Δε το βλέπω καλά το 990 σε αυτη τη μάχη.
Μάι κοντόλενσες δλδ.
Δε το βλέπω καλά το 990 σε αυτη τη μάχη.
Μάι κοντόλενσες δλδ.
Φίου φίου φι φι φίου
γιατι η ιπποδυναμη(ισχυς) ειναι ροπη επι στροφες P=Mχω
Ρε, 6 σελίδες και ακόμη δεν έχει γίνει η κόντρα?
Που να γίνει κιόλας
και τι φοβάσαι να κάνεις την κόντρα?
Αν χάσεις ας πούμε θα. ...σου χαλάσει το προξενιό?![]()
δεν έχει νοημα να κανεις την κοντρα, τσαμπα οι βενζίνες.
Θα σου πω εγω τι θα γινει
με ιδανικό ξεκίνημα και για τους δυο και καλες αλλαγες σχέσεων, το R6 θα είναι μπροστά περίπου 15 με 30 μετρα και αναλόγως τη σχέση βαρους των οδηγών. Η ροπή στις μεσαιες που έχεις πολύ παραπάνω δεν παίζει απολυτως κανένα ρόλο στη κοντρα.
Πες του φιλου με το R6 να παει να μπριζώσει κανα R1 με το μηχανάκι του.
Τελευταία τροποποίηση από duke200; 13/03/2016 στις 08:25.
Ακόμα αυτή η κόντρα; Χειρότερη από την αναβάθμιση σε windows phone 10 έγινε.
Τώρα πρέπει να έχουν πάει για την κόντρα.
Είδα πριν ένα 990 και ένα r6 να περνάνε αέρα δίπλα από έναν τύπο που κράταγε ένα μέτρο και μια ταμπέλα που έγραφε 402m.
Στα 403 μέτρα είδαν μπλόκο που τους έκανε σήμα και τώρα όλοι περιμένουν να δουν ποιανού θα του τελειώσει η βενζίνη πρώτα.
Θα ακολουθήσουν αναφορές σε αυτονομία, άνεση σέλας κλπ![]()
Νηπιακη φαση βλεπω.. Οχι οτι περιμενα κατι διαφορετικο.Αντε να ανεβασουμε το επιπεδο με βιντεακια απο τον σωληνα
https://youtu.be/kkMyIV3b7ow ...![]()
κουκουρουκουκου
Welcome to the magic world of moto gr. ....ο καθενας πικραμένος ανατρέπει τους νόμους της γεωμετρίας και της φυσικής για να ισχυριστεί ότι η μηχανή του είναι φτιαγμένη και για κάτι άλλο εκτός από αυτό που την έφτιαξε ο κατασκευαστή, η για να το παίξει ροσσι με το αντβεντουρ. .....αθάνατε Έλληνα. ...
Καλοριζικο φιλε μου καλοταξιδο... Κατα την γνωμη μου δεν εχει νοημα η κόντρα στην ευθεια θα σε φαει αλλα εφ οσων καινουργιο μηχανακι πηρες καλο ειναι να δοκιμασεις τις δυνατοτητες του αλλα και τις δικες σου. Αποψη μου για τα στροφιλικια στο βουνο σε θεμα κλισεων ροπης.. και και και.... που συζητήθηκαν στο θρεντ το ρ6 παλι θα κερδισει υπαρχει ομως ενα μεγαλο ΑΛΛΑ το οδοστρωμα που θα συναντησεις στο βουνο εξυπηρετει το 990 ουσιαστικα δλδ θα πατησει καλύτερα απο το ρ6 αποτελεσμα σε καποια λακουβα το adv θα περασει αερα το r6 θα πάει για τσαι ουσιαστικά του ΒΟΥΝΟΥ. Α και κατι αλλο προσεχε μην σε περασει κανα fz6 σε κανα πεταλο και θες να το ξαναπαρεις....
παιδιά βρέχει σήμερα δυστηχώς δεν μπορεσαμε .
φίλε μου συγνώμη άλλα έχεις οδηγισει καποιο adv σε στροφιλίκι ή μιλάς εκ του ασφαλούς? Δηλαδή εσύ με το ss πόσες μοίρες στρίβεις ποια στην στροφή και πόσες ενας με ενα 990 adv τα έχεις υπολογίσει ασ'πούμε και για ποιο λόγο είμαστε πικραμένοι δεν μπορούσαμε δηλ να παρουμε ss και πηραμε adv και τώρα βγάζουμε χολή.. ? Μιλάμε πάντα για Ελληνικό επαρχιακό δικτυο δεν μιλάμε να πάμε να σκοτωθούμε.. Υπόψην αυτά με τα γόνατα και με τις χαμηλές κλισεις μόνο στην πίστα γίνοντε εκτός και αν είσαι ανισόροπος ,σε λίγο θα μου πεις οτι ολοι οι κάτοχοι ss ξύνουν κιόλας και εχουν το ss για την πίστα και οχι για καφέ ή παραλία με σορτσακι χωρίς κράνος για να φαίνετε κιόλας, Διαφορετικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να παρει καποιος μηχανακι με σπαστό τιμόνι.. Μόνο στην Ελλάδα εχουμε γεμίσει απο 1000ss με τυπους που θελουν να γίνουν ροσσι.
Welcome to the magic world of moto gr. ....ο καθενας πικραμένος ανατρέπει τους νόμους της γεωμετρίας και της φυσικής για να ισχυριστεί ότι η μηχανή του είναι φτιαγμένη και για κάτι άλλο εκτός από αυτό που την έφτιαξε ο κατασκευαστή, η για να το παίξει ροσσι με το αντβεντουρ. .....αθάνατε Έλληνα. ...
Εντάξει είπαμε αμα αλλάζουμε μηχανάκια αδερφέ όποτε βρίσκεται καποιος ποιο χεράς που μας περνάει στο στροφιλίκι κλάφτα χαράλαμπε θα επρεπε να εχω αλλάξει καμια 100αριά μηχανακιαΑ και κατι αλλο προσεχε μην σε περασει κανα fz6 σε κανα πεταλο και θες να το ξαναπαρεις, εξάλλου αμάν κάναμε να το πουλήσουμε θα πάμε να το ξαναφορτωθούμε? Προτιμώ το διαστημοπλοιάκι μου
![]()
Τελευταία τροποποίηση από puntix; 13/03/2016 στις 14:20.
Το λασπώσαμε και σήμερα!