Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 88

Θέμα: Η μαχη του καλου με το κακο

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Ρε παιδια οι νομοι ειναι νομοι και οφειλουμε να τους τηρουμε.

Εγω συμφωνω με τα προστιμα στο κρανος (αν και εχω πληρωσει αρκετα) και αμα με γραψουν ειναι επιλογη μου και δεν κλαιγομαι. Και οσον αφορα τον εισπρακτικο τους χαρακτηρα ενταξει ας τα παρει απο αυτους που δεν γουσταρουν να φορανε κρανος. Οπως τα παιρνει καθε φορα απο τις επιχειρησεις ξαφνικα (αυξηση προκαταβολης , συντελεστων ετσι ξαφνικα ) απο τους μισθωτους απο ολο τον κοσμο τελος παντων.

Το κακο ειναι οτι τα προστιμα ετσι οπως ειναι ειναι αδικα.

Το σωστοτερο συστημα το εχει η Φιλανδια οπου το προστιμο βγαινει βασει του εισοδηματος σου. Ετσι ενας τυπος πληρωσε υπερβαση οριου ταχυτητος 105.000€ και ετσουξε μια χαρα.

Διοτι με τα προστιμα που ισχυουν εδω ο καθε πλουσιος παραβιαζει τον ΚΟΚ πληρωνει τα ψιχουλα και καθαριζει.

Αλλα εστω και ετσι το θεμα ειναι να τηρουνται οι νομοι και οχι να αποφασιζουμε εμεις ποιους θα τηρησουμε και ποιους οχι.

A και η ονομασια του θεματος ειναι τουλαχιστον αλλου γι αλλου.
    Keep on rocking in a free world !!!

+100000 για αναλογικά πρόστιμα

αλλά δεν θα γίνει ποτέ

στις διαφθαρμένες κοινωνίες τους όρους του παιχνιδιού τους ορίζουν οι πλούσιοι

Παλαιό μέλος
    Εγω αναφερθηκα στην επιλογη,κρανος δεν φοραω σε λιγες περιπτωσεις συχνων στασεων σε καταστασεις σχεδων μποτιλιαρισματος.Οσο αναφορα τα εξοδα της πολιτειας,συμφωνω να πληρωνει τα εξοδα της νοσηλειας του. Πεσατε στην περιπτωση, εγω ειμαι μονο σε ιδιωτικη εταιρια ασφαλισμενος,πληρωνω το ενα τριτο των εισφορων ενος κοινου εργαζομενου και εχω 10φορες καλυτερη περιθαλψη. Ξερετε τι κοστος εχει ενα ατομο με μεσογειακη αναιμια στο κρατος? τεραστιο. Ξερετε γιατι υπαρχουν παιδια με την ασθενεια αυτη? γιατι ο γιατρος 'η οι γονεις αδιαφορησαν σε μια εξεταση στιγματος που κοστιζει ενα ασημαντο ποσο. Απο τα 18 μου 22 χρονια τωρα ειμαι εθελοντης αιμοδοτης, ζητηστε το κοστος που πληρωνουμε ολοι εμεις απο τον γιατρο 'η τους γονεις και θα σας πουνε απανθρωπους. Χωρις να υπολογισετε τον πονο του παιδιου ξεροντας οτι θα πεθανει και δεν θα ζησει τιποτα απ'οσα θα ζησουμε εμεις και δεν θα ταξιδεψουνε ποτε. Για αναφερε κοστος και παραγωγικες μοναδες εδω φιλε gdevelek. Υπαρχουν 12χιλ και μελη στο forum σιγουρα θα υπαρχουν αρκετοι που κοβουν κλησεις ας γραψουνε την αποψη τους και αυτοι να ακουσουμε και την αλλη πλευρα του νομισματος. ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟ 3 ΚΡΑΝη ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ αλλα θελω την επιλογη μου.Μελετες υπαρχουν μονο για την αποτελεσματικοτητα σε ελενχομενη κρουση οχι πτωση με χιλιους ασταθμητους παραγοντες,ουτε για τους περιορισμους που θετει. Αν υπαρχη καποια θα μ'ενδιεφερε να την διαβασω. Στα 16 μου ηθελα να με κοιταν οι γκομενεςκαι οι φιλοι και δεν φορουσα κρανος, κανενας αλωστε δεν φορουσε τοτε, ωσπου με 90χιλ μου ηρθε μια χρυσομυγα στο κουτελο επαθα διασειση εχασα τον κοσμο. Απο τοτε δεν το εβγαζα ευκολα. Στα 16 κανεις πολλες μαλακιες, εκτος αν σου μαθουν σωστα τα πραγματα,αφου μπορω να ειμαι μεθυσμενος συνεχεια νομιμα,να γαμαω χωρις καποτα και να κολαω διαφορα ψιλα σε αλλες η να τις γκαστρωνω χωρις νομικες συνεποιες και αλλα πολλα θελω την ισονομια του συνταγματος 'η να τιμωρουμε για ολα 'η για κανενα απο τετοιου ειδους παραπτωματα που επιβαρυνουν εμενα. Επισεις ο νομος δεν μου απαγορευει να παρατησω τα παιδια στην μανα τους και να την κανω αδιαφοροντας γι'αυτα μια μικρη διατροφη αρκει κατα τον νομο. Ολα τα παραπανω δεν ελεχονται ενω για το κρανος, αρκει ενα μπλοκο για να σου παρουν τα ευρω.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Συναδελφε ΕΚΕΙΝΟΣ απολυτα σεβαστες οι αποψεις σου.Δεν ξερω ομως αν στο κυκλο των γνωστων σου, υπαρχει νεκρος η κλινικα νεκρος η ........ απο την ελλειψη χρησης κρανους.Δεν ξερω επισης ποσο κοντα σου εχει 'πλησιασει' ο θανατος.Δεν γνωριζω αν εχεις βρεθει σε κηδεια μοτοσυκλετιστη για να δεις (οχι για να νιωσεις)τον πονο και τη θλιψη σε ολο τους το μεγαλειο.Δεν ξερω αν εχεις βιωσει το σπαραγμο της χηρας μοτοσυκλετιστη που εφυγε και της αφησε μωρο.Δεν ξερω αν εχεις ακουσει το θρηνο της μανας..........Ωστοσο ναι, εχεις το δικαιωμα επιλογης.Πρεπει να ξερεις ομως, οτι κανεις δεν σου εχει 'υπογραψει' για το τι θα συμβει αυριο.........και οτι καθε επιλογη εχει το ΤΙΜΗΜΑ της.

