Δεν μίλησα για τον Αι Γιάννη pap, αλλά για το Ελευσίνα Κόρινθος. Δεν ξέρω αν τον πληρώνει, αλλά προφανως έχει την συγκατάθεση του αφού υπάρχει το logo και διαφήμιση στο τέλοςΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
κανείς δεν πληρώνει κανένα, για να γυρίζονται τέτοια βίντεο ....
όσον αφορά το βιντεο του αι γιάννη, δεν έχει καμια σχέση σε βαθμό επικινδυνότητας και δε συμμετέχει ο συγκεκριμένος οδηγός ...
Δεν μίλησα για τον Αγιο. Βλέπε παραπάνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν εχεις δει εσυ στις διαφημισεις των ΚΤΜ, aprilia, να κανουν σουζες, παντηλικια, εντο κλπ??
εγω θυμαμαι συγκεκριμενα για το σουπερ δουκα οτι ο τυπος εμπαινε παντου με αναποδα, εβγαινε με power drift και μολις ισιωνε το σηκωνε και μια καντηλατη!![]()
και ολα αυτα μεσα στην πολη!
αν μιλαμε για προβολη politically correct πραξεων, τοτε μπορουμε να καταδικασουμε και τις 2 εταιρειες διοτι μας προτρεπουν με τις διαφημισεις τους να κανουμε τα ιδια μεσα σε περιβαλλον πολης. σωστα?
και μιλησα καθαρα για το βιντεο που (προφανως) σπονσοραρισε ο παπασταυρου και εξελισσεται στον γνωστο Αγιο.
εχω δει και τον τυπο που πηγαινει με 300 και ειναι στο ιδιο dvd...αλλα δεν μου εκανε καμια εντυπωση. αυτα τα κανουμε ολοι μας,ισως με λιγοτερα χλμ...
![]()
Αν εσύ βλεπεις στην τηλεόραση μια διαφήμιση και βάζεις τον εαυτό σου στη θέση του stunt rider δικαίωμα σου. Και ξαναλέω ότι δεν μιλάω για την γρήγορη οδήγηση για τις καγκουριές. Μιλάω για το συγκεκριμένο βίντεο.
Δλδ για να καταλάβω..... Το είδες και σου φάνηκε νορμάλ;