Σελίδα 14 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415161718192464114 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 2021

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Διακοπή ροής και μικρή σύνδεση με τα προηγούμενα:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2708620

Επικοινωνήσαμε με Λάρισα και μάθαμε πως δεν είναι μούφα είδηση και πως όντως είναι πραγματική. Έκανα μια πρόταση και κάποια μέλη έδειξαν διάθεση να βοηθήσουν. Αρχικά λοιπόν θέτουμε ερώτημα στους admin-μοντεράτορες και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις εάν μπορούμε μέσα από εδώ να οργανωθούμε και να δείξουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας. Να ανοίξουμε καινούριο thread, αντιτίθεται σε κάποιον κανόνα; Εφόσον έχουμε το ΟΚ να πράξουμε αναλόγως μήπως διευρυνθεί ο μικρός κύκλος των μελών του φόρουμ που προτίθενται να βοηθήσουν οικονομικά. Ευχαριστούμε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Πάντως έχει πολύ μεγάλη πλάκα να βλέπεις τους ΝΔκράτες να μιλάν για ρουσφέτια, διορισμούς και δεν ξέρω κι εγώ τι.
    :rotflmao:

Έβλεπα και μια σελίδα στο ΦΒ που λένε V 4 βολεμένα κι έβριζαν το σύριζα και τα παιδιά που "διορίζει"
    Είχα λιώσει....
    :rotflmao:

Η ιστορία στην Ελλάδα που λέτε... Αρχίζει σήμερα.
    Το χτες δεν υπάρχει.
    ανανήψαντας

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Επειδή προκήρυξε και προεδρικές εκλογές ο Άσαντ τον Απρίλιο και βλέπω να τις κερδίζει,
    θα χαρώ νάμαι Άγγελος κακών ειδήσεων.

To ποσοστό της νίκης το έχει αποφασίσει άραγε ή όχι ακόμα;...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Διακοπή ροής και μικρή σύνδεση με τα προηγούμενα:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2708620

Επικοινωνήσαμε με Λάρισα και μάθαμε πως δεν είναι μούφα είδηση και πως όντως είναι πραγματική. Έκανα μια πρόταση και κάποια μέλη έδειξαν διάθεση να βοηθήσουν. Αρχικά λοιπόν θέτουμε ερώτημα στους admin-μοντεράτορες και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις εάν μπορούμε μέσα από εδώ να οργανωθούμε και να δείξουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας. Να ανοίξουμε καινούριο thread, αντιτίθεται σε κάποιον κανόνα; Εφόσον έχουμε το ΟΚ να πράξουμε αναλόγως μήπως διευρυνθεί ο μικρός κύκλος των μελών του φόρουμ που προτίθενται να βοηθήσουν οικονομικά. Ευχαριστούμε!
    Πάντως και άσχετα με το ζήτημα της ΔΕΗ στο οποίο τα είπαμε ήδη (και το οποίο θα υπάρχει ξανά το επόμενο 4μηνο), το πόσο... δεν ξέρω πως να τον χαρακτηρίσω... κάνεις μιά ντουζίνα παιδιά, άνεργος... τι σκέφτεται κάποιος σε αυτή την κατάσταση, δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι ήδη 11άδα με τους γονείς, είπαν να γεννήσουν και ρέφερι; Άνεργος και λογικά ανασφάλιστος, πραγματικά τι σκέφτεται αυτός ο άνθρωπος, πως στο καλό θα κάνει τη γέννα, δεν συζητάω καν για τα λοιπά έξοδα που ήδη έχει και αυξάνονται... Και με συγχωρείτε για το "αναίσθητο-ψυχρό-στεγνό οικονομοτεχνικό" του ρητορικού ερωτήματος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Κατοπιν παρακολουθησης του ανωτερω, αυτοματα μπηκα εδω.....

ανανεωση διαβατηριου δικαιολογητικα
    http://www.passport.gov.gr/

Δεν υπαρχει ελπιδα, παρα μονο η μεταναστευση.....
    (σε αλλο πλανητη μηπως
    μλκς αυτό με τα κιτρινα γραμματα που μας ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ πολύ με εκνευριζει....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    μλκς αυτό με τα κιτρινα γραμματα που μας ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ πολύ με εκνευριζει....
    +990

Να δω πότε θα κουνηθούν οι μοδιστρες να τα βγάλουν...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πάντως και άσχετα με το ζήτημα της ΔΕΗ στο οποίο τα είπαμε ήδη (και το οποίο θα υπάρχει ξανά το επόμενο 4μηνο), το πόσο... δεν ξέρω πως να τον χαρακτηρίσω... κάνεις μιά ντουζίνα παιδιά, άνεργος... τι σκέφτεται κάποιος σε αυτή την κατάσταση, δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι ήδη 11άδα με τους γονείς, είπαν να γεννήσουν και ρέφερι; Άνεργος και λογικά ανασφάλιστος, πραγματικά τι σκέφτεται αυτός ο άνθρωπος, πως στο καλό θα κάνει τη γέννα, δεν συζητάω καν για τα λοιπά έξοδα που ήδη έχει και αυξάνονται... Και με συγχωρείτε για το "αναίσθητο-ψυχρό-στεγνό οικονομοτεχνικό" του ρητορικού ερωτήματος.
    Κατι αντιστοιχο σκεφτομαι οταν βλεπω εικονες προσφυγων - μεταναστων με νεογεννητα στα χερια και εγκυες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Κατι αντιστοιχο σκεφτομαι οταν βλεπω εικονες προσφυγων - μεταναστων με νεογεννητα στα χερια και εγκυες.
    Εκεί πες τρέχουν να γλιτώσουν το θάνατο... Κάπως το καταλαβαίνω.

Εκεί πες τρέχουν να γλιτώσουν το θάνατο... Κάπως το καταλαβαίνω.
    Εφοσον η χωρα σου βρισκεται σε πολεμο και κινδυνευεις να σκοτωθεις ή να γινεις προσφυγας

δεν καταλαβαινω τη λογικη του "βαζουμε μπρος να κανουμε παιδια"..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Εφοσον η χωρα σου βρισκεται σε πολεμο και κινδυνευεις να σκοτωθεις ή να γινεις προσφυγας

δεν καταλαβαινω τη λογικη του "βαζουμε μπρος να κανουμε παιδια"..
    Ούτε εγώ, αλλά... Το έχω δει να γίνεται στον ευρύτερο κύκλο γνωστών για να εξασφαλίσουν θέση στο δημόσιο. Να πω ότι πιθανώς να σκέφτονται το ίδιο για μιά θέση στον ευρωπαϊκό παράδεισο; Ως παιδί παιδιού που γεννήθηκε στην κατοχή στην Αθήνα, δεν μπορώ να ξέρω τι στο καλό σκεφτόταν η γιαγιά μου (ο παππούς πέθανε όταν ήμουν πολύ μικρός για να προβληματιστώ σχετικά). Δεν μπορείς να σταματήσεις τη φύση, μάλλον.

Δεν μπορείς να σταματήσεις τη φύση, μάλλον.
    Σωστο κι αυτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ούτε εγώ, αλλά... Το έχω δει να γίνεται στον ευρύτερο κύκλο γνωστών για να εξασφαλίσουν θέση στο δημόσιο. Να πω ότι πιθανώς να σκέφτονται το ίδιο για μιά θέση στον ευρωπαϊκό παράδεισο; Ως παιδί παιδιού που γεννήθηκε στην κατοχή στην Αθήνα, δεν μπορώ να ξέρω τι στο καλό σκεφτόταν η γιαγιά μου (ο παππούς πέθανε όταν ήμουν πολύ μικρός για να προβληματιστώ σχετικά). Δεν μπορείς να σταματήσεις τη φύση, μάλλον.
    ρε αμυρού...
    Ο άνθρωπος είναι μετανάστεις από την αρχή του χρόνου.
    Όπου υπάρχει φαί πάει.
    Φυσιολογικό είναι.

Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή (ότι κι αν λένε τα χρυσαυγουλα)
    τα 11 εκ της απογραφής δεν υπάρχουν πιά.
    Είμαστε κάπου 9 (λένε)
    Τ άλλα 2 την έχουν κάνει.

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως με ποια λογική λέμε ότι οι ΑΕ καλέ κάνουν και πάνε όπου
    βρουν πιο καλά ενώ οι εργάτες πρέπει να κάτσουν στα αυγά τους....
    Ελευθερη αγορά για μερικούς ????

Οι άλλοι πούλο????

------------------------
    Βυρωανάαααααακοοοοοοο ουυυυ ουυυυυυυυυυυυυυυυ..........

Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε απιστία σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε κατά του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, μετά από παραγγελία του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος Π. Αθανασίου. Μαζί του διώκονται για απιστία οι υπάλληλοι της τράπεζας ALPHA BANK που του χορήγησαν προσωπικά δάνεια.

να μ ακούς όταν σου μιλάω...
    ανανήψαντας

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    https://youtu.be/LPWFW2ULHpc κάτι τέτοιοι μαλάκες έχουν βήμα...και δε τους έχουν κλείσει στο ΨΝΑ ακόμα...για να μη πώ τυφεκισμό απο τα 5 βήματα και γίνω "κακός"...

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  4. 666
    από WWW στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 15:11
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF