Αναλόγως του πως σ'αρέσει να οδηγείς, το ποιντ είναι αυτό που βλέπεις... Η σ'αρέσει η δεν σ'αρέσει![]()
Αναλόγως του πως σ'αρέσει να οδηγείς, το ποιντ είναι αυτό που βλέπεις... Η σ'αρέσει η δεν σ'αρέσει![]()
Να προσέξεις μόνο το tps, κάτω τρόμπα συμπλέκτη, πάνω τρομπα συμπλεκτη, idle control servo, τρόμπα νερού, κατανάλωση, χαρτογραφηση καυσιμου, χαρτογραφηση αβανς, εδραση πλαινου σταντ, ελατηρια μπρος-πισω αναρτήσεων (ζυγισμα στο χώμα), ανορθωτή, τρόμπα βενζινης, φίλτρα βενζινης και μηχανικό που θα το πηγαίνεις.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
κλαιω...
αλλα για να υπερασπιστω λιγο την πορτοκαλι εταιρεια (που δεν το συνηθιζω)...
1ον. το μηχανακι ειναι πανω απο 10 χρονων...με οτι αυτο συνεπαγεται οσον αφορα τις επιδοσεις...
2ον. δεν εχουμε δει ακομα που ποναει το africa και ειναι λογικο να βγαλει καποιες παιδικες ασθενεις...
αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι αν ελευθερωθει με μια ολοσωμη και ενα φιλτρακι, με την ροπη του θα σκαβει βαθυα αυλακια στο χωμα και θα εχει και την δυναμη να σου μακραινει τα χερια στην ασφαλτο...
το διλημμα δεν ειναι αν ειναι καλο το αφρικα...οποιος θελει αυτη τη στιγμη ενα καινουριο μηχανακι, με εγγυηση, κουτα, σαν το 990, παιρνει το αφρικα...
πραγματα οπως καινουργιλα και εγγυηση ελεω κρισης μου φαινεται τα ξεχασαμε...
επισης το αφρικα εχει και καλυτερα φρενα, και πιθανοτατα καλυτερο tc και abs, κατι που ενδιαφερει αρκετο κοσμο, καιει αισθητα λιγοτερο απ οτι φαινεται, και πιθανοτατα οπως ειπε ο ντοκ...δε θα εχει προβληματα...και αν εχει, σιγουρα δε θα σε αφησουν στο δρομο...η συγκριση με το μεταχειρισμενο τωρα δεν εχει νοημα...προδανως καποιος μπορει να κανει την ιδια δουλεια με ενα μεταχειρισμενο 950, η με ενα χτ600 τενερε ακομα πιο φτηνα...
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
96000 χλμ θα εχω σε λιγο καιρο με το χοντα μου,θα παει για μεγαλο σερβις αλλα ρυθμιση βαλβιδων για ΠΡΩΤΗ φορα μπορει να μη θελει..
Το γραφω για να καταλαβει ο φιλος τη μελλοντικη διαφορα στην τσεπη του..