Ωραία. Μαζί με τους αγρότες, ας βάλω και το ΤΕΕ που έπρεπε να μας βοηθάει να εργαστούμε. Με έμφαση στο ΕΠΡΕΠΕ.
Λοιπόν...
Μιά όμορφη μέρα.
Το πρωί έπαιξαν τα απομεινάρια μιάς βροχόπτωσης καθ' οδόν για το σπίτι, προς Μαλακάσα πρέπει να γινόταν ο κακός χαμός και ο πανικός (έτσι έδειχνε η συννεφιά και η αντάρα εκείθε). Τοστάκι, τσαγάκι βουνού, μόλις είδα λίγο άνοιγμα αναχώρηση. Πέρασα από autofestival, μόλις έμπαιναν τα παιδιά στην πίστα (ένα ER6 ποιανού ήταν; ) οπότε δεν σταμάτησα, δεν είχε νόημα. Βουρ για πάνω...
Φτάνοντας Θήβα βλέπω ένα K1200? K1300? να βγαίνει από το χΟΥρΓιό. Λέω να τους πέτυχα (και ποιός να είναι αυτός πάλι) τελικά δεν ήταν αυτοί, ήταν το advride με 15000000000 μηχανάκια. Περνάω, φτάνω στην Λεβαδεία, βλέπω μιά παρέα να ξεκινάει, αλλά δεν μου ταιριάζουν κράνη και αναβάτες με τα μηχανάκια και λέω άλλοι είναι πάλι. Αλλά ξεχωρίζει ένα πολύ αδύνατο παλικάρι σε ένα ΚΑΝΑΡΙΝΊ drz και λέω δεν υπάρχει περίπτωση να είναι άλλοι αλλά...
Τελικώς έχει γίνει της αλλαξοκωλιάς. Ο πέκτις με το μηχανάκι του ζιζού και με άλλο κράνος. Ο ζιζού με το μηχανάκι του πέκτι. Τόλης και Γαύρος αλλαγή. Ο Σπυράκος με χρωματιστό κράνος. Αχ-tar-μας. Βρεθήκαμε όμως... Προσπαθώ εν τω μεταξύ να φτάσω τον ζιζού να τον πειράξω λίγο και ο πστης ανογει το γκάζι μόλις πλησιάζω και.... Τελικά τον στριμώχνω, καταλαβαίνει ποιός τον κυνηγάει, γελάμε, συνεχίζουμε.
Στο καταφύγιο πολύς λαός... Σπυράκο η καρδούλα σου έχασε μερικούς χτύπους όταν είδες ΤΡΙΑ (3) FJR1300 να περνάνε μπροστά σου??? Τα δύο φρέσκα φρέσκα???
Ρε Σέρνοντας, βρε παλικαράκιμ, όταν φεύγεις και δεν έρχεσαι για φαί πες το να το ξέρουμε να σε χαιρετήσουμε... Γύρισες καλά, όλα καλά λοιπόν. Την επόμενη φορά.
Για το φαγητό επίσης να πω πολύ καλή ποιότητα (το τζατζίκι ήθελε μιά ενίσχυση στην μερίδα...) και ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ Η ΑΡΝΙΣΙΑ ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ το θυμήθηκα μετά και ελπίζω να μην την χρέωσαν. Η προβατίνα Τεόγτπ ήταν ΛΟΥ-ΚΟΥ-ΜΙ και χαίρομαι που είχες την έμπνευση. Τα λουκάνικα μας τα φάγανε οι advrideηδες, ντροπή τους και αίσχος τους. Και 12.5 ευρώ το άτομο ήταν πολύ τίμια τιμή.
Η επιστροφή... Χάσαμε το μπλιτσερίνι αγκαλίτσα (απορώ πως το κατάφεραν αυτό αφού τέσσερις μηχανές έφυγαν πρώτες, πως στο διάτανο έσπασαν δύο και δύο και χάθηκαν...) βάλαμε μπεντζίν και πάμε ως Μπράλο και γυρνάμε παλιά. Περνάμε από Αμφίκλεια και είναι ο El-Gatto με παρέα στην άκρη, μας ακολουθεί. Κάπου που δεν θυμάμαι που, τσαίος μας στέλνει... Δαύλεια; Δεν βλέπω και τον El-Gatto πίσω μου πιά... Βρισκόμαστε με El-Gatto και μερικούς Adv ακόμα μέσα στο χωριό, μας πρόλαβαν γιατί προσπαθούμε να πούμε στον πεοΠέκτις ότι έχουν καεί ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ πίσω φώτα και είναι "φάντασμα" μέσα στην νύχτα αλλά ακούει Παντελίδη τέρμα οπότε έπρεπε να τον σταματήσουμε...
