Το dispute απο το paypal μέχρι πότε ειναι??
Το dispute απο το paypal μέχρι πότε ειναι??
το dispute του paypal εχει αλαξει. 80 μερες πρεπει ναναι.
χα χα χα με την λυδια μιλουσες; κι εμενα η λυδια ηταν![]()
Γιαννης
Έχουν και την κινεζική νέα χρονια αυτοί εκεί τώρα και ίσως καθυστερούν παραπάνω. Πάντως ότι και μα έχω πάρει από κίνα οκ τα χρόνια που ψωνίζω από εκεί πάνω στις 30 ημέρες έχει έρθει. Λιγότερο ίσως κάνει,παραπάνω με τίποτα. Το gearbest έχει κάνει πολλές παρασπονδίες από αυτά που διαβάζω στο insomnia οποτε από μένα έχει φάει άκυρο και ας δίνει καλύτερες τιμές. 3-4€ στα 40-50€ δεν θα με κάνουν πιο πλούσιο. Αν παίζει τεράστια διαφορα τιμής συνήθως είναι pre-order που μέχρι τώρα το banggood δεν είχε αλλα ξεκινάει οποτε θα πρέπει να περιμένει κάποιος να τελειώσει η περίοδος του pre-order για να σου το στείλουν.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Την προηγουμενη βδομαδα περασε πληρωμη μεσω Paypal 190€ στο tinydeal.
Ειμαι σε αναμονη
Έχει κανείς ιδέα παραγγελίες από Gearbest με ποιο μεταφορέα έρχονται; ΕΛΤΑ; Ρωτάω γιατί εδώ https://www.17track.net βάζοντας το tracking number που έχω από gearbest (ξεκινά με BLVS ) μου δείχνει ότι έχει φτάσει Ελλάδα, αλλά από ΕΛΤΑ αυτό το tracking number δε παίζει.
Η πληρωμή έχει γίνει με Revolut.
Μέχρι πρότινος αγορές απο εξωτερικό εκανα μέσω paypal και με prepaid card της EUROBANK.
Την φορτισα πριν κάποιο καιρό για να κάνω αγορές απο Αμερική.
Ως εδώ καλά.
ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ-ΠΕΡΑΣΕ κλπ
Και εδώ αρχίζει το μπλέξιμο.
Καποτε μπορουσα να βγάλω τα χρήματα απο την κάρτα που είχα καταθέσει.Προ cc
Πήγα σήμερα στην τράπεζα να βγάλω τα χρήματα και μου λένε δεν γίνεται λόγω cc ΚΑΜΙΑ ανάληψη μετρητών απο πιστωτική...
Τους λέω και να τα κάνω τι?
Γι αυτό την έβγαλα.
Εντο με ταξί είχε λήξει, βγάζω καινούργια πληρώνω 8ευρο έκδοση και φόρτιση μαζί μεταφέρω τα χρήματα στην καινούργια, αλλά παλι δεν .
Μοθ λέει βγάλε pin για να κάνεις αγορες απο σουπερ μάρκετ κτλπ.
Μου λέει επίσης οτι μπορω μέσω paypal να κάνω request money και να τα στείλω σε άλλο λογαριασμό.
Το δοκιμαζω.
@@ιδια.
Οποτε και pin έβγαλα,και εκανα αίτημα για να τα πάρω σε 10-15 μέρες (απ οτι μου είπαν)
Αν είχα web banking στην EUROBANK θα φορτιζα απευθείας την revolut αλλά το έχω σε αλλη τράπεζα συνδεδεμένο.
Μπ@@ρδελο δηλαδή