Σελίδα 74 από 117 ΠρώτοΠρώτο ... 2464697071727374757677787984 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.096 έως 1.110 από 1747

Θέμα: Σαφάρι για ανασφάλιστα οχήματα....

Ρε παιδια ολοι εσεις που ειστε σιγουροι οτι θα σταλουν τα προστιμα των 250 στους ανασφαλιστους ησασταν να υποθεσω το ιδιο σιγουροι και για τα προστιμα σε οσους δεν ειχαν κτεο μεχρι τελος του 2015;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew
    Θεωρω ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ να μην εχεις ασφαλισμενο το οχημα σου.
    Ακομα και οσοι το κανουν συνειδητα και γνωριζουν οτι θα καταστραφει η ζωη τους αν παρουν καποιον στο λαιμο τους και πρεπει να τον αποζημιωσουν με το ιδιο τους το πορτοφολι.
    Επειδη η ανθρωπινη ζωη δεν εκτιμαται, οι θεραπειες, τα χειρουργεια, ηθικες βλαβες κτλ ... μπορουν να ξεπερασουν κατα πολυ τα υπολογισμενα "εξοδα" για καποιους που αρνουνται να ασφαλιστουν... δε μιλαω απλα για τις λαμαρινες.

Υπαρχουν 2 κατηγοριες.

1) Εκεινοι που δεν ασφαλιζονται επειδη ΔΕΝ εχουν πραγματικα καθολου λεφτα
    2) Εκεινοι που δεν ασφαλιζονται ακομα και οταν το πορτοφολι τους το σηκωνει, ετσι απο αδιαφορια πες, απο τσιγκουνια πες... ο,τι να ναι.

1)
    Η πρωτη κατηγορια παραπονιεται για υπερογκα ποσα, για χαρατσια, για ασφαλιστικες που πλουτιζουν, ληστρικες τιμες και αλλα παρεμφερη της π#υτσας.

Να το κανω λιανα. Για μια μοτοσυκλετα 600cc ας πουμε, βρισκεις ασφαλιστη απο 120 μεχρι οσα θες.
    120 γαμημενα ευρω, ειναι 30cents την ημερα.
    30 ΡΗΜΑΔΙΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ!!!!
    ΤΙΠΟΤΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    Ρεστα σε 5λεπτα και 10λεπτα που πολλοι δεν τους δινουν σημασια.

Ρε τιτανοτεραστιε παπαρα, που εχεις ενα οχημα, για να κανεις τη δουλεια σου, το ταιζεις βενζινες, το πλενεις, του αλλαζεις λαστιχα εστω και οταν το θυμασαι η αν τιναξει τα λινα ... του βαζεις κανα λαδακι κανα φιλτρο κανα μπουζι.
    30 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ ... σου φαινονται πολλα μπροστα στα υπολοιπα εξοδα χρησης;;

Βαλε 30 λεπτα λιγοτερη βενζινη, κανε ΜΙΑ λιγοτερη διαδρομη το μηνα και κουνα τον κωλο σου να πας περπατωντας.

Εκεινοι λοιπον, υποστηριζουν οτι τα λεφτα δεν τους περισσευουν το οχημα τους ειναι για τη δουλεια και αλλα δακρυβρεχτες ιστοριες ενα βραδυ με πανσεληνο.
    Σωπα ρε παικτη; Θες οχημα για τη δουλεια σου; Στο στερησε κανεις; Το απεκτησες, welcome to the club ... ΠΛΗΡΩΝΕ.

Δεν εχεις; Αστο στην ακρη.
    Ακομα δεν εχεις; ΠΟΥΛΑ ΤΟ.

End of story. Π^υτσα και γ#μησι σε οποιον πετυχω ανασφαλιστο και μου κανει ζημια. Να μετανιωσει τη στιγμη που οι νομοι της φυσικης μετετρεψαν την κινητικη σε θερμικη και αντε μπαλες.

Μια φορα τη χαρισα σε ενα μπαρμπα που παραλιγο να παθει (η μπορει να επαιζε καλο θεατρο) εμφραγμα απο την τρομαρα του και την απογνωση οντας ανασφαλιστος.
    Το μετανιωσα λιγη ωρα μετα αλλα ηταν αργα... και δεν ηταν απο εκεινους τους κακομοιρηδες. Το μοκασινι του το πουκαμισακι του και το Mondeo του '11 να γυαλιζει.

2)
    Εκεινοι που το εχουν το χρημα αλλα απο "αποψη" "καβλα" και "επανασταση" στο καθεστως των καπιταλων ασφαλιστικων επιμενουν να ειναι ανασφαλιστοι....τουλαχιστον θα ξεβρακωθουν απ'οτι εχουν και δεν εχουν οταν γινει η στραβη.
    Και οταν ξεβρακωθουν καλα καλα στα δικαστηρια ... θα κατηγορουν το κρατος, τον διπλανο, τον παραδιπλα.

Οσο για τα προστιμα και τις διασταυρωσεις, ειναι απλα αστεια υποθεση.
    Για κατι τοσο απλο, να μην υπαρχει μεριμνα.
    Σε πολλες χωρες, η ασφαλιση με αυτο τον τροπο λειτουργει. Συνδεδεμενα ολα στο "ΑΦΜ". Εχεις αμαξι με την αδεια κυκλοφοριας σε ισχυ; ΠΡΕΠΕΙ να εισαι ασφαλισμενος. Δεν ασφαλιστηκες εντος χρονικου περιθωριου ... τσιμπα το αγγουρι.
    pew pew pew pew pew pew !!!

Δεν έχω λόγια...το καλύτερο που έχω διαβάσει εδώ μέσα...

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Στις επομενες 4-5 πως ειχε κινηθεί η αγορα?
    Τοτε στην πρωτη ανακοινωση? για 1-2 μερες ειχαμε ουρα μετα ενταξει ασφαλιστικαν ολοι! ...... και στο επομενο 3μηνο σαν κλασσικοι ελληναρες τα ακυρωσανε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Επειδή είχα και εγώ την ίδια απορία, εμένα πάντως μου μετέφεραν ότι χτες έγινε χαμός, κυρίως με δίκυκλα πάντως
    Απο ασφαλιστη το ακουσες? Προσεχε γιατι στο επαγγελμα μας υπαρχει μεγαλο ποσοστο ψευτων..... Ενα καλο εργαλειο για να χειραγωγησεις το πληθος ειναι να δημιουργησεις τεχνιτό χαμουλι.... ειναι σαν τα ποστ στο Facebook που πετιουνται και λενε "Επεσε το ιντερνετ με το ντεκολτε της Χολεβα, ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ"....

Παντως εχτες που ανεβηκα σε κανα δυο εταιρειες που συνεργαζομαι μου ειπαν οτι υπαρχει μια κινηση αλλα οχι κατι τρελο
    Τελευταία τροποποίηση από WiSe; 03/03/2016 στις 08:24.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Ενα καλο εργαλειο για να χειραγωγησεις το πληθος ειναι να δημιουργησεις τεχνιτό χαμουλι....
    Σαν αυτό που δημιουργούν οι ασφαλιστικές κάθε εξάμηνο για τα ανασφάλιστα?

Αυτη δεν ειναι χειραγωγηση αυτη ειναι καμπανα που σου χτυπανε (οχι εσενα γενικα) επειδη εισαι βλακας

Αυτη δεν ειναι χειραγωγηση αυτη ειναι καμπανα που σου χτυπανε (οχι εσενα γενικα) επειδη εισαι βλακας
    Σωστός! Κι εγώ, κάθε φορά που κάνω διαφημιστική καμπάνια, για τους -υποψήφιους- πελάτες μου ενδιαφέρομαι. Για να τους προστατέψω από τη χαμηλή νοημοσύνη τους!
    Think faster than you ride

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pew Προβολή μηνύματος

Να το κανω λιανα. Για μια μοτοσυκλετα 600cc ας πουμε, βρισκεις ασφαλιστη απο 120 μεχρι οσα θες.
    120 γαμημενα ευρω, ειναι 30cents την ημερα.
    30 ΡΗΜΑΔΙΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ!!!!
    ΤΙΠΟΤΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    Ρεστα σε 5λεπτα και 10λεπτα που πολλοι δεν τους δινουν σημασια.

