Σελίδα 48 από 58 ΠρώτοΠρώτο ... 384344454647484950515253 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 706 έως 720 από 862

Θέμα: Πάντα κράνος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Κάθε νέα αγορά κρανους κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να είναι με emergency straps. Απίστευτη ευκολία στο να βγει το κράνος μετά. Εναλλακτικά, μπαλακλάβα με αυτάκια. Μεγάλη ευκολία επίσης.
    Δίκιο έχς βρε Τόλημ, αλλά είναι πολλά τα ευρώ τελικά για κάτι τέτοιο και με υψηλές προδιαγραφές.

Παλαιό μέλος
    Ο Δημητρης στο φατσοβιβλιο ,στο pantakranos,ανεβασε ενα πολυ καλο βιντεακι για την αφαιρεση του κρανους.Δυστυχως μπορουνε να το δουνε μονο οσοι εχουνε f/b.Aν μπορει καποιος να το ανεβασει με τροπο που να μπορουνε να το δουνε και οι υπολοιποι ας το κανει.

https://www.facebook.com/16768476525...6989452846524/

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Μια χαρά. Μια σημείωση εδώ είναι πως το παραγγελμα για να γυρίσουν τον τραυματία το δίνει αυτός που κρατάει το κεφάλι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964
    Πολύ χρήσιμο βιντεάκι!!!

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Πως άλλου μπορούμε να το δούμε όσοι δεν έχουμε fb;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Πως άλλου μπορούμε να το δούμε όσοι δεν έχουμε fb;
    Εγω το παλεψα αλλα δεν το καταφερα.Ελπιζω ο Αμυρου που παιζει την τεχνολογια στα δαχτυλακια να το καταφερει.

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Τωρα καλώς ή κακώς έκανα μια απόπειρα να το ανεβάσω στο youtube. Ελπίζω να αφενός να μη κατέβει αφετέρου να μη κάνει ζημιά αντί για καλό. (αν θεωρείτε ότι πρέπει να κατέβει και από το youtube στείλτε να το κατεβάσω). Για αρχή επειδή κάποιοι δεν έχουν fb το βάζω σε λινκ youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=SWa3...ature=youtu.be
    Τελευταία τροποποίηση από Nik0s_Dk; 20/02/2016 στις 12:21.
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Παλαιό μέλος
    Αν και το βλεπω απο κουνητο,μια χαρα μου φαινεται.

Παλαιό μέλος
    Ένα βίντεκαι που υπάρχει στο YouTube από τον γιατρό και αναβατη του isle of man doctor john o οποιος και σκοτώθηκε πέρσι έλεγε δεν υπάρχει θέμα με το να βγάλουμε το κράνος από τον αναβατη,το θέμα είναι αν φοράει καμπούρα να αφερεσουμε πρώτα την καμπούρα και μετά το κράνος. ....

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Ευχαριστώ τον φίλο που ανέβασε το βίντεο.
    Επιμένω πως δεν νομίζω να κάνω κάτι τέτοιο. Άσε που χρειάζεται δύο τρία άτομα για αυτήν την δουλειά και πιθανόν ακόμη περισσότερα να κρατάνε τους περίεργους/ηλίθιους μακρυά από τον άτυχο αναβάτη.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ τον φίλο που ανέβασε το βίντεο.
    Επιμένω πως δεν νομίζω να κάνω κάτι τέτοιο. Άσε που χρειάζεται δύο τρία άτομα για αυτήν την δουλειά και πιθανόν ακόμη περισσότερα να κρατάνε τους περίεργους/ηλίθιους μακρυά από τον άτυχο αναβάτη.
    Μαθε τεχνη και ασε την...

Μην νομιζεις ,ποτε δεν ξερεις τι θα συμβει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leftos
    Δεν χρειαζεται να εχεις facebook για να δεις το βιντεο ειναι ανοιχτο απλα πατας στο λινκ και το βλεπεις.
    Αυτο που λεει παραπανω απλα το βλεπεις εχεις μια σωστη ιδεα και μετα να μην τυχει σε κανεναν μας ποτε και πουθενα να μην χρειαστει.
    LIVE FREEEEE!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Δεν υπάρχει λόγος να προβεί κάποιος μη εξειδικευμένος σε αυτή τη διαδικασία και να μη περιμένει διασώστες. ΕΚΤΟΣ αν ο άνθρωπος δεν αναπνέει ή κινδυνεύει πολύ στο σημείο που είναι. Αν πρέπει να γίνει ανάνηψη δηλαδή ή αν είναι στην άκρη του γκρεμού, σε σημείο που έχει πάρει φωτιά κλπ. Αυτό το όλοι μακριά μη τον αγγίζει κανείς ή το να πέφτουν 10 άτομα πάνω από κάποιον και να προσπαθούν να τον σηκώσουν μπορεί να φανούν νομίζω το ίδιο καταστροφικά. Εγώ κάτι σεμινάρια είχα κάνει κάποτε και η άποψη μου δεν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, υπάρχουν άτομα εδώ που είναι αντικείμενο τους και θα ήθελα να ακούσω και τη δική τους άποψη.

