Πριν 2-3 χρόνια, καλοκαίρι φάση βραδάκι σκάει τηλέφωνο απο γκομενάκι που ειναι Πετρούπολη και με λεει να περάσω αν θέλω καμια βόλτα γιατι θα εφεύγε για διακοπές..
Εγω είπα να το παίξω δύσκολος και μεσα σε 2 δευτερόλεπτα είχα φορέσει το καλό το σιδερωμένο σώβρακο. Φτάνω στο ύψος του Λακιώτη απο Α.Παπανδρέου, κοιτάω γύρω μου ψυχή σφάζω το πρώτο κόκκινο, μετά απο 20 μέτρα έχει φανάρι για πεζούς, το σφάζω και αυτο στην επόμενη διασταύρωση έχω κόκκινο και περνάνε 2 αυτοκίνητα κοιτάω γύρω μου το σφάζω και αυτο. Με το που πατάω Πετρουπόλεως είχε και κάτι σκατόνερα κάτω τραβάω και λίγο γκάζι σαν κάγκουρας και εγω και σκάει μπατσικό και μου κλείνει τον δρόμο και μου κάνει νόημα να περάσω στην άκρη...Ωχ λεω μέσα μου πάει το γκομενάκι και σε 2 εβδομάδες έφευγα Χαλκιδική για διακοπές..
-Γεια σας, φαντάζομαι με σταματήσατε που πέρασα το κόκκινο φαντάζομαι (τους λεω)
-Ποιο κόκκινο ρε αγόρι μου,3 πέρασες μπροστά μας και ένας θεός ξέρει ποσα ακόμα πιο πριν
-Του απαντάω ναι έχετε δίκιο, τα πέρασα γιατί δεν σας είχα δει (που στο που@σο ηταναλλα πριν τα περάσω κοίταγα τον δρόμο και δεν ειναι δικαιολογία αλλα βιάζομαι να παω κάπου και μπλα μπλα μπλα
Ευτηχώς για καλή μου τύχη δεν ήταν τροχαία αλλα άμμεση δράση, αφου τσέκαραν τα χαρτιά μου και όλα κομπλέ με άφησαν να φύγω...![]()