Συνεχίζουμε στο δρόμο του πουθενά του τίποτα, ο Γαύρος έχει πάθει αμόκ, στριμώχνεται δώθε και κείθε, περνάει με μαεστρία και το τουριστικό λεωφορείο... Πάμε, πάμε, πάμε, κωλόδρομοι (τα μονοκύλινδρα με τα λυχναράκια δεν βοηθάνε το βράδι) τέλος πάντων φτάνουμε στον πολιτισμό (τον δρόμο που πάει προς Χαιρώνεια δηλαδή) αλλά έχουμε χάσει τον GAYρος... Ξαναμαναπετυχαινόμαστε με Gatto, που στο καλό πήγε αυτός και μας πέρασε και πάλι πίσω ήταν;
Περιμένουμε γαυράκι, στάση κατούρημα σκεφτήκαμε. Περιμένουμε. Περιμένουμε. Λογικά έχει κατουρήσει όλο τον Γάγγη ποταμό. Μετά τον Τίγρη. Και τον Ευφράτη. Και τον Νείλο. Και τον Αμαζόνιο. Το πιάνς, περιμένουμε ΠΟΛΛΗ ώρα και μας ζώνουν λίγο οι όφιδες και οι νερόφιδες... Περνάει ένας με φορτηγό "ρε σεις, ένα Ζ δικό σας; έχει μείνει".
Αυτό είναι αυτό που ΔΕΝ θέλεις να ακούσεις νύχτα, με τα γαμιόλια να έχουν κλείσει δρόμους, με κίνηση της κακομοίρας, με κρύο, με κούραση... Γυρνάμε. Ο GAYρος τελικά κινείται... Αναστροφή, είχε κάψει ασφάλεια φώτων (δόξα τον τριζμέγιστο μόνο αυτό) και συνεχάμε... (Τζόνι μπό και δες και το πίσω φως, είναι λίγο χάλια και δεν φέγγει δυνατά, μήπως φταίει αυτό που σου καίει τις ασφάλειες; ) Κίνηση, κίνηση κίνηση κίνηση...
Σταματάμε για να χαιρετηθούμε Θήβα. Αναρωτιόμαστε που να είναι ο πλίτζερ... Και να, περνάει με κάτι άλλους... Ηρεμήσαμε μεν, ακόμα αναρωτιόμασταν πως χαθήκαμε δε. Αλλά ήταν καλά και με παρέα.
Εγώ φεύγω ΠΕΟ Λαμίας, οι άλλοι ΠΕΟ Θήβας.
Στην Μαλακάσα είναι σταματημένα αυτοκίνητα. Πολλά. Και εκεί βλέπω δεξιά λωρίδα το τρίο μπλίτσερ (και αναγνωρίζω est και daddy est) και αρχίζει η διήθηση. Εννοείται πως οι μαλάκες με τα κουτιά έχουν κλείσει την ΛΕΑ, έχουν βγει από τα αυτοκίνητα και έχουν στήσει πηγαδάκια, πετάνε πόρτες ανοιχτές όποτε και όπως να'ναι, μιά ομορφιά. Μπροστά έχω μία τον est, μία τον μπαμπά του, φτάνω στην έξοδο Καπανδρίτι και... αυτό...
Αρκετή δροσιά, πολλή κούραση (τέσσερις ώρες Αθανάσιο Διάκο - Αθήνα χωρίς στάση) αλλά ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ και ωραία παρέα.
Και τα λάστιχα δεν θα τα τελειώσω ποτέ μου φαίνεται, έχω χάσει τη φόρμα μου... Κάαααποτε στο πιστάκι όργια, τώρα όρια...![]()
Σήμερα πραγματικά ζήλεψα που δε βολταρισα μαζί σας ρε μάγκες!
Αντε και στις επόμενες τώρα που ανοίγει ο καιρός
Πολλές παγωμένες
![]()
Δεν έφαγες φετούλα, είδες. Πείραγμα πολύ, αλλά δεν σε πιέσαμε να κρατήσεις το στοίχημα που έχασες...
είμαστε καααλά παιδιά.
[QUOTE=amyroukai;2711354]
Ο πέκτις με το μηχανάκι του ζιζού και με άλλο κράνος. Ο ζιζού με το μηχανάκι του πέκτι.
/QUOTE]
Τζανή δώσε μου τη βέφα.
Οχι εδώ που έχει στροφιλίκι
Ασε που δεν μπορώ να τα πάω τα μονοκύλινδρα !@##$%%^
Όλα είναι ένα ψέμα μια ανάσα μια πνοή,σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιαν αυγή,μόλις είναι να μπεις λίγο πριν την επαφή