ps: Έχω δει πλήρωμα ασθενοφόρου σε επαρχεία να μεταφέρουν σαν σακί πατάτες τραυματία που δεν είχε τις αισθήσεις του και σε ερώτηση του τύπου, "τι κάνετε, πάτε καλά" ? να απαντάνε ξέρουμε τη δουλειά μας. Ο άνθρωπος είχε λιποθυμήσει και πέσει άτσαλα λόγω ζέστης κατακαλόκαιρο. Ούτε κολάρο ούτε να δουν πρώτα βασικές λειτουργίες. Από την άλλη ένα ξημέρωμα κάπου στην Αθήνα άτομο με σπασμένο πόδι (άτσαλα) μετά από τροχαίο ήρθε μεν το ΕΚΑΒ μετά από 40 λεπτά αλλά και τα δύο μέλη του πληρώματος (άντρας / κοπέλα) φάνηκε και να ξέρουν τη δουλειά τους αλλά ρε γαμώτο να νοιάζονται κιόλας. Να νοιάζονται μη τον πονέσουν, να του μιλάνε όμορφα, να τον πειράζουν για να ξεχνιέται. Επίσης εκεί είδα πρώτη φορά και φουσκωτό νάρθηκα ! Σπουδαία ιδέα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχει λόγος να προβεί κάποιος μη εξειδικευμένος σε αυτή τη διαδικασία και να μη περιμένει διασώστες. ΕΚΤΟΣ αν ο άνθρωπος δεν αναπνέει ή κινδυνεύει πολύ στο σημείο που είναι. Αν πρέπει να γίνει ανάνηψη δηλαδή ή αν είναι στην άκρη του γκρεμού, σε σημείο που έχει πάρει φωτιά κλπ. Αυτό το όλοι μακριά μη τον αγγίζει κανείς ή το να πέφτουν 10 άτομα πάνω από κάποιον και να προσπαθούν να τον σηκώσουν μπορεί να φανούν νομίζω το ίδιο καταστροφικά. Εγώ κάτι σεμινάρια είχα κάνει κάποτε και η άποψη μου δεν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, υπάρχουν άτομα εδώ που είναι αντικείμενο τους και θα ήθελα να ακούσω και τη δική τους άποψη.

ps: Έχω δει πλήρωμα ασθενοφόρου σε επαρχεία να μεταφέρουν σαν σακί πατάτες τραυματία που δεν είχε τις αισθήσεις του και σε ερώτηση του τύπου, "τι κάνετε, πάτε καλά" ? να απαντάνε ξέρουμε τη δουλειά μας. Ο άνθρωπος είχε λιποθυμήσει και πέσει άτσαλα λόγω ζέστης κατακαλόκαιρο. Ούτε κολάρο ούτε να δουν πρώτα βασικές λειτουργίες. Από την άλλη ένα ξημέρωμα κάπου στην Αθήνα άτομο με σπασμένο πόδι (άτσαλα) μετά από τροχαίο ήρθε μεν το ΕΚΑΒ μετά από 40 λεπτά αλλά και τα δύο μέλη του πληρώματος (άντρας / κοπέλα) φάνηκε και να ξέρουν τη δουλειά τους αλλά ρε γαμώτο να νοιάζονται κιόλας. Να νοιάζονται μη τον πονέσουν, να του μιλάνε όμορφα, να τον πειράζουν για να ξεχνιέται. Επίσης εκεί είδα πρώτη φορά και φουσκωτό νάρθηκα ! Σπουδαία ιδέα!
    Η Ελλάδα των αντιθέσεων!!!Κάτι σαν την αριστερή κυβέρνηση με δεξιά πολιτική

Eπειδη το βιντεο που εστειλα στον Pan (Dvs)στο facebook ηταν ξενογλωσσο και πολυ περιληπτικο.......βρηκα αυτο που ειναι απο συναδερφους διασωστες στο ΕΚΑΒ,οποτε βημα βημα θα ειναι πολυ πιο ευκολο να κατανοησετε τι πρεπει αλλα και τι δεν πρεπει να κανουμε σε περιπτωση ατυχηματος με μοτοσυκλετα.

https://www.youtube.com/watch?v=im9G-6_Mi74
    Τελευταία τροποποίηση από zygos30; 23/02/2016 στις 00:00.

Παρόμοια θέματα

1. Παντα με κρανος?
    από S705 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 95
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2010, 10:30
  2. Κρανος παντα !
    από Dennis- στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 01/01/2010, 21:30
  3. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! φοράτε κράνος πάντα, παράδειγμα πρόσκρουσης ->
    από Tropeas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 08:46
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF