Οπως ισως θα θυμαστε καποιοι, προσφατα ειχα χασει την πινακιδα μου. Σημερα παρελαβα την καινουρια και επειδη "το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου" θελω να σιγουρευτω πως θα τη στερεωσω σωστα. Παρακατω υπαρχει φωτογραφια με τη βαση της πινακιδας που εχει η μηχανη πανω(ηταν στο σετ της εξατμισης). Το κουλο μου στη δευτερη το εβαλα ως μετρο συγκρισης, για να εχετε μια εικονα μεγεθους της βασης.
Η προηγουμενη πινακιδα ηταν καταδικασμενη αφου την ειχαν βαλει να πιανει μονο σε δυο βιδες. Βλεπω οτι συνολικα υπαρχουν 6 τρυπες για βιδες, οποτε οι δυναμεις θα μοιραζονται αρκετα καλα. Ποια ειναι η γνωμη σας; Να φτιαξω μια βαση λαμαρινας πανω στην οποια θα παταει η πινακιδα και να βιδωθει ολο αυτο στη βαση; Μηπως θα μπορουσε να ειναι πλεξιγκλας(σαν αυτα τα φιμε που βαζουν πανω απο τις πινακιδες); Ή θα ειναι ΟΚ σκετη η πινακιδα με 6 βιδες;
Επισης θυμαμαι να εχω διαβασει παλιοτερα σε αλλο thread (το οποιο ομως δεν μπορω τωρα να ξαναβρω) καποιον να προτεινει καποιο μικρο κολαρο (κολαρακι;)
σιλικονης ή κατι τετοιο, που μπαινει πισω απο τις βιδες ωστε να απορροφαει ενα μερος των κραδασμων. Σας θυμιζει κατι; Πού να το ψαξω και πώς να το ζητήσω;
Βοηθειστε τον ασχετο, γιατι ετσι και χασω και δευτερη πινακιδα ποιος τον ακουει τον devil's animal (που μου τα'λεγε απο την αρχη κι εγω δεν ακουγα)...
Σας ευχαριστω προκαταβολικα για οποια συνεισφορα.