Σελίδα 106 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 65696101102103104105106107108109110111116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.576 έως 1.590 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Σε είδα τελευταία στιγμή φίλε σύντροχε που με χαιρέτησες από το αντίθετο ρεύμα στις στροφές του Κακού Όρους σήμερα το πρωί. Είχα πολλά στο μυαλό μου και πέρα από το να προσέχω το ρεύμα μου δεν έδινα σημασία στα υπόλοιπα. Κούνησα το κεφάλι μου για να ανταποδώσω έστω και την ύστατη στιγμή, συγνώμη! Καλούς δρόμους και να είσαι καλά
    Φύγαμε...

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    σε ειδα χθες απογευματακι κοπελιά να περνάς με το ducati την Τσιμισκή.. και όσο ναναι ψαρωσα!
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Σε είδα βλαμμένε οδηγέ τρολει στην Πατησίων κι ενω είμαι ακριβώς δίπλα στο παραθυρό σου, να ξεκινας σιγα σιγα με κοκκινο ενω περνούσε μια πεζή κυρία φορτωμένη με τσαντες και φυσικά είχε πρασινο.
    Το αποτέλεσμα ηταν, αφού το τρολει ξεκινησε με κοκκινο, να σφηνωσει η πεζή αναμεσα στο τρολει και τα αυτοκινητα...
    Τα ακουσες βέβαια, αλλά δεν ξέρω αν κατάλαβες και τιποτα...

Σε είδα όμως κι εσένα οδηγέ λεωφορείου στην Βείκου να μου κάνεις νόημα με το χέρι απ το παράθυρό σου να κόψω γιατί περνούσε πεζή με κοκκινο.
    Πολύ σωστός και σου είπα κι ευχαριστώ, ενώ όταν ρωτησα την κυρία γιατί περναει με κοκκινο, μούγκα φυσικά.

Δύο τελείως διαφορετικοί οδηγοί μέσων μαζικής μετακίνησης....
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σε είδα οδηγέ του 732 λεωφορείου με το 634 γραμμένο στο πλάι να περνάς κατακόκκινο ΚΑΘΕΤΑ την Β. Σοφίας στην αμερικάνικη πρεσβεία. Οι μπροστινοί επιβάτες κοιτούσαν μία εσένα μία εμάς που φρενάραμε, οι πίσω επιβάτες κοιτούσαν εμάς και περίμεναν να δουν αν θα σκάσουμε επάνω. Ότι και να πω...

Σε είδα δημόσιε υπάλληλε πολιτικέ μηχανικέ να χρεώνεις ιδιοκτήτη καταστήματος συνταξιούχο με νεφροπαθή γυναίκα ένα πεντοχίλιαρο για να τακτοποιήσεις αυθαιρεσίες σε νομίμως υφιστάμενο κατάστημα. Και να παίρνεις και κατιτίς από διπλανό ιδιοκτήτη παρανόμως υφισταμένου καταστήματος για να ΜΗΝ δώσεις άδεια λειτουργίας από την υπηρεσία που εργάζεσαι στο κατάστημα που τακτοποίησες (και που πιθανολογώ εκβιαστικά ανέλαβες μήπως και ξεκολλήσει ο φάκελος άδειας λειτουργίας). Με θράσος έστειλες έγγραφο στον αλλοδαπό ενοικιαστή ζητώντας να σου κοινοποιήσει τα έγγραφα της τακτοποίσης που εσύ έχεις αναλάβει. Δύο χρόνια κολλημένος, με παράνομο ανταγωνισμό και λόγω του ότι είναι αλλοδαπός δεν τολμάει να κάνει και επίσημη κίνηση εναντίον σου.
    Πέραν της μούτζας προς το ΤΕΕ που επιτρέπει τον αθέμιτο ανταγωνισμό δημοσίων και ιδιωτών, τι να πεις στον ξένο που σου λέει σ'ευχαριστώ για την βοήθεια (και για το ότι δεν τον έγδυσα) και ότι οι δουλειές στην χώρα μας είναι βρώμικες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    είδα ταξιτζή να μου παραχωρεί προτεραιότητα.

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Σε είδα να χειρονομείς ( :a31: ) προς την μπροστινή σου που μπηκε στην λωρίδα σου, με το ένα χέρι που κρατούσε το τιμόνι γιατί το άλλο απασχολούταν στο fb.. Σε είδα κοπελιά να κάνεις 2 προσπεράσεις απο δεξιά χωρίς εστω να βγάλεις φλας.. Σε είδα να μου κολάς, να κάνω ακρη να περάσεις και 40 μετρά μπροστά να κολάς στην κίνηση.. Ωραίος.. Σε είδα να περνάς με κόκκινο να πατάς λακούβα με τα όσα και να κάνεις καινούρια μια κυρία που περπατούσε στο πεζοδρόμιο. Σε είδα και σενα με το GSXR το 750 στην βουλιαγμένης, να ανοίγεις απο φανάρι σε φανάρι (φυσικά και ΔΕΝ μπορούσα να σε ακολουθήσω....) αλλά τουλάχιστον άκουγα τον ηχο απο την εξατμιση! Φόραγες και κρανάκι κύριος.
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σε ειδα να αγνοείς τον γειτονα που σου εκανε παρατήρηση για τις αφίσες που κολλαγες στους τοιχους και να του πετας κατι ατακες σαν αυτες που ελεγε ο Τζουμας στον Τραμπακουλα περι "καπιταλιστικης μεθοδολογιας......κλπ"
    στο "Αλλαλουμ" και δωστου μπαντανοβουρτσα και πασαλειμα κολλες παντου στα παρκαρισμενα μέχρι που εφτασες στο μηχανακι μου και σου εξηγησα οτι αν συνεχιζες θα σου εδειχνα μια αλλη χρηση της βουρτσας που κρατούσες. ........

Νέο μέλος
    Σε είδα δυο φορες παλικαρε με το κιτρινομαυρο γυμνό γιαμαχακι το μεσημέρι στον ευοσμο και σε χάζευα μεσα απο το αυτοκίνητο... Να το χαίρεσαι το μηχανάκι, κούκλι κι ας μη κατάλαβα μοντέλο.
    Τελευταία τροποποίηση από m@ster k@frer; 11/03/2016 στις 13:59.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σε ειδα με το renault megane coupe να θες ανοιγματα...
    Πλακα εχετε μερικοι...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από m@ster k@frer Προβολή μηνύματος
    Σε είδα δυο φορες παλικαρε με το κιτρινομαυρο γυμνό γιαμαχακι το μεσημέρι στον ευοσμο και σε χάνεται μεσα απο το αυτοκίνητο... Να το χαίρεσαι το μηχανάκι κούκλι.
    προσέχουμε για να έχουμε!...

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Σε είδα πριν 1ώρα με το megascooter να καις το κόκκινο από το φανάρι του Κηφισσού που έμπαινε Λένορμαν για Αθήνα. Δεν είδες όμως τον ταρίφα στον κάθετο που πέρασε κανονικά με πράσινο και σε κάρφωσε πάνω στο διαχωριστικό.
    Φόραγες ένα jet κράνος και τα μέτρησες όλα τα δόντια σου ένα προς ένα.
    Τουλάχιστον δεν ήσουν πιο σοβαρά και θα έχεις την ευκαιρία να ξανασκεφτείς αν πρέπει να ξανακάψεις κόκκινο.

Banned
    Σε είδα χθες με μηχανή τύπου Harley Davidson, χτύπησες τον καθρέφτη του αμαξιού και δεν αποφάσισες να την κάνεις αλλά σταμάτησες λίγα μέτρα παρακάτω και περίμενες τον οδηγό που σε ευχαρίστησε και σου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα! Μπράβο φίλε

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σε είδα V-Strom παρκαρισμένο στη μέση της λεωφορειολωρίδας στην Πατησίων (κοντά στην Αλεξάνδρας). Στη μέση της. Αλήθεια. 1-1.5 μέτρο από το πεζοδρόμιο. Διαγώνια, λες και ήταν στην αυλή του. Χαλαρά. Ο οδηγός, άφαντος. Τα λεωφορεία έκαναν ελιγμό για τον ηλίθιο
    Life begins at 45°.

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    σε ειδα σημερα crf 1000 να περιμενεις υπομονετικα πανω στην παλετα να σου βαλουν τον μπροστα τροχο και να σε ετοιμασουν για τον καινουργιο σου ιδιοκτητη!μια ομορφια!
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

Ειμαι ninja Το avatar του/της mariza
    Σε είδα σήμερα παππού να προσπαθείς να πετάξεις χαρταετό
    Ο επιμένων νικά και τελικά τα κατάφερες
    Να σαι καλά μου έφτιαξες την μέρα!

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου