Σελίδα 33 από 83 ΠρώτοΠρώτο ... 23282930313233343536373843 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 1242

Θέμα: action camera

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Καλο θα ειναι να αφαιρειται η μπαταρια,να εχεις 2-3αν θες να γραφεις αρκετες ωρες χωρις να τις φορτιζεις.
    @blitzer:ποση ωρα κραταει η μπαταρια της;
    Επισης στις φωτογραφιες πως τα παει;;

Ευχαριστώ
    Και εγώ την ίδια σκέψη έχω να αφαιρείται η μπαταρία !!!
    fULL TAIM σκια

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    @blitzer:ποση ωρα κραταει η μπαταρια της;
    Χμου, αν θυμάμαι καλά, τράβηξα 4 βιντεάκια των 10-12 λεπτών πηγαινέλα δουλειά-σπίτι και ένα 25λεπτο προς Λαύριο με μια μπαταρία.
    Life begins at 45°.

Νέα από το μέτωπο. 1 ώρα και 15 λεπτά σήμερα, με μια μπαταρία.

Τα περισσότερα άχρηστα
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος

Τα περισσότερα άχρηστα
    λίγα δεν είναι?
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος

Τα περισσότερα άχρηστα

Να φανταστω ηταν μονιμα σε κατασταση αναμονης ετσι; Καλα ειναι ...
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Ναι, δεν την έκλεισα ποτέ. Τράβηξα ένα βίντεο ~70 λεπτών, μετά μπήκε αναμονή για 1-2 ώρες και τέλος το βιντεάκι που είδατε των ~4 λεπτών, όταν θυμήθηκα να ξαναπατήσω το κουμπί.

Α δεν το είδατε. Αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=QwchF5aN6us
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 22/02/2016 στις 09:02.
    Life begins at 45°.

Αυτα ειχα δει και εγω και απογοητευτηκα απο τετοιου ειδους καμερες (μπουτον αναμονης, μπουτον εγγραφης, μενου-επιλογη να σβηνει μετα απο Χ λεπτα standby, μετα πατα παλι την ενεργοποιηση, πατα την εγγραφη, αυτο-ερωτηση: "ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ γαμω την τυχη μου;" κλπ κλπ κλπ)...
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Α είναι πολύ απλό. Εγώ απλά σκέφτηκα ηλιθιωδώς. Ουσιαστικά 2 κουμπιά έχει μόνο, που μας ενδιαφέρουν (power και record). Πατώντας το power button για 2 δευτερόλεπτα, σβήνει. Αν δεν πατήσεις τίποτα, αλλά δε γράφει, μπαίνει standby. Πατώντας μια φορά το power, επανέρχεται. Με record, γράφει. Υπάρχουν και λαμπάκια που δείχνουν ακριβώς τι κάνει η κάμερα ανά πάσα στιγμή. Και, φυσικά, μπορούσα πάντα να ρίξω μια ματιά στην οθόνη. Αλλά δε χρειάστηκε. Τα έκανα όλα στα τυφλά χτες, απλά εμπιστευόμενος τα κουμπιά και τα δάχτυλά μου και δούλεψαν ακριβώς όπως έπρεπε. Απλά έκανα κακή διαχείριση μπαταρίας.
    Life begins at 45°.

H garmin virb είναι η πιο εύχρηστη από τις action cams . Με 1 συρτό κουμπί ενεργοποιείται/καταγράφει κι αντιστρόφως απενεργοποιείται.επίσης ο κύριος λόγος που αναβάθμισα σε GoPro 3+ από 1 είναι η πλειάδα λαμπακίων που είναι ορατά από κάθε γωνία.κι έχει και ρύθμιση να καταγράφει αυτόματα με το που την ανοίγεις
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

underground τύπος Το avatar του/της Gregor
    Δύο βίντεο από Xiaomi Yi σε 1080p/60 Frames με την χρήση chest mount για όποιον ενδιαφέρεται και την ζαχαρώνει, διότι η τιμή της είναι πολύ καλή.
    Πρωί κατά τις 07:30 (στο 07:10 και στο 07:48 διασχίζω τα τούνελ της Κηφισίας για να δείτε την απόδοση της σε εναλλαγές φωτεινών και σκοτεινών σημείων):
    https://www.youtube.com/watch?v=GyRTfHcfvMg

