Σας προσκαλούμε όλους στην ετήσια εκδρομή του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 05/10/2025. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ... Tα γκρούπ της βόλτας ΕΔΩ...
πωλούνται καρμπιρατέρ για μηχανάκι η μηχανή 36 mm
DT 125 cc Το ξανακαβάλαγα εύκολα... Ωραίες εποχες
Κawasaki AR 50 Mαζί με το Honda MBX τα πιο γρηγορα (> 100 τελική) πενηντάρια της εποχής (1988) Και πριν μεταβώ στο όνειρο μου (Ninja 600) Eσπασα το ποδάρι (βιδες λαμες κλπ) και αγορασα αυτοκινητο
Στα 18 μόνο δανεικά είχα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Στα 18 μόνο δανεικά είχα. Κάποιοι είχαν και "αγύριστα" ...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Κάποιοι είχαν και "αγύριστα" ... Δαγγεροτυπία είναι;
safety doesn't happen by accident
Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Δαγγεροτυπία είναι; Η δεύτερη στην ιστορία... (μετά την ιερά σινδόνη του Τορίνο..) Υ.Γ. θα σΕ σιάξω την γούνα σε καμιά 30αριά χρόνια εσένα, παλίκαρε..
Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Κάποιοι είχαν και "αγύριστα" ... Πες μου ότι είσαι εσύ αυτό πάνω στο αργαλείο.....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Πες μου ότι είσαι εσύ αυτό πάνω στο αργαλείο..... Το "μέτρα κεφάλια.." που είπε ο Ζάφοντ Μπιμπλιμπροξ στην γραμματέα-έντομο, τόχεις υπόψη σου ..?? (άσσος σκέτος και καθρέφτης από Laverda δεν σΕ φτάνουν..??)
Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Κάποιοι είχαν και "αγύριστα" ... Ρε μάστορη, γιατί όχι σούζα; Ανεμόμυλο βλέπω πίσω ή ;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Ανεμόμυλο βλέπω πίσω ή ; Ρε μπας και φοράς πανοπλία και σέρνεις μαζί σου και κανέναν ταλαίπωρο με γαϊδούρι ..??
Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Ρε μπας και φοράς πανοπλία και σέρνεις μαζί σου και κανέναν ταλαίπωρο με γαϊδούρι ..?? Δον Κιχωτης.. : lol:
Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Κάποιοι είχαν και "αγύριστα" ... Έτσι έπαθα με το παραπάνω CR το άφησα στο χωριό με πήρε ο κολλητός ενω ήμουν Αθήνα να κάνει βολτα και απο τότε δε το ξανα είδα ποτέ! Και τι να του πεις του μλκ!
TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS BMW R25/3 1955 Restoration
sachs hercules ultra 50 LC και τωρα βρηκα ενα το οποιο θα ξαναφτιαξω
Απρίλια 50 (στα 75 ΟΛΟΚΛΗΡΑ κυβικά εκατοστά κάποια στιγμή). Ενός φίλου μου