Καλησπερα παιδια μεσ την εβδομαδα θα βαλω καινουργια λαστιχα λεω να βαλω τα s20 evo τα εχει βαλει κανεις να μας πει καμια γνωμη? Για fz6
Καλησπερα παιδια μεσ την εβδομαδα θα βαλω καινουργια λαστιχα λεω να βαλω τα s20 evo τα εχει βαλει κανεις να μας πει καμια γνωμη? Για fz6
δεν ξέρω να σου πω,αυτό που είδα είναι ότι έχουνε βγει και S21
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Το ξερω αλλα είναι ολοκαινουργια και δεν τα εχουν βαλει πολλοι το s20 ειναι πιο σιγουρη επιλογη πιστευω
Το μόνο που μπορώ να πω για τα λάστιχα είναι ότι σήμερα τα έβαλε φίλος σε hayabusa ο οποίος το ψάχνει το θέμα με τα λάστιχα..Αυτά. ..
Πάντως για CBR 600 RR λέει πως δεν κάνουν.
Είναι πολύ καλά για το μηχανάκι μου ή το μηχανάκι μου είναι πολύ καλό για τα λάστιχα ;
Edit: αχα, τα S21 κάνουν!
Εγω ειμαι μεσ την πολη συνεχεια θελω να μην ειναι πολυ μαλακα να αντεξουν λιγακι παραπανω τωρα για το rr δεν ξερω να σ πω
Ανάλογα την οδήγηση και το στύλ σου.
Για μένα ποιυ γουστάρω να ταξιδεύω σβέλτα, μονός, διπλός, φορτωμένος και μη είναι πολύ καλό λάστιχο...
Τα έχω περίπου 10.000km στο fz6 και πιστεύω θ' αντέξουν ως τα 15.000 (το πίσω)!
Άνετα τα ξανάβαζα!
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Αυριο μεθαύριο θα τα περασω τα βρηκα 235ευρα .λογω του οτι βγηκε το s21 επεσε η τιμή πιστευω καλα ειναι...
Πολυ καλο το s20.
Το φοραω 3 χρονια.
Εχω φαει βροχη πολη γρηγορες βολτες πιστα και ειναι αψογο.
Μειον η μετρια αντοχη.
s21 launch σελίδα 89
+βίντεο
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Καλα εννοειται πως οι εταιριες παντα λενε οτι το καινουργιο ειναι και το καλυτερο αλλα υπαρχει και η δοκιμασια του ελαστικου στους ελληνικους δρομους εκει δεν εχουμε ακομα γνωμες γιατι ειναι ολοκαινουργιο το s20 ειναι εδω και 4 χρονια δοκιμασμενο εδώ και εχω ακουσει καλα λογια. Θα ρωτησω βεβαια και την γνωμη του λαστιχα αυριο απογευματακι πιστευω θα χω αποφασισει...
@aldel
Μη φανταστείς οτι με το συγκεκριμένο ζευγάρι ελαστικών έχω κάνει μπόλικα δικάβαλα & φορτωμένα km καθώς στο μεσοδιάστημα έσκασε μύτη η κοράκλα!
Γενικά όταν είμαι μόνος παΐζω με πιεσεις 33-36 psi. Δικάβαλος (edit η γυναίκα ζυγίζει 50kg) και φορτωμένος 33-41 psi και συνήθως όχι ταχύτητες ανω των 140km/h...Αντιλαμβάνεσαι...
Υγ: για 230€ θα τα είχα βάλει "χθές"...![]()
Τελευταία τροποποίηση από Jo.Da.; 15/03/2016 στις 23:40.
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r