και ένα wannabe εντουράς σε συνθήκες ηλιοφάνειας πάλι με chest mount:
    https://www.youtube.com/watch?v=CuzWTZcuR8s
    Παραδόξος ενώ ήταν κλεισμένη στην αδιάβροχη θήκη της και στις δύο περιπτώσεις ο ήχος είναι αποδεκτός. Στο δεύτερο βίντεο το τακ - τακ που ακούγετε είναι το στόμιο του υδροδοχείου που έχει φύγει από τον μαγνήτη που το κρατάει και χτυπά συνεχώς την κάμερα, φαίνεται στο 06:08 καθαρά.
    Γληγόρης ο γλήγορος

super είναι
    πουτσ@@@@@@@@@

Μέλος Το avatar του/της BabisStinson
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gregor Προβολή μηνύματος
    Δύο βίντεο από Xiaomi Yi σε 1080p/60 Frames με την χρήση chest mount για όποιον ενδιαφέρεται και την ζαχαρώνει, διότι η τιμή της είναι πολύ καλή.
    Πρωί κατά τις 07:30 (στο 07:10 και στο 07:48 διασχίζω τα τούνελ της Κηφισίας για να δείτε την απόδοση της σε εναλλαγές φωτεινών και σκοτεινών σημείων):
    https://www.youtube.com/watch?v=GyRTfHcfvMg

και ένα wannabe εντουράς σε συνθήκες ηλιοφάνειας πάλι με chest mount:
    https://www.youtube.com/watch?v=CuzWTZcuR8s
    Παραδόξος ενώ ήταν κλεισμένη στην αδιάβροχη θήκη της και στις δύο περιπτώσεις ο ήχος είναι αποδεκτός.
    Πάρα πολύ καλή ποιότητα για το budget!
    Είναι ότι ακριβώς ψάχνω, δεν έχω ανάγκη κάτι καλύτερο σε ποιότητα. Πόσο και από πού την πήρες? Κανένα πρόβλημα με capital controls?

Ρε συ...τα βίντεο δε συγκρίνονται ούτε με gopro4.... Αλλά κι εγώ την ίδια έχω, είχα πει θα ανεβάσω, αλλά δεν με ικανοποίησαν 2-3 πράγματα...το ένα το διόρθωσα...τα άλλα περιμένω και δε βγήκα ακόμη για βόλτα... Αλλά μπορεί να είναι και το γεγονός ότι εγώ τράβηξα σε 720p50fps. Μάλλον πρέπει να φταίει και η ρύθμιση...διότι εγώ πήγα στο μοντέλο λήψης με 720p/50fps το αυτό και στα 1080p/50fps...και μου φαίνεται έχει το άλλο που σου δείνει 720p/60fps.... οπότε, ενώ εμένα δεν είναι κακή η εικόνα για λεφτά της, βλέπω όμως πως έχει να δώσει ακόμη παραπάνω.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

underground τύπος Το avatar του/της Gregor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BabisStinson Προβολή μηνύματος
    Πάρα πολύ καλή ποιότητα για το budget!
    Είναι ότι ακριβώς ψάχνω, δεν έχω ανάγκη κάτι καλύτερο σε ποιότητα. Πόσο και από πού την πήρες? Κανένα πρόβλημα με capital controls?
    Από gearbest 60 euro τα Χριστούγεννα σε προσφορά, τώρα έχει 74 dollars
    Δεν είχα κανένα πρόβλημα με capital controls, πλήρωσα κανονικά μέσω paypal (χωρίς κανένα κόλπο) και έχω πιστωτική visa της alpha (το γράφω διότι φίλος με visa άλλης τράπεζας από gearbest δεν μπορούσε να πληρώσει ακόμη και μικρότερο ποσό)
    Γληγόρης ο γλήγορος

Μέλος Το avatar του/της BabisStinson
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gregor Προβολή μηνύματος
    Από gearbest 60 euro τα Χριστούγεννα σε προσφορά, τώρα έχει 74 dollars
    Δεν είχα κανένα πρόβλημα με capital controls, πλήρωσα κανονικά μέσω paypal (χωρίς κανένα κόλπο) και έχω πιστωτική visa της alpha (το γράφω διότι φίλος με visa άλλης τράπεζας από gearbest δεν μπορούσε να πληρώσει ακόμη και μικρότερο ποσό)
    Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Είναι ένα μοντέλο, ή έχει διάφορες εκδόσεις? Να ξέρω ποια να παραγγείλω!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF