Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 220

Θέμα: Console Gaming

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Φιλε μου είχα πάρει τιμονιέρα (PS 2) και απογοητευτικά, το παιχνίδι δεν παιζόταν με τίποτα,το χειριστήριο πολύ πιο ευχρηστο, ξανασκεψου το, ή το καλύτερο δοκίμασε πριν σε κανά φίλο.
    καταλαβα..δεν ειναι για εμενα..για δωρο θελω να την παρω..οκ θα το ψαξω καλυτερα !
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shinji Ikari Προβολή μηνύματος
    Η Logitech Θα κανει σιγουρα.
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Μόλις τη συνηθίσεις η τιμονιέρα είναι καλύτερη. Εξαρτάτε και από το στήσιμο βέβαια. Αν κυνηγάς τα ms το joypad είναι καλύτερο.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Μόλις μπήκε στο Tray Tom Clancy's The Division.....τα λέμε σε καμμια 15-αριά μέρες φίλτατοι....

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Μόλις μπήκε στο Tray Tom Clancy's The Division.....τα λέμε σε καμμια 15-αριά μέρες φίλτατοι....
    Εσυ θες να μας χωρισεις απο την σύζυγο μου φαίνεται. ...
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Χαχαχαχαχαχαχαχ έλα ρε θεόδωρε..υπερβολές....χαχαχαχα θα δείξει λίγη κατανόηση πιστεύω...

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Privateer Προβολή μηνύματος
    καταλαβα..δεν ειναι για εμενα..για δωρο θελω να την παρω..οκ θα το ψαξω καλυτερα !
    Οτι θελεις για τιμονι μπορεις να ρωτησεις.
    Τη περιοδο των γιορτων πηρα την Thrustmaster t300 rs και ειναι απιθανη ο τροπος μεταδοσης της αναδρασης στο τιμονι ειναι αλλου βεβαια κανει και κοντα 400€ και τα πεταλια που ερχονται μαζι δεν ειναι και τιποτα σοβαρο αλλα για καποιον που τωρα ξεκιναει με το sim Racing ειναι μια χαρα.
    Ειχα χρονια τη logitech g25 και ημουν πολυ ευχαρισημενος και εχω τρεξει πολλες ωρες και με την g27. Tωρα για το ps3 και to GT6 σου προτεινω την Logitech g27 αν μπορεις να τη βρεις σε μια καλη τιμη. Βεβαια σε περιπτωση που θελει να παρει το ps4 δε θα μπορει να τη χρεισιμοποιει. Βεβαια αν κολλησει το μικροβιο δε νομιζω να τον νοιαξει και παρα πολυ γιατι τελικα ολοι στο PC καταληγουν. Αν το budget σου ειναι υψηλο τοτε σου προτεινω τη T300RS της Thrustmaster οπως επισης και τη G29 της Logitech.

Επισης μη ξεχνας οτι αν δεν εχεις καποιο πολυ σταθερο γραφειο, ενα wheel stand pro ειναι πολυ βολικο. Το στησε-ξεστησε ειναι και χρονοβορο και εκνευριστικο.

Τιμονιερες για PS4: http://www.isrtv.com/ps4-steering-wheel/

Tιμονιερες για PS3: http://www.isrtv.com/ps3-steering-wheel/

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20151229_224000.jpg 
Προβολές:	54 
Μέγεθος:	103,3 KB 
ID:	354652

Στο τσακ ειμαι να το παρω, αλλα εχω κανει preorder το uncharted, το οποιο τελικα το πηγαν για το Μάιο.... Πες τιποτα για το Division.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Εσυ θες να μας χωρισεις απο την σύζυγο μου φαίνεται. ...
    Αδερφέ αν το καταφέρεις πές το μας και εμάς μπας και απαλλαχτούμε και εμείς με αυτόν τον τρόπο!!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Στο τσακ ειμαι να το παρω, αλλα εχω κανει preorder το uncharted, το οποιο τελικα το πηγαν για το Μάιο.... Πες τιποτα για το Division.
    Τζαννή....τα σπάει...ειδικά στα Dark Zones γίνεται ο χαμός του χαμού.......Έπαιζα απο την beta και έχει μπεί ήδη στα 10 καλύτερα games που έχω παίξει ever...Tom Clancy...δε χρειάζεται να σου πώ κάτι άλλο.Το μόνο "μειονέκτημα" είναι οτι το παιχνίδι είναι ΜΜΟ με ότι συνεπάγεται...μέχρι στιγμής η εξέλιξη του μου αρέσει πάρα πολύ.Ήδη το έχουν πάρει και κανα 2 φιλαράκια ακόμα και παίζουμε Co-Op τις αποστολές.Τo Uncharted έχει μπεί στην wishlist απο τα χριστούγγενα...απλά μια ένσταση γενικότερη είναι οτι άρχισε κ το πηδάει λίγο με τις τιμές η σόνυ στα νέα παιχνίδια.παλιότερα έβαζε τίτλους δυνατούς κοντά στο 50ευρω και άρχισε τα κουλά πάλι και έχει φτάσει στα 70€. Ευτυχώς τα σκρουτζομάγαζα να 'ναι καλά.

Επίσης το Βatman:Arkham Knight σε όποιους λατρεύουν τα 3rd person το συνιστώ ανεπιφύλακτα....τρομερή πλοκή φουλ στο ξύλο και έχουν βάλει και το batmobile που τα οργώνεις όλα πλέον....χαχαχα

Τζαννή....τα σπάει...ειδικά στα Dark Zones γίνεται ο χαμός του χαμού.......Έπαιζα απο την beta και έχει μπεί ήδη στα 10 καλύτερα games που έχω παίξει ever...Tom Clancy...δε χρειάζεται να σου πώ κάτι άλλο.Το μόνο "μειονέκτημα" είναι οτι το παιχνίδι είναι ΜΜΟ με ότι συνεπάγεται...μέχρι στιγμής η εξέλιξη του μου αρέσει πάρα πολύ.Ήδη το έχουν πάρει και κανα 2 φιλαράκια ακόμα και παίζουμε Co-Op τις αποστολές.Τo Uncharted έχει μπεί στην wishlist απο τα χριστούγγενα...απλά μια ένσταση γενικότερη είναι οτι άρχισε κ το πηδάει λίγο με τις τιμές η σόνυ στα νέα παιχνίδια.παλιότερα έβαζε τίτλους δυνατούς κοντά στο 50ευρω και άρχισε τα κουλά πάλι και έχει φτάσει στα 70€. Ευτυχώς τα σκρουτζομάγαζα να 'ναι καλά.

Επίσης το Βatman:Arkham Knight σε όποιους λατρεύουν τα 3rd person το συνιστώ ανεπιφύλακτα....τρομερή πλοκή φουλ στο ξύλο και έχουν βάλει και το batmobile που τα οργώνεις όλα πλέον....χαχαχα
    Να σου πω την αληθεια, δε παιζω πια το παιχνιδι τους. Παιρνω εναν με δυο τιτλους το χρονο σε full price (και αυτους τωρα πια απο το skroutz) και οτι αλλο θελω περιμενω να βγει σε προσφορα στο store η μεταχειρισμενο απο καμια βολτα στα Public. To FIFA 16 το πηρα bundle απο το store 19.90€

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Να σου πω την αληθεια, δε παιζω πια το παιχνιδι τους. Παιρνω εναν με δυο τιτλους το χρονο σε full price (και αυτους τωρα πια απο το skroutz) και οτι αλλο θελω περιμενω να βγει σε προσφορα στο store η μεταχειρισμενο απο καμια βολτα στα Public. To FIFA 16 το πηρα bundle απο το store 19.90€
    Μωρέ και εγώ έτσι το κάνω αλλα είναι τίτλοι όπως π.χ. το The Division τώρα που είχε 68 σε όλες τις αλυσίδες και το πήρα 55 απο μαγαζάκι της "γειτονιάς".Δλδ πως καταφέρνει το μαγαζί της γειτονιάς και το βάζει φθηνότερο ενώ ο άλλος δε μπορεί;

Μωρέ και εγώ έτσι το κάνω αλλα είναι τίτλοι όπως π.χ. το The Division τώρα που είχε 68 σε όλες τις αλυσίδες και το πήρα 55 απο μαγαζάκι της "γειτονιάς".Δλδ πως καταφέρνει το μαγαζί της γειτονιάς και το βάζει φθηνότερο ενώ ο άλλος δε μπορεί;
    Βλεπω βιντεακια με το The Division, για στειλε και ενα pm το μαγαζι μηπως το ΣΚ ριξω ενα καψιματακι.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Μήπως έχει κανείς το Splinter cell blacklist και δεν το θέλει πΧιά; Για ps3

Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aπο Gaming πως παμε
    από gcrook στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2004, 18:07
  2. Game
    από speedrider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 16:00
  3. Για την εκδρομή της 25ης Απριλίου. Post game show.
    από jtoros στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2004, 08:51
  4. WRC: Let The Games Begin
    από Electra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2004, 22:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας