Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 76

Θέμα: Bmw Rt Υπάρχει κανείς??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της RTnick
    ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

CHRIS ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ (ΠΕΝΤΕΛΗ) ΚΑΙ ΠΑΓΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ RT ΟΥΤΕ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕΛΑ

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (RT ΚΑΙ GS) ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ. ΧΑΛΚΙΔΑ, ΣΟΥΝΙΟ, ΣΧΟΙΝΙΑΣ Η ΧΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Η ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ .

Νίκος RT

NOVO49...boh8eia mas!!!
    oloi dektoi sthn parea re paidia
    exei plakwsei poly douleia kai xa8hkame...gmttttt!!!
    ante na piasoun kai oi zestes siga siga, na xalarwsoume ligaki epitelous
    mh xaneste vre

Αρχικά δημιουργήθηκε από novo45
    oloi dektoi sthn parea re paidia
    exei plakwsei poly douleia kai xa8hkame...gmttttt!!!
    ante na piasoun kai oi zestes siga siga, na xalarwsoume ligaki epitelous
    mh xaneste vre
    Γειά σου Βαγγέλη καιρός πάει να δω μηνυμά σου Ελπίζω όλα καλά.....

Μάλλον η πλειοψηφία θέλει βόλτα ....

Ποιός είναι μέσα ?
    Νίκος RT

ΜΕΣΑ
    Νίκος RT

NOVO49...boh8eia mas!!!
    epeija sth doyleia re parea
    nick...maresei pou rwtas..poios einai gia bolta...kai apantas kiolas
    xaxaxax
    an ta breite gia aythn thn kyriakh
    kai bebaia...paizw kiegw

Νέο μέλος
    ΕΔΟ ΣΤΗ ΧΙΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΑ ΧΙΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ
    ΑΛΛΑ ΕΙΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΡΙΣΑ ΓΡΙΓΟΡΑ
    ΜΑΛΟΝ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΚΑΛΟΚΕΡΙΑΣΗ

bmw and ξερό bread Το avatar του/της chbmw
    εάν είναι για αυτή την Κυριακή 5/2/06 κατά 99% είμαι και εγω μέσα

NOVO49...boh8eia mas!!!
    loipon
    eisaste gia kyriakh prwi?
    bolta sthn argolida
    faghto ston Korfo Korin8ias
    kai epistrofh opote prokycei?
    apanthsh mexri paraskeyh brady
    ante...perimenw

Αρχικά δημιουργήθηκε από novo45
    loipon
    eisaste gia kyriakh prwi?
    bolta sthn argolida
    faghto ston Korfo Korin8ias
    kai epistrofh opote prokycei?
    apanthsh mexri paraskeyh brady
    ante...perimenw
    Παιδιά εγώ είμαι μέσα για Κυριακή 5/2/06, αλλά όχι για φαγητό. Δυστυχώς έχω να πάω σε γεννέθλια το μεσσημέρι (τα δικά μου και έχω καλεσμένους σπίτι ) . Αν είναι μέσα η παρέα για πρωινή βόλτα κοντά στην Αθήνα και καφεδάκι, είμαι μέσα καιρού επιτρέποντος βέβαια. Η Αργολίδα ακούγεται καλή ιδέα, αλλά λόγω τη περίστασης ίσως μια άλλη Κυριακή.

Νίκος RT

Unhappy Μήπως μου κλέψανε την μπαταρία;

Φίλοι γεια σας
    Με βασανίζει τελεταία μια υποψία: Μήπως μου κλέψανε την μπαταρία; Το λέω αυτό γιατί στην μηχανή μου στην υπερχείλιση της μπαταρίας δεν υπήρχε το απαραίτητο σωληνάκι που οδηγεί τα υγρά που υπερχυλίζουν να χυθούν χαμηλά ώστε να μην γίνει ζημιά από την οξείδωση. Μήπως λοιπόν το μηχανάκι μου είχε μπαταρία με ξηρά στοιχεία και μου την άλλαξαν πριν την αγορά με άλλη με υγρά στοιχεία;
    Έχω το μοντέλο του 2004 αυτό με τα δυο μπουζί σε κάθε κύλιδρο. Όπως βρήκα και στο δίκτυο το μοντέλο αυτό φοράει μπαταρία με ξηρά στοιχεία. Γιατί το δικό μου είχε με υγρά στοιχεία και χωρίς το σωληνάκι υπερχείλισης;
    Αχ φοβάμε ότι με κλέψανε οι λεβέντες που εισήγαγαν την μηχανή ή ο αντιπρόσωπος που μου την παρέδωσε.
    Που θα μου πάει θα το ανακαλύψω και να είναι πράγματι έτσι μάλλον θα μου πάει η πίεση 30.
    Όποιος έχει αυτό το μοντέλο ας ρίξει μια ματιά να δει τι μπαταρία φοράει και ας μου πει και μένα.
    Να είστε καλά. Γεια σας

NOVO49...boh8eia mas!!!
    ektos apo ton chbmw...kaneis allos?
    pwpwpw
    re paidia...mas epiase o xeimwnas olous?
    ante...mexri paraskeyh
    opoios einai na dhlwsei parwn
    wstw na kanonisoume rantebou
    Xronia polla sto filo poy giortazei...pernane ta gmmna ta xronia...ftou gmt

NOVO49...boh8eia mas!!!
    re nick
    esy exeis genneulia?....
    pwpwpw
    twra to eida
    ante vre
    polyxronos kai dynatos panta

THANKS ΦΙΛΕ

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΒΗΣΩ ΚΑΙ ΚΕΡΑΚΙΑ ..... ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΟΝΤΑ ... ΣΦΥΡΙΧΤΕ :a13: :a13: ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΚΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ...
    Νίκος RT

ΤΩΡΑ R1150RT Το avatar του/της 4NT
    RTδες ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΓΝΩΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ SERVICE ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑ (ΛΟΓΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ SERVICE ΣΤΗΝ ΑΓΚΩΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
    ΚΑΤ΄ ΑΡΧΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ (ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ) ΛΑΔΙΑ ΑΠΛΑ. Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. BMW ΕΧΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΑΜΙΣΗ RT. ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1971 ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΝΤΟΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;
    ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ SERVICE ΤΗΣ ΑΓΚΩΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΣΒΗΝΕ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ. ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠ…ΡΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΝΑ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΑΠΛΗ ΒΕΝΖΙΝΗ.
    ΤΕΛΙΚΑ.
    Η ΜΗΧΑΝΗ ΗΘΕΛΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΛΑΔΙ, SUPER ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ SERVICE ΣΑΣ.
    ΦΙΛΙΚΑ 4ΝΤ

Unhappy

Αρχικά δημιουργήθηκε από 4NT
    RTδες ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΓΝΩΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ SERVICE ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑ (ΛΟΓΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ SERVICE ΣΤΗΝ ΑΓΚΩΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
    ΚΑΤ΄ ΑΡΧΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΒΑΛΩ (ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ) ΛΑΔΙΑ ΑΠΛΑ. Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. BMW ΕΧΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΑΜΙΣΗ RT. ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1971 ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΝΤΟΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;
    ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ SERVICE ΤΗΣ ΑΓΚΩΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΣΒΗΝΕ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ. ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠ…ΡΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΝΑ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΑΠΛΗ ΒΕΝΖΙΝΗ.
    ΤΕΛΙΚΑ.
    Η ΜΗΧΑΝΗ ΗΘΕΛΕ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΛΑΔΙ, SUPER ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ SERVICE ΣΑΣ.
    ΦΙΛΙΚΑ 4ΝΤ
    Φίλε 4NT καλώς ήρθες στην παρέα.
    Τα προβλήματα που αναφέρεις μου τα παρουσιάζει κι εμένα η δική μου RT (Μοντέλο Απρίλιος του 2003) και ιδίως το σβήσιμο στο ρελαντί. Γι΄αυτό μάλιστα το Service στην Πάτρα για το λόγο αυτό μου ανέβασε τις στροφές στις 1100/min.
    Με προβλημάτισες με το Service στην Αγκώνα γι αυτό έβαλα κάτω τα manuals και είδα ότι προτείνει βενζίνη "Super lead-free DIN 51607, minimun octane numper 95 (RON) and 85 (MON).
    Τι στην ευχή σημαίνει αυτό το minimum 95 (RON); Έτσι αναφέρεται η γνωστή αμόλυβδη 95 οκτανίων ή σημαίνει ότι μπορούμε να βάλουμε και 98 οκτανιών; Έψαξα στο Internet και άκρη δεν βρήκα.
    Όσο για τα λάδια εμένα στην Πάτρα μου έβαλαν ημισυνθετικά τα Denicol.
    Πάντως για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει ο ήχος της και μου τη σπάει όταν σβήνει στο ρελαντί μια μηχανή 16000 ευρώ.
    Αυτά να είσαι καλά γεια χαρά
    Οδυσσέας

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Υπαρχει κανεις...
    από DimChios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2008, 00:37
  2. Υπαρχει κανεις ...
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2007, 16:39