Ρε τιτανοτεραστιε παπαρα, που εχεις ενα οχημα, για να κανεις τη δουλεια σου, το ταιζεις βενζινες, το πλενεις, του αλλαζεις λαστιχα εστω και οταν το θυμασαι η αν τιναξει τα λινα ... του βαζεις κανα λαδακι κανα φιλτρο κανα μπουζι.
    30 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ ... σου φαινονται πολλα μπροστα στα υπολοιπα εξοδα χρησης;;

Βαλε 30 λεπτα λιγοτερη βενζινη, κανε ΜΙΑ λιγοτερη διαδρομη το μηνα και κουνα τον κωλο σου να πας περπατωντας.
    Αυτό και μόνο συνοψίζει όλο το ζουμί στο παρόν θέμα...

Απο ασφαλιστη το ακουσες? Προσεχε γιατι στο επαγγελμα μας υπαρχει μεγαλο ποσοστο ψευτων..... Ενα καλο εργαλειο για να χειραγωγησεις το πληθος ειναι να δημιουργησεις τεχνιτό χαμουλι.... ειναι σαν τα ποστ στο Facebook που πετιουνται και λενε "Επεσε το ιντερνετ με το ντεκολτε της Χολεβα, ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ"....
    Ασφαλιστής είναι αλλά για να καταλάβεις την σχέση μας, σπίτι μου ήταν παρατημένη η άδεια από το δικό του παπί που έτρεχε να ασφαλίσει, οπότε δε παίζει να μου είπε μούφα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Σωστός! Κι εγώ, κάθε φορά που κάνω διαφημιστική καμπάνια, για τους -υποψήφιους- πελάτες μου ενδιαφέρομαι. Για να τους προστατέψω από τη χαμηλή νοημοσύνη τους!
    Στον δικο σου κλαδο σε αβανταρουν τα μιντια?

Παιζουν εν χορω το θεμα 16 φορες την μερα και ένα πενταλεπτο στα κεντρικα δελτια?

Όχι ε? Ε δε προστατεύεις καλα τους υποψηφιους πελατες σου......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Φτανει μονο να σου παραθεσω το ποστ του Pew πιο πανω για να σου απαντησω....

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Πιο πιθανο το βλεπω να μας ερχεται το προστιμο σε εμας τους ασφαλισμενους παρα στους ανασφαλιστους.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το πιο πιθανό είναι να στείλουν πρόστιμο σε όλους τους κατοίκους Ελλάδας με όχημα και όποιος είναι ασφαλισμένος να τρέχει με το ασφαλιστήριο στο χέρι να το ακυρώσει. Επειδή οκ και η διασταύρωση των στοιχείων είναι δύσκολη υπόθεση και προϋποθέτει να δουλέψει κάποιος κρατικός φορέας, οπότε...
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Το πιο πιθανό είναι να στείλουν πρόστιμο σε όλους τους κατοίκους Ελλάδας με όχημα και όποιος είναι ασφαλισμένος να τρέχει με το ασφαλιστήριο στο χέρι να το ακυρώσει. Επειδή οκ και η διασταύρωση των στοιχείων είναι δύσκολη υπόθεση και προϋποθέτει να δουλέψει κάποιος κρατικός φορέας, οπότε...
    γαματη ιδεα..... μη τη διαβασει κανας Αλεξιαδης μονο, τοσο τρομπας που ειναι θα την εφαρμοσει

Παρόμοια θέματα

1. Ανασφάλιστα οχήματα
    από cityfly στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2013, 02:28
  2. Ανασφαλιστα οχηματα
    από fidel_98_99 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2013, 08:53
  3. Link για ανακληθέντα οχήματα παντός τύπου και κατασκευαστή.
    από Gandalf dr685sm στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2012, 18:12
  4. 1,5 εκατομυριο ανασφαλιστα οχηματα.
    από zephyr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 12:53
  5. Οχήματα για όλα τα γούστα....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 02:44

Κανόνες δημοσιεύσεων