καλή τύχη και καλό δρόμο στους ανθρώπους....
![]()
καλή τύχη και καλό δρόμο στους ανθρώπους....
![]()
ανανήψαντας
Διαδώστε.
Η συνομωσία των διεθνών σκοτεινών δυνάμεων. Τα hot spots είναι βάσεις των ισλαμιστών, για να μας καταστρέψουν. Διαβάστε πριν το κατεβάσουν. Λολ.
http://hellas-now.com/aftos-ine-o-ch...iergo-vlepete/
ΟΛΑ τα HOT SPOT είναι δίπλα ή και πάνω στις εξόδους του Νομού Αττικής.
ΟΛΑ τα HOT SPOT βρίσκονται μέσα ή δίπλα σε καίριες – στρατηγικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις
Τον ήπιαμε...
45.000???
Στην Μυτιλήνη πέρσι είχαμε 5.000 σε μιά ημέρα, κάνε υπολογισμό μόνο για την Μυτιλήνη...Λέσβο (δήλωση Πρωθυπουργού της χώρας) ...............
Την Κυριακή με 8-9 μποφώρ και απαγορευτικό ειχαμε 1.000 αφίξεις..
εγω περπάταγα στην προκυμαία Μυτιλήνης με έπαιρνε ο αέρας, αν είχαμε Κράτος έπρεπε να κάνουμε Υπουργό Ναυτιλίας κάποιον από τους διακινητές.
Ναι, 45,000 ειναι οι διαμενοντες στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη. Το πόσους ειχες σε μια μέρα περισυ δε λεει κατι γιατι 1 μυριο απο αυτους πηγαν στη Γερμανια.
Δες τα νουμερα και πες μου αν βγαινουν. Ξέρεις, οι μεταναστες/προσφυγες ειