες να το κανεις. ολα εκτος απο το απριλια ειναι παπακια με κουστουμι. ενταξει το yamaha εχει και ενα υποτυπωδες στησιμο αλλα με 15 γαιδουρια θα σε κερνανε τσαι ακομα και τα κρυπτον. θες πουλ μουρ? yamaha ανετα. θες οικονομια, ευκολια και καθημερινο οχημα? yamaha ανετα......

θες supersport σε μικρη συσκευασια? rs και μονο...

καντα μια βολτα, αν θες μηχανη θα παρεις το rs, αν θες ομορφη παπια θα παρεις το yamaha, αν θες να σε γλυκοκοιτανε οι πακιστανοι θα παρεις cbr φυσικα....
    Θέλω κάτι που δεν θα χαλάει κάθε λίγο και λιγάκι. Κάτι που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να πάω σχολή αλλά θα το βγάλω και βόλτα το σκ.
    Πάντως επειδή τους πακιστανούς τους έχω βαρεθεί να με κοιτάνε και χωρίς αυτό, το cbr λέω να το αποκλείσω...
    Αλλά όπως λες κι εσύ φίλτατε Βασίλη. Θα περάσω πρώτα από 2-3 αντιπροσωπείες να τα δω κι από κοντά, και μετά αγγελίες για καμιά γύρα και βλέπουμε

Παλαιό μέλος
    ετσι οπως τα λες για το yamaha εισαι. παντως αυτα τα μηχανακι εχουν πολύ χαμηλο δείκτη Valye for money. Θα σου πρότεινα να μαζεψεις μερικα ακομα να πας στο zx250. έχει οοοολα οσα εχουν τα μηχανακια που αναφέραμε σε πακέτο του ενος.

και παλι ομως αν δεν σε χαλαει το ποσο αργο ειναι το yamaha παρτο.

https://www.youtube.com/watch?v=OZ2lD-diBas

εδω το rs... https://www.youtube.com/watch?v=6zOGkP-xirA

και εδω το zx https://www.youtube.com/watch?v=QOrZiVkIC20

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    ετσι οπως τα λες για το yamaha εισαι. παντως αυτα τα μηχανακι εχουν πολύ χαμηλο δείκτη Valye for money. Θα σου πρότεινα να μαζεψεις μερικα ακομα να πας στο zx250. έχει οοοολα οσα εχουν τα μηχανακια που αναφέραμε σε πακέτο του ενος.

και παλι ομως αν δεν σε χαλαει το ποσο αργο ειναι το yamaha παρτο.

https://www.youtube.com/watch?v=OZ2lD-diBas

εδω το rs... https://www.youtube.com/watch?v=6zOGkP-xirA

και εδω το zx https://www.youtube.com/watch?v=QOrZiVkIC20
    Σε δύο χρόνια μπορεί. Τώρα το δίπλωμά μου μέχρι 125 καλύπτει. Πολύ θα ήθελα 250/300 αλλά...
    Σ'ευχαριστώ πολύ για τα links Έχω βρει κι εγώ και αρκετούς motovloggers που είχαν είτε το yzf είτε το rs και κοιτάω γενικά
    Τελευταία τροποποίηση από katrides; 15/02/2016 στις 23:24.

Παλαιό μέλος
    το δίπλωμα δεν καλύπτει 34 άλογα? θυμάμαι λάθος η τα αλλάξανε πάλι??

το γκουγκλαρα...

οντως τα αλλαξανε.... yamaha it is...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. για Cagiva 125 ΔΙΧΡΟΝΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    από pakosgemistos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2009, 06:32
  2. 50 cc δίχρονο ή τετράχρονο?
    από kostasm στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2009, 19:17