αμα το γκομενακι ηταν σπεσιαλ θα την εκλεινε τη δουλεια και με alcatel......και με παραπανω παγιο![]()
αμα το γκομενακι ηταν σπεσιαλ θα την εκλεινε τη δουλεια και με alcatel......και με παραπανω παγιο![]()
Αρίστο χθες συνδεθηκα cosmote με 48γιουργια τον μηνα 2gb Internet και 1500 προς ολους.
Εφυγα απο wind γιατί απο σημα μαπα (στην περιοχη μου)
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ομοίως κι εγώ, έφυγα από wind (επίσης εντελώς μάπα σήμα) προχθές και με την φορητότητα πήγα forthnet με 17 ευρώ τον μήνα (μόνο ίντερνετ) κινητό έχω εταιρικό, σπίτι, σταθερό τηλέφωνο δεν χρειάζομαι για τον γνωστό λόγο,οπότε....
Περιττό να πω ότι η wind γ@μήθηκε στις κλήσεις και προσφορές στην ....αδελφή της γυναίκας μου![]()
Τελευταία τροποποίηση από Bowleno; 02/03/2016 στις 14:17.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
@AristidisZ κανε συνδεση στην εταιρια που σου δινει την καλυτερη και φθηνοτερη προσφορα. προσωπικη αποψη ειναι πως η hol ειναι φθηνοτερη (8 χρονια ειμαι σαυτη. πληρωνω 18/μηνα μαζι με καποια δωρεαν λεπτα σε σταθερα και κινητα + 24αρι ιντερνετ). προβληματα και αργο σερβις εχουν ολες.
48ε για πιο πραγμα? εχεις και οτε τν?
Τελευταία τροποποίηση από noodles; 02/03/2016 στις 13:46.
it was nothing, just the normal thing to do at the time
@teogtp αστρονομικο ποσο για κινητο ρε σι![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Όσον αφορά τα mb..
Έχω ΟΤΕ χρόνια και όντως ποτέ δεν έκαναν κάτι σημαντικό για να μην φύγω.
Όμως πρόπερσι με παίρνουν και μου λένε ότι τελείωσε το συμβόλαιο κτλ και από 50 που έδινα, με την έκπτωση που δεν θέλω συσκευή,θα πάω στα 56!!?!! "Θέλω τώρα το τηλ μου να γυρίσει σε κάρτα!!" τους λέω και άρχισαν τα σουξου μουξου και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε κτλ.
Εγώ στην ουσία μόνο ίντερνετ ήθελα μιας και δεν μιλάω πολύ..
Όντως με έριξαν σε ένα μικρότερο πρόγραμμα ( 27 ευρώ) και μου έκανε διπλούς τους χρόνους και τα mb,Νταξ πολύ λιγότερα από το 1,5gb που είχα, μου τα έκανε 400+400 διπλασιασμο.
Πριν κάνα μήνα με παίρνουν πάλι, λίγο πολύ τα ίδια και εκεί που λέω "άσε κοπελιά γύρνα με στην κάρτα όπως σου είπα αρχικά.."
Τσουπ, με τριάντα ευρώ γιατί άλλαξε το πρόγραμμα εκείνο (και 1 πάγιο δώρο για να πατσισουμε) μου έδωσε
400mb+400mb διπλασιασμο +500mb δώρο.
1500 λεπτά ΟΤΕ και 240 προς άλλους.
Και σε 1,5 χρόνο που τελειώνει στοχευω σε 2gb με τριάντα ευρώ
Νταξ τώρα σε σχέση με τις προσφορές της βοντα δεν συγκρίνεται αλλά στη βοντα είναι κλέφτες και δεν πάω ποτέ ξανά!
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Σχετικά με τον ΟΤΕ, είναι υποχρεωμένοι να είναι ακριβότεροι. Δεν ξέρω το γιατί, αλλά έτσι μου είπε πολύ δικός μου άνθρωπος που δουλεύει σε καλό πόστο.
Δεν ξέρω από που παίρνουν σήμα και καλώδια κλπ όλοι, αλλά όταν απαλλάχτηκα από την hol που έμεινα για τρεις μήνες (τόσο άντεξα) είδα πολύ μεγάλη διαφορά σε Forthnet που είμαι τώρα.
Κινητό, όσο συνεχίζει η Vodafone να ανανεώνει τα πακέτα πριν λήξουν και να προσθέτει τα υπόλοιπα, CU και ξερό ψωμί.
Έχω περίπου 2500 λεπτά προς CU, 1030' προς όλους και 3800 mb ίντερνετ με 10€ τον μήνα.
Από την κάθε κάρτα, αγοράζω το ίδιο πακέτο κάθε φορά με κόστος 5€. Το υπόλοιπο, μένει στην κάρτα.
Βάζω 10€ και προφανώς έχω παροχές που δεν καταναλώνω. Και η Vodafone κάνει την δουλειά της και βγάζει και εγώ δεν μένω ποτέ.
Τελευταία τροποποίηση από LogOutGoRide; 05/03/2016 στις 16:28.
Βαριεμαι να γραψω πολλα σε ενα θεμα που εχουν γραφτει οι απειρες σελιδες απο πολυ πιο ειδικους. Απλα λεω (ΦΩΝΑΖΩ): Καλυτερα χωρις τηλεφωνο και Internet, παρα πισω στον ΟΤΕ. Ειδαλλλως με βλεπω φυλακη, εμενα τον παλαι ποτε πιστοτερο πελατη του.