Σελίδα 74 από 141 ΠρώτοΠρώτο ... 2464697071727374757677787984124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.096 έως 1.110 από 2101

Θέμα: Εργαλεία χειρός (For Tool Addicts')

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Leon...

Πολλές!
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wolfi Προβολή μηνύματος
    Μεταφέρθηκε εδώ..

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147281
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 08/02/2016 στις 22:13.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Stam, torx σε μύτες 1/4 (6.3mm) υπάρχουν μέχρι το TX6. Δε νομίζω να μπορείς να βρεις εύκολα μικρότερες σε υπολογιστές, ακόμα και αν ανοίγεις σκληρούς δίσκους. Για κινητά και άλλες μικροσυσκευές χρειάζεσαι μύτες 4mm όπως αυτές που πρότεινε ο diminside παρακάνω. Είναι οι micro bits για τις οποίες υπάρχει σχετικό θεματάκι.

Σε micro bits δεν εμπιστεύομαι ούτε τους καλύτερους κατασκευαστές. Έχω φάει πολλές φορές τα μούτρα μου με τορχ 05 και 06 ενώ έχω κανά δύο ph0 και 00 που δεν ταιριάζουν σε κανένα σταυρό. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω σε τι πρότυπο είναι κατασκευασμένες.
    Daz είπα να κάνω το όλα σε ένα... αλλά συνεχώς επιβεβαιώνεται και στα εργαλεία, ότι το όλα σε ένα είναι ανέφικτο ή απλά δεν συμβαδίζει με ποιότητα μάλλον...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitrisinside Προβολή μηνύματος
    Δημήτρη φαίνεται επαρκέστατο... σου απαντάω στο άλλο νήμα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    πάμε δίπλά....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Αυτόματο (ηλεκτρικό) γαλλικό κλειδί από την black&decker

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	black-and-decker-automatic-wrench1.jpg 
Προβολές:	219 
Μέγεθος:	20,1 KB 
ID:	352496

http://www.amazon.co.uk/Black-Decker.../dp/B000VWUKDE

https://www.youtube.com/watch?v=_yfKjltRcx4

πως είναι από μέσα :

https://www.youtube.com/watch?v=Z-X_l0A_zcM

απλή αναβάθμιση για ...
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Προδιαγραφής
    Θα περιμενω την εξελιξη της τεχνολογιας!
    Ας πουμε auto-bitch (αυτοματη σκυλα).
    Αυτα ειναι ωραια για τυπους οπως εμενα και τον ...Byron!
    Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Προδιαγραφής Προβολή μηνύματος
    Θα περιμενω την εξελιξη της τεχνολογιας!
    Ας πουμε auto-bitch (αυτοματη σκυλα).
    Αυτα ειναι ωραια για τυπους οπως εμενα και τον ...Byron!
    Με λειτουργεία auto-screw !!!! ταμάμ !!!
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    τα γαλικα ποτε δεν τα συμπαθησα. θες γιατι ειναι χοντρα θες γιατι δεν πιανουν καλα το παξιμαδι θες γιατι ειναι βαρια κι ογκωδη. κι επειδη εδω ειναι μοτοφορουμ πανω συην μηχανη δεν εχει και πολλες χρησεις το μονο που μπορει να χρησιμευσει ειναι το μεγαλο παξιμαδι της πισω ροδας αντε και καμια βιδα ξεμπαρκη αντε και καμια κοντρα. και σε γενικη χρηση τωρα δηλαδη στο σπιτι σαν diy παλι πασχει. και το βασικο μερος που πασχει ειναι το γκριπ στην βιδα.

στον αντιποδα του αυτο που μου αρεσει και ειναι πολυ πρακτικο ειναι αυτο κι επισης φθηνο. με δυο καλυπτεις πολλα κλειδια ειναι λεπτο και εχει πολυ καλο γκριπ στην βιδα. θυμιζει παρα πολυ την λειτουργια του "καβουρα". δηλαδη οση δυναμη βαζεις τοσο πιο δυνατα πιανει την βιδα. και μπορει να κουβαληθει μεσα στην μηχανη.
    Γιαννης

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    τα γαλικα ποτε δεν τα συμπαθησα. θες γιατι ειναι χοντρα θες γιατι δεν πιανουν καλα το παξιμαδι θες γιατι ειναι βαρια κι ογκωδη. κι επειδη εδω ειναι μοτοφορουμ πανω συην μηχανη δεν εχει και πολλες χρησεις το μονο που μπορει να χρησιμευσει ειναι το μεγαλο παξιμαδι της πισω ροδας αντε και καμια βιδα ξεμπαρκη αντε και καμια κοντρα. και σε γενικη χρηση τωρα δηλαδη στο σπιτι σαν diy παλι πασχει. και το βασικο μερος που πασχει ειναι το γκριπ στην βιδα.

στον αντιποδα του αυτο που μου αρεσει και ειναι πολυ πρακτικο ειναι αυτο κι επισης φθηνο. με δυο καλυπτεις πολλα κλειδια ειναι λεπτο και εχει πολυ καλο γκριπ στην βιδα. θυμιζει παρα πολυ την λειτουργια του "καβουρα". δηλαδη οση δυναμη βαζεις τοσο πιο δυνατα πιανει την βιδα. και μπορει να κουβαληθει μεσα στην μηχανη.
    Tα έχω....κάλα είναι για ξέμπαρκες βίδες και παξιμάδια αλλά απαιτούν συγκεκριμένο τρόπο πιασίματος της βίδας/παξιμαδιού.... αν δεν επαρκεί ο χώρος να γυρίσεις το κλειδί δεν μπορείς να το βάλεις ανάποδα όπως γίνεται με τα γερμανικά...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Moderator

Πάρε κανένα irega 6" και θα αναθεωρήσεις.

Το μόνο που μπορεί να συγκριθεί με ένα καλό γαλλικό είναι το knipex plier wrench.

Αποστόλη μη τον ακούς, τα χαλβαδιάζει τα Japan τα γαλλικά κάθε βράδυ στο rakuten...
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    εσεις μου εχετε βαλει την ιδεα να αναθεωρησω
    Γιαννης

Moderator
    Η συζήτηση για τις μύτες σφυροκατσάβιδου πήγε στο ανάλογο θρεντ.

http://www.moto.gr/forums/showthread...=147281&page=3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964

Το πρώτο πράγμα που κάνω σε μια μηχανή που αγοράζω,είναι ν'αντικαθιστώ όλες τις βίδες με ανοξείδωτες,για κλειδιά αλεν.
    Δεν πιάνουν χώρο καθόλου στη μοτοσυκλέτα

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από leo1964 Προβολή μηνύματος
    με ανοξείδωτες,
    Γιατί να κάνεις τέτοιο πράγμα? Εκτός του ότι οι ιδιότητες και η συμπεριφορά του ανοξείδωτου είναι εντελώς διαφορετικές από το high carbon έχεις την εντύπωση ότι στην τελική δε θα σκουριάσουν?
    Αν το inox βιδώνεται επάνω σε κάτι που δεν είναι ίνοχ και χρησιμοποιείς εργαλεία που επίσης δεν είναι ίνοχ, τότε δε θα πετύχεις και πολλά πράγματα ούτε με τη σκουριά.

Σε βίδες χωρίς πολύ σημασία, όπως βίδες φέρινγκ κτλ μια καλή λύση είναι οι αλουμινίου. Βάσεις κινητήρα, υποπλασίου, αναρτήσεων κτλ πρέπει να τις αλλάξεις με ίδιας ποιότητας και υλικού. Αν αλλάξει το υλικό της βίδας αλλάζει και η συμπεριφορά της και οι ροπές σύσφιξης μεταξύ άλλων.
    Επίσης ένα 6mm άλλεν σε βίδα Μ8 με button head κεφαλή (η κεφαλή με την μεγαλύτερη αντοχή σε αλλενόβιδες λόγο βάθους), έχει το 1/3 της αντοχής μιας 13ας Μ8. Ακόμα και η 12αρα Μ8 στα Ιαπωνικά έχει πολύ μεγαλύτερη αντοχή.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 27/02/2016 στις 21:55.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2017, 14:36
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Alpinestars Tech Tool Pack - Τσαντάκι μέσης με θέση για εργαλεία
    από 675 στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2016, 16:46
  3. Tool box (εργαλειοθήκη) for Tenere '08
    από xtkoulas στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 19:45
  4. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl
    από ntamigio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 08:48
  5. Pink Panther (for TManiac)