πλάκα θάχει αύριο να μου που και γιατί δεν κρατάω τις αποδείξεις απ το 2013 που πολύ το φοβάμαι...![]()
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
![]()
μη μας σταθούν στο λαιμό μόνο![]()
Ο νόμος λέει,ότι υποχρεούσαι να τις φυλλάσεις για 5 χρόνια.....εδώ έχει να κάνει με την άγνοια,το σύνταγμα όμως δεν δικαιολογεί άγνοια νόμου
Όσο για την ανοχή που πρέπει να δίνει το κράτος,είναι μεγάλη κουβέντα,αν θες άνοιξε στην κατάλληλη ενότητα ένα θέρντ
...και μην σου περάσει από το μυαλό ότι είμαι του συστήματος ή του δόγματος πατρίδα θρησκεία,οικογένεια!!!
Μακριά από μένα όλα αυτά αλλά η ζωή θέλει και κανόνες,χωρίς αυτούς γινόμαστε ζούγκλα.
Μια και έθιξες το θέμα ελευθερία....ελευθερία είναι να γνωρίζεις τα όρια σου και να μην καταπατείς τα δικαιώματα τρίτων
Τελευταία τροποποίηση από leo1964; 28/02/2016 στις 19:23.
Πάμε πάλι.
Στα ξένα γινόμαστε ξένοι.
Στην Ελλάδα ελληναρες.
Όπως και οι περισότεροι ξένοι επισκέπτες .
Έχω βαρεθεί να βλέπω έστω μια προσπάθεια συμμαζεματος απο την μια να γκρινιαζουμε.
Να εκθειάζουμε το τι γίνεται εξω ,και όταν ΚΑΤΙ πάει να γίνει εδώ να αντιτάσσονται επιχειρήματα του στύλ <εδώ Ελλάδα-δις ις σπάρτα κτλπ>
Ε δις ις παρτα λοιπόν
Δεν έχω δεν οδηγαω ΤΕΛΟΣ
ουτε ανασφαλιστος
Ουτε χωρίς ΚΤΕΟ
Ούτε ξέχασα
Ουτε έχασα.
Το ξαναλεω είχα παραδώσει πινακίδες στο Subaru.
Και μου χάλασε το atos
Έπρεπε να πάω ενα μικρό στο νοσοκομείο και φώναξα ταξί.
Πουλησα το χαλασμένο atos για να πληρωσω τα τέλη απο το Subaru.
πως θα ελεχθεις αν το κουβαλας ή αν το εχεις μονο στην κουζινα σου
και αν το εχεις πανω σου και κυκλοφορεις να τιμωρηθεις;
γιατι τα οχηματα ειναι για το δρομο και οχι για τα χωραφια τις αυλες και τις αποθηκες
Εγω παντως δεν τα κυκλοφορω στον δρομο.
Τα εχω και σε χωραφι μαλιστα.
Το πως θα ελεγχθεις, ως διαδικασια με αφηνει αδιαφορο.
Δεν ειναι η αρμοδιοτητα μου. Υπαρχουν υπηρεσιες, διαδικασιες κι οργανα γι' αυτη την δουλεια.
Επισης, εισαι παντρεμενος;
Αν ναι, θα πρεπει να τιμωρηθεις για οικογενιακη βια.
Οχι; Τοτε εισαι βιαστης.
Το εχω ρωτησει και παλιοτερα.
Που σταματαει ολο αυτο;
Inochi, ρε!
Για οσο.
ΙΔΕΑ
Εχω μια καραμπινα στο σπιτι καθολα νομιμη. Αδεια κυνηγιου δεν εχω γιατι δεν με ενδιαφερει (μαλιστα ειμαι και εναντιον του κυνηγιου).
Προστιματακι ως εν δυναμει κυνηγος μιας και το οπλο δεν επιτρεπεται να βγει απο το σπιτι χωρις αδεια κυνηγιου ή σκοπευτικου συλλογου δεν παιζει ??
Ευκολα λεφτα θελουν Κυριοι. Ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε.
Ριξε μια 500αρα-1000αρα στον παραβατη και να δεις πως βαζουν μυαλο. Βαλε περιπολικα να χτυπανε στο laptop πινακιδες που βλεπουν σε αυτοκινητα που κινουνται κτλ. κτλ. Λυσεις υπαρχουν.
Με το στανιο να ειμαστε ενοχοι μεχρι να αποδειξουμε οτι ειμαστε αθωοι ?![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Δεν παίζει πρόστιμο.
Εκτός αν δεν δηλώνεις την κατοχή της κάθε ένα η δύο χρόνια νομίζω