Καλημέρα σε όλοι την κοινότητα του forum.
Έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο μου Post στο forum. Eπανερχομαι με ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί εδώ και περίπου 8 μήνες.
Πλέον είμαι κάτοχος ενός πορτοκαλί K1300S του ΄09 για περίπου 1,5 χρόνο. Χλμ μοτο αυτή την στιγμή 44,500 χλμ.
Μέτα από πολύ σκέψη και πολύ κράξιμο φίλων πρώτο μου ευρωπαικό μηχανάκι με ότι και αν σημαίνει αυτό (δεν υπάρχει λόγος να αναλυθεί εδώ).
Μιας και το post mou θα είναι σιγουρα μεγάλο, ζητώ συγνώμη προκαταβολικά για αυτό!
Εχουμε και λέμε:
Εδώ και περίπου 7-8 μήνες εχω το εξής πρόβλημα. Η μοτοσυκλέτα μετά τα 150-160 km/h (και μόνο εκει )παύει να λειτουργεί τα αριστερά φλας (μπροστά και πίσω) και ταυτόχρονα βγαινει η ένδειξη LAMPF! στην οθόνη.
Όταν γίνει αυτό, το πρόβλημα παραμένει σε οποιαδήποτε ταχύτητα και αν κινηθεις , και για όσα χλμ η μοτο είναι σε λειτουργια . Με το που σβήσεις την μοτο από τον κεντρικο διακοπτη (όχι από το kill switch- εκεί το πρόβλημα πaραμένει) και την ξανά ανάψεις το πρόβλημα ως δια μαγείας εξαφανίζεται και η λειτουργία των φλας επανερχεται στο κανονικό. Αν πάλι ανεβεις στα 150+++ , πάλι τα ίδια........
Το μηχανάκι μέχρι στιγμής και λόγω περιοχής πηγαίνει στον Παναγιώτοπουλο.
Αντιμετώπιση μέχρι στιγμής.
Το πρόβλημα έχει γίνει πλέον γνωστο στα κεντρικά της motarrad hellas , και στα κεντρικα της bmw motarrad Γερμανιας.
H πρωτη ασχολήθηκε ελαφρώς στην αρχή και μετά τα άφησε όλα στον Παναγιωτόπουλο αγνοωντας τα οποια παραπονα έχω κάνει σχετικά με το πως με αντιμετωπίζουν , η μεν δεύτερη (η επικοινωνια μας είναι μεσω mail ) moy απάντησε ευχαριστώντας με που επικοινωνησα μαζί τους αλλά απο εκεί και πέρα δεν πήρα καμία άλλη απάντηση παρ'όλο που τους έχω πρήξει στα mails.
Συνοψιζοντας ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ συμφωνα με την δική μου εμπερια στον τομέα του AFTER SALES.
Oποτε πορεύομαι με τον Παναγιωτοπουλο ο οποιος και προφανώς exei οδηγιες απο έξωτερικο.
Μέχρι στιγμής εχουμε κάνει τα εξής :
(πόλλα από αυτά είναι απότελεσμα της ενδειξης του υπολογιστη της BMW κατά το check του εγκεφαλου της μοτο ο οποίος δίνει πιθανές λύσεις και όχι ΤΗΝ λύση - ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ πολλά από τα παρακάτω ανταλλακτικά τα βγάζανε από άλλα Κ που βρίσκονταν για συντήρηση κτλ. μιας και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά εδώ και δεν Μπορεί να τα στείλει εδώ η BMW (ΤΡΑΓΙΚΟ??????)
1. Αλλαγή αριστερού διακοπτη τιμονιού (3 φορές)
2. Λύσιμο μοτό , ελεγχος καλωδίωσης , αλλαγή καλωδιωσης φλας αριστερου καθρέφτη.
3. Άπειρoi έλεγχοι στον εγκέφαλο.
4. Αλλαγή στο ''εγκεφαλάκι'' που βρίσκεται κάτω από την τιμονόπλακα και διαχειρίζεται την λειτουργία των διακοπτων (δεν ξέρω την ονομασια του)
5. Δοκιμή με αλλή μονάδα ΖFE από άλλη μοτό.
6. Δοκιμη με αλλό εγκέφαλο ψεκασμού από αλλή μοτό.
7. Με έβαλαν να βγάλω το μικρό υφασματινό μπρελοκ απο το κλειδι της μίζας γιατι ο στροβιλισμος μπορει να επηρεάζει (οδηγια BMW Γερμανίας) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8. όλο και κάτι άλλο που έχω ξεχάσει μιας και το διάστημα είναι μεγάλο.
Εχετε κατι να μου προτείνετε????
Υπάρχει ηλεκτρολογος που ασχολείται με μοτο BMW ???? (Ολοι μας λιγο πολυ έχουμε θεματακια με τα ηλεκτρολογικα μας...τι διάολο...)
Πλέον είμαι σε απόγνωση οσον αφορά το θέμα και εχω ξενερώσει απίστευτα με την μοτό και την αδυναμία κατ'εμέ της BMW να υποστηριξει την μοτο.
Μου είναι αδύνατον να καταλαβω εν έτει 2016 να μην μπορεί να βρεθεί μετά από τοση ταλαιπvρια η βλάβη. Να θες να το επισκευάσεις αλλά να μην μπορείς......
Υποψιν πως η μοτο όλο αυτό το διάστημα έχει μεινει πάνω απο 2 μήνες στο συνεργειο. Εξαιρετικα.....
Ευχαριστω πολύ για τον χρόνο σας.