Παλαιό μέλος
    Φιλε δεν βρεθηκα κοντα σε τετοια περισταση, μονο ενα τραυματισμο μετριο (2 εβδομαδες νοσοκομειο) κολητου μου αλλα και οι 10 κολητοι μου εχουμε μια σειρα κανονων που ακολουθουμε και ισως μας σωζουν.
    1) Δεν κινουμαστε σε εποχες με κινηση π.χ. τετραημερα,τριημερα
    2) Κανουμε εκδρομες ασχετα τριημερα,Αλκιωνιδες,φθινοπωρο,βαζουμε παντα μια μερα παραπανω για να μην πεσουμε σε κινηση
    3) Μες την πολη σαν κοτες 30εως 50χιλ
    4) Αποφευγουμε το δυνατο νυχτα και παγετους
    5) Να μην ειναι εποχη με τρακτερ και αλλα αγροτικα στο δρομο
    6) Οχι πολυ φαι καθολου ποτο
    7) Οχι ανταγωνισμους και μαγκιες και δαγκωνουμε τους νεους που ερχονται νε ανταγωνιστικο πνευμα. Ο καθενας μας αναλογα με το πως αισθανεται αν θελει το πλακωνει, κανει μια ειδικη και μετα περιμενει τους αλλους.
    8) Δρομοι γραφικοι,κυριως ορεινοι,80%ασφαλτο,με πολυ στροφιλικη,και αδειοι
    9) Βλεπουμε καιρο και δρομους με κατολισθησεις.
    Αν ειδες το DVD του Power Bikes αφαιρωντας το Αρτεμισιο (δεν τρεχουμε πανω απο 150 στο εθνικο δυκτιο) ειμαστε κοντα στον τροπο οδηγησης και στις ταχυτητες,αλλου πιο αργα αλλου πιο γρηγορα. Φυσικα η στραβη παντα παραμονευει αλλα αυτο ειναι το τιμημα της μηχανης. Οτι ξερω απο τρακαρισματα ειναι απο δευτερο χερι.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
    .

