μη κανετε την κοντρα Τριτη η Τεταρτη.Ποτε δεν ξερεις ......ΚΤΜ εχεις.
μη κανετε την κοντρα Τριτη η Τεταρτη.Ποτε δεν ξερεις ......ΚΤΜ εχεις.
με αυτό θα αντιπαρατεθεί το ΚΤΜ;; https://www.youtube.com/watch?v=j8odZFTIE7M
γιε μου που πας;;; μανα θα παω στα ..αλανια..χε,χε,χε..
Το υποτιματε το 990. Απο σταση αρχικα ολα ειναι πιθανα. Αν φυγεται ρολαριστοι απο 50-60 χλμ η διαφορα θα ειναι μικρη υπερ του r6. Απο σταση ποτε δεν ξεκιναει καλυτερα το 990... Αλλο πιο ευκολα και αλλο καλυτερα. Αν βαλουμε δυο μετριους.οδηγους το 990 θα εξαφανιστει, αν βαλουμε 2 καλους τοτε θα φυγει λιγο καλυτερα το r6.
Τελευταία τροποποίηση από daz; 12/03/2016 στις 23:06.
Sent from me using a computer.
Αμα σου λεει οτι εχει πολυ ροπη το r6 πες του να ανοιξετε 4ες απο τα 50χλμ...
Το r6 θα σκυλιασει απο τις 6-7K ενω το 990 απο την αρχη.. θα αργησει το r6 αλλα οταν αρπαξει θα σε περασει ορθιος!! Δοκιμαστε παντως και πειτε μας!! Περιμενουμε!,
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Ανοιγματα ευθειας εχουν νοημα να γινονται απο καρμπυρατερατους κολοκοτρωνηδες του '80 ,που οταν πιανανε τα οσα , μετα θελανε αλλα τοσα μετρα για να σταματησουνε.Λιγο να πιανουν τα χερια σου ,πατε με το r6 σε ενα στροφιλικι και ποτισε τον το τσαι της ζωης του
κουκουρουκουκου
το ενδεχομενο να εχει r6 και να το εχει και στο στριψιμο δε μπαιζει δηλαδης;![]()
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
ευχαριστως να μου εξηγησεις (εαν ειρωνευεσαι ) πως αντιλαμβανεσαι οτι θα καθαρισει σε στροφιλικι το κουφιο μεχρι τις 6000 rpm, 4κυλινδρο με το αναλογα κλιμακωμενο κιβωτιο SS και με την φορτισμενη θεση οδηγησης ενα δικυλινδρο χαμηλοροπο μοταρντοειδες με καρατιμονα που με λιγο ικανα χερια ντριφταρει για πλακα στις εισοδους των στροφων ,κρατωντας συνεχεια προσφυση στις εξοδους ,δινωντας το ωφελιμοτερο ποσοστο ιπποδυναμης στις 4-5000 rpm q
κουκουρουκουκου
καποιος πρεπει να μας πει καποια στιγμη ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνει "αν είναι καλοι οδηγοι" για αυτό που περιγράφετε.....
δηλαδή τι πρεπει να ξερει καποιος για να ανοιξει ένα μηχανακι?
δεν μιλαμε να χωθουν πιστα... να τις παιξουν στα 400 μετρα λεμε....
τι ακριβως πρεπει να ξερει δηλαδή?
ότι πχ, δινουμε λιγο γκαζι παραπανω και ξεκιναμε λιγο πιο απότομα, προσεχοντας μην σπινιαρει ?
ΗΜΑΡΤΟΝ
Αν μιλάς σε εμένα όχι δεν σε ειρωνεύομαι, για να μην εξηγώ τι και πως απλά σκέψου για ποια δουλειά και ποια χρήση έχουν φτιαχτεί και εχουν στηθεί δύο αυτές μηχανές, τότε να τρέχουν τα ςς στα βουνά και στις ευθείες και τα αντβεντουρε στα super bike kai motogp...
δεν εχω οδηγησει τοσο παλιο r6 αλλα θεωρητικα αν δεν ειναι κουλος θα σε φαει σχετικα ευκολα.
οσο για τα στροφιλικια, αν ειναι πολύ κλειστες οι στροφες (πολύ ομως) εχεις ενα προβαδισμα με το adv αλλα αν ειναι τυπου επιδαυρος... καληνυχτα