Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 173

Θέμα: Με πριζωνει φίλος να ανοίξουμε το 990 adv με R6 καρπυλατερ στα 400μ ..

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Δε το βλέπω καλά το 990 σε αυτη τη μάχη.
    Μάι κοντόλενσες δλδ.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Η ροπή δεν είναι ανεξάρτητη απ' την ιπποδύναμη.

Μόνο τα κιλά/ίππο παίζουν ρόλο! Αυτός που έχει την καλύτερη αναλογία έχει και τις περισσότερες πιθανότητες αφού από κει και πέρα, οτιδήποτε άλλο μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα το κάνει ελάχιστα.
    Γιατί η ροπή δεν είναι ανεξάρτητη από την ιπποδύναμη;;;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    γιατι η ιπποδυναμη(ισχυς) ειναι ροπη επι στροφες P=Mχω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Ρε, 6 σελίδες και ακόμη δεν έχει γίνει η κόντρα?
    Που να γίνει κιόλας

και τι φοβάσαι να κάνεις την κόντρα?
    Αν χάσεις ας πούμε θα. ...σου χαλάσει το προξενιό?

Παλαιό μέλος
    δεν έχει νοημα να κανεις την κοντρα, τσαμπα οι βενζίνες.

Θα σου πω εγω τι θα γινει

με ιδανικό ξεκίνημα και για τους δυο και καλες αλλαγες σχέσεων, το R6 θα είναι μπροστά περίπου 15 με 30 μετρα και αναλόγως τη σχέση βαρους των οδηγών. Η ροπή στις μεσαιες που έχεις πολύ παραπάνω δεν παίζει απολυτως κανένα ρόλο στη κοντρα.

Πες του φιλου με το R6 να παει να μπριζώσει κανα R1 με το μηχανάκι του.
    Τελευταία τροποποίηση από duke200; 13/03/2016 στις 08:25.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Ακόμα αυτή η κόντρα; Χειρότερη από την αναβάθμιση σε windows phone 10 έγινε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    για την ειρωνια δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα στον Bladerunner.Αλλα και η απαντηση η δικια σου ,μονο απαντηση δεν ειναι στα στοιχεια που παραθετω.
    Δεν υπήρξε ειρωνία. Αλήθεια με έκανες και γέλασα.
    Θα απαντούσα πιο τεκμηριωμένα, αλλά ειλικρινά τώρα, δεν έχω σταματήσει ακόμα να γελάω από χτες!
    Think faster than you ride

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Ακόμα αυτή η κόντρα; Χειρότερη από την αναβάθμιση σε windows phone 10 έγινε.
    Τώρα πρέπει να έχουν πάει για την κόντρα.
    Είδα πριν ένα 990 και ένα r6 να περνάνε αέρα δίπλα από έναν τύπο που κράταγε ένα μέτρο και μια ταμπέλα που έγραφε 402m.
    Στα 403 μέτρα είδαν μπλόκο που τους έκανε σήμα και τώρα όλοι περιμένουν να δουν ποιανού θα του τελειώσει η βενζίνη πρώτα.
    Θα ακολουθήσουν αναφορές σε αυτονομία, άνεση σέλας κλπ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Δεν υπήρξε ειρωνία. Αλήθεια με έκανες και γέλασα.
    Θα απαντούσα πιο τεκμηριωμένα, αλλά ειλικρινά τώρα, δεν έχω σταματήσει ακόμα να γελάω από χτες!
    Νηπιακη φαση βλεπω.. Οχι οτι περιμενα κατι διαφορετικο.Αντε να ανεβασουμε το επιπεδο με βιντεακια απο τον σωληνα

https://youtu.be/kkMyIV3b7ow ...
    κουκουρουκουκου

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από puntix Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν το παιδί το εχει κανενα μήνα και εγώ το Κτμ το έχω 10 μέρες , όσο για τα στροφιλίκια εγώ πριν το 990 είχα το fazer και ποιο πρίν το 640 sm λοιπόν παιδιά δεν ξερω τι λέτε πάντως θα συμφωνήσω με τον Johny the Fox το μηχανακι δεν πιάνετε στα στροφιλίκια με το στήσιμο που έχει , πρέπει ο άλλος να είναι πολύ χεράς για να σε ρίξει με 4κ ή εσύ πολύ κουλός ενα απο τα 2 , δηλαδή και το fazer s2 δεν ειναι ακριβώς R6 αλλα παραπλήσιο με χαμηλο κεντρο βάρους το μηχανακι , ε παιδιά σαν το 990 εγώ δεν μπορούσα να μπώ με το street σε στροφιλικια για κανένα λόγο με δαυτο και με τακουνακι μπαινω αέρα.. Το οτι ειναι ψηλό το μηχανακι παίρνει κλήση ενώ με το ss πρεπει να γλύψεις το οτι δεν ακουμπας ασφαλτο δεν σημαινει πως δεν στρίβεις.
    το fazer το πηγαινες το 990 σε παει.Προσεξε το αυτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Ρε, 6 σελίδες και ακόμη δεν έχει γίνει η κόντρα?
    Που να γίνει κιόλας