3) Μες την πολη σαν κοτες 30εως 50χιλ
    4) Αποφευγουμε το δυνατο νυχτα και παγετους
    5) Να μην ειναι εποχη με τρακτερ και αλλα αγροτικα στο δρομο

Καλε μου ανθρωπε πες μου σε παρακαλω τα εξης...
    Θελεις να μας πεις κατι, περιμενεις κανεναν να πιστεψει την ταχυτητα των 30χαω εντος πολης και ως ανωτερη τα 50?? Και ετσι απο επαγγελματικο ενδιαφερων ρωταω ποτε ειναι καλη εποχη οσο αφορα τα τρακτερ??Πριν τη συγκομιδη πατατας στη Λειβαδια?πριν τη συγκομιδη της Ελιας?Μετα ισως??
    Και ποιος ειναι ο "δυνατος Νυχτας??" Ο Μαρκελος?
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Παλαιό μέλος
    Εγω ζω στη Θεσσαλονικη που ειναι σαν λουκανικο, τρεις δρομοι την κοβουν κατα μηκος ,τις ωρες αιχμης παντα γιαυτες μιλαω απο την αρχη δεν μπορεις να πας γρηγορα,φυσικα και οταν θα βρω ανοιγμα θα τα περασω. Για την στραβη που ελλεγα πριν προσεξτε το οδοστρομα στις τρεις φωτο που ακολουθουν. 1) φωτο 150 μετρα και μια στροφη μας χωριζουν απο μια σιγουρη καταστροφη.Μετα που βγαλαμε την φωτο ξεκιναμε.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p3200030.jpg 
Προβολές:	101 
Μέγεθος:	96,6 KB 
ID:	35245
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Παλαιό μέλος
    Ο δρομος ειναι απο Καρπενησι προς Φουρνια και λιμνη Πλαστηρα Μαρτιος μηνας 2005 η προσοχη στο οδοστρωμα

Όνομα:	p3200039.jpg 
Προβολές:	100 
Μέγεθος:	65,8 KB 
ID:	35246
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Παλαιό μέλος
    Φαντασου οτι ειμαστε σε χαλαρη αλλαγη δευτερας,αριστερα με το βουναλακι με το χιονι στο 1 μετρο υπαρχει γκρεμος 800+μετρα χωρις χιονι. Θα μ'εσωζε το κρανος λετε?

Όνομα:	p3200046.jpg 
Προβολές:	101 
Μέγεθος:	67,3 KB 
ID:	35247
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Δεν προσπαθω να σε βγαλω λαθος απλα νομιζω οτι υπερβαλεις...3 χρονια που εμενα στη μαγικη Θεσαλονικη δεν ειδα κανεναν να πηγαινει με 30 και μεγιστη 50....Απο την αλλη σε συνθηκες οπως στις φωτογραφιες σιγουρα αλλαζουν τα πραγματα αλλα και παλι χωρις κρανος θα ειχαν παγωσει και οι βλεφαριδες σου...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

Παλαιό μέλος
    Τωρα πια ακομα και στον περιφερειακο, η κινηση λιγες ωρες σου αφηνει περιθωριο για πανω απο 100χαω,μες την πολη απο φαναρι σε φαναρι 100με150μετρα και παλι θα σου πεταχτει καποιος. Πριν 10 χρονια δυτικα-ανατολικα ολη την πολη την περνουσες σε 15 λεπτα μεσα απο την πολη τωρα 40 λεπτα δεν φθανουν, εδω δεν εχει φτασει το οργιο των εργων της Αθηνας. Ετσι επειδη οι διαδρομες ειναι ορισμενες και ξερουμε που ειναι τα μπλοκα τα γλυτωνουμε,οχι ομως και τους ζηταδες που δεν εχουνε τιποτα καλυτερο να κανουν. Να φανταστεις πλεον δεν γινονται ουτε κοντρες καμιας μορφης.Στις φωτο επειδη η φυση ηταν οργιωδης και δεντρα δεξια αριστερα οποτε πτωση = συγκρουση με δεντρο ,εκτος του συγκεκριμενου σημειου 1000μ συνολο 150μ παγος που ηταν φαλακρο,δεν φορουσαμε κρανη να μυρισουμε και λιγο φυση, σ'ολο τον δρομο εκει πηγαιναμε με 40-50 αν φορουσα κρανος ισως να μην το εβλεπα τοσο γρηγορα απο το θολωμα της ζελατινας, ισως λεω...
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ΜΕ αυτές τις θερμοκρασίες η μύτη λειτουργούσε θες να μας πεις δλδ;

Ο κλασσικός Έλληνας... Με την δικαιολογία έτοιμη....

Σόρρυ ρε φίλε - δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά έτσι που τα λες...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Τι να πω ρε φιλε κι εγω εχω βγαλει το κρανος για να απολαυσω μια χαλαρη διαδρομη αλλα ξερω οτι ηταν μαλακια μου και οτι σιγουρα θα ειμουν καλυτερα φορωντας το...Ειδικα σε δρομους που μπορει να αντιμετωπισω κρυο, χιονι, παγο δεν θα το εβγαζα για να μυρισω τη φυση, γιατι εκει συνηθως μυριζει τουμπα και θελω το κεφαλι μου σιγουρο!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    einai profanes oti iparxoun provlimata stin koinonia mas..
    Opos o laos sevetai tin kivernisi pou <<eklegei>> tha eprepe logika na dexetai ton idio sevasmo..

Ego den niotho na me sevetai kaneis..
    Den mporo na dexto pos oi nomoi pleon ginontai pros ofelos tou politi.Den thelo na theoro ton eayto mou <<parogogiki monada>>
    se ena mpourdelo kai eimai sigouros pos den noiazontai ta afentika an ego patho kati..(prepei na skeftoume tous dikous mas vevaia)

Mporeis na petixeis polli kaliteri prostasia stous dromous kanontas tin paroxi diplomatos poio diskoli, etsi glitoneis kai apo tous asxetous, xrisimopoieis sigoinonies, molineis ligotero to perivallon.. klp klp, genika pistevo pos kanontas kati sosto meta alisidota exeis sosta epakoloutha..

Oson afora nomous pou <<thespizotai>> gia tin igeia mas..
    exo na po pos kathimerina trome SKATA me tin voula tou kratous.
    Kathimerina pathainoume kai allo karkino apo ta kinita, tis keraies, ta nova, ta wireless diktia kai oti allo iparxei ston aera
    Kathimerina anepneoume ta apovlita oximaton, ergostasion
    Kathimerina eimaste i defteri xora stin evropi se eksoda pros xarin tis enthikis mas aminas(tis poiaS?)
    Xrono me to xrono siniditopoioume pos oti ksekinise prin 30-40 xronia mas skotonei ..
    Prosfata diavaza ena arthro to opoio aneferotan sto tsigaro.Ligo eos poli elege pos i antikapnistiki kampania ksekinise me skopo na meiothei profanos to plithos kapniston.Afto einai sevasto.Afto pou se eksorgizei einai ta stoixeia pou parathetontan sto arthro, simfona me ta opoia oli afti i kampania ginetai epeidi ta statistika lene pos einai asimforo gia to kratos na perithalpei olous tous karkinopatheis apo tsigaro!!!Diladi PROTA me tis diafimiseis mas kanoun kapnistes gia na ta arpaksoun kai TORA mas to kovoun giati den mporoun na mas giatrepsoun,KAI SE OLA AFTA IPOGRAFEI TO KRATOS...

ok, den pistevo pos to kratos mas agapaei, an to ekane tha asxoliotan me sovarotera themata gia tin igeia mas, ap to an forame kranos..

Diafono oti oi nomoi einai aparxaiomenoi.Diladi ap tin mia epitrepontai na eisagontai mixanakia me teliki 290 kai ap tin alli sou leei na to trexeis me 160.Den ftanei pou eisagontai na anevasoume kai to orio taxititas sta 200?iparxoun kai oi pistes..

afta ta liga, epeidi piastika stamatao..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Το εχω πεο πολλες φορες, λυπαμαι το κοσμο που βλεπει το κοσμο τοσο μονοπλευρα, που γενικευει και υπερβαλει..Δεν μπορω να καταλαβω το κοσμο που λησμονει ουτοπικες κοινωνιες γιατι ειναι εκτος πραγματικοτητας, αλλο το να ονειρευομαστε και αλλο να πιστευουμε σε αυτα...Αν ζουσατε στην Ελβετια θα φρικαρατε απο την καταπιεση που σημαινει η σωστη επιβολη του νομου, αλλα στην Ελλαδα παντα ολα ειναι λαθος..Ετσι???
    για να μην τα ξανα γραφω..... :o

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 01:24
  2. Κρυφες δοκιμες του Rossi με το νεο Yamaha του 2006.....
    από gmakris στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2005, 10:40
  3. ΣΧετικα Με Το ΑτυΧημα Και Την Υγεια Του Διονυση
    από fire στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 16:38
  4. Το Εdo Του Γεροντα Με Xonda 50cc
    από karelis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 13:43

Κανόνες δημοσιεύσεων