και τι φοβάσαι να κάνεις την κόντρα?
    Αν χάσεις ας πούμε θα. ...σου χαλάσει το προξενιό?
    Έτσι ακριβός. Η "φιλική" η κόντρα, γίνετε για τον χαβαλέ, για την διαδικασία, και για να δεις τις διαφορές. Και επιτόπου. Στην βόλτα, η έστω στον καφέ. Με ραντεβού μετά από μέρες, και ανάρτηση στον πλάτανο του χωριού, πάει αλλού το πράγμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    το fazer το πηγαινες το 990 σε παει.Προσεξε το αυτο.
    Το αυτό. και επειδή ακολούθησα την ίδια πορεία αλλά έχω πολύ περισσότερο καιρό από σένα το 990, έχει απόλυτο δίκιο ο Ηλίας. Πρόσεξε το.

Και κάντε και το γαμιδι το ανοιγμα επιτέλους!

Παλαιό μέλος
    Welcome to the magic world of moto gr. ....ο καθενας πικραμένος ανατρέπει τους νόμους της γεωμετρίας και της φυσικής για να ισχυριστεί ότι η μηχανή του είναι φτιαγμένη και για κάτι άλλο εκτός από αυτό που την έφτιαξε ο κατασκευαστή, η για να το παίξει ροσσι με το αντβεντουρ. .....αθάνατε Έλληνα. ...

Μέλος Το avatar του/της Adulescens_1
    Καλοριζικο φιλε μου καλοταξιδο... Κατα την γνωμη μου δεν εχει νοημα η κόντρα στην ευθεια θα σε φαει αλλα εφ οσων καινουργιο μηχανακι πηρες καλο ειναι να δοκιμασεις τις δυνατοτητες του αλλα και τις δικες σου. Αποψη μου για τα στροφιλικια στο βουνο σε θεμα κλισεων ροπης.. και και και.... που συζητήθηκαν στο θρεντ το ρ6 παλι θα κερδισει υπαρχει ομως ενα μεγαλο ΑΛΛΑ το οδοστρωμα που θα συναντησεις στο βουνο εξυπηρετει το 990 ουσιαστικα δλδ θα πατησει καλύτερα απο το ρ6 αποτελεσμα σε καποια λακουβα το adv θα περασει αερα το r6 θα πάει για τσαι ουσιαστικά του ΒΟΥΝΟΥ. Α και κατι αλλο προσεχε μην σε περασει κανα fz6 σε κανα πεταλο και θες να το ξαναπαρεις....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της puntix
    παιδιά βρέχει σήμερα δυστηχώς δεν μπορεσαμε .

Welcome to the magic world of moto gr. ....ο καθενας πικραμένος ανατρέπει τους νόμους της γεωμετρίας και της φυσικής για να ισχυριστεί ότι η μηχανή του είναι φτιαγμένη και για κάτι άλλο εκτός από αυτό που την έφτιαξε ο κατασκευαστή, η για να το παίξει ροσσι με το αντβεντουρ. .....αθάνατε Έλληνα. ...
    φίλε μου συγνώμη άλλα έχεις οδηγισει καποιο adv σε στροφιλίκι ή μιλάς εκ του ασφαλούς? Δηλαδή εσύ με το ss πόσες μοίρες στρίβεις ποια στην στροφή και πόσες ενας με ενα 990 adv τα έχεις υπολογίσει ασ'πούμε και για ποιο λόγο είμαστε πικραμένοι δεν μπορούσαμε δηλ να παρουμε ss και πηραμε adv και τώρα βγάζουμε χολή.. ? Μιλάμε πάντα για Ελληνικό επαρχιακό δικτυο δεν μιλάμε να πάμε να σκοτωθούμε.. Υπόψην αυτά με τα γόνατα και με τις χαμηλές κλισεις μόνο στην πίστα γίνοντε εκτός και αν είσαι ανισόροπος ,σε λίγο θα μου πεις οτι ολοι οι κάτοχοι ss ξύνουν κιόλας και εχουν το ss για την πίστα και οχι για καφέ ή παραλία με σορτσακι χωρίς κράνος για να φαίνετε κιόλας, Διαφορετικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να παρει καποιος μηχανακι με σπαστό τιμόνι.. Μόνο στην Ελλάδα εχουμε γεμίσει απο 1000ss με τυπους που θελουν να γίνουν ροσσι.
    Α και κατι αλλο προσεχε μην σε περασει κανα fz6 σε κανα πεταλο και θες να το ξαναπαρεις
    Εντάξει είπαμε αμα αλλάζουμε μηχανάκια αδερφέ όποτε βρίσκεται καποιος ποιο χεράς που μας περνάει στο στροφιλίκι κλάφτα χαράλαμπε θα επρεπε να εχω αλλάξει καμια 100αριά μηχανακια , εξάλλου αμάν κάναμε να το πουλήσουμε θα πάμε να το ξαναφορτωθούμε? Προτιμώ το διαστημοπλοιάκι μου
    Τελευταία τροποποίηση από puntix; 13/03/2016 στις 14:20.
    Το λασπώσαμε και σήμερα!

Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2012, 08:58
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2009, 09:11
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2009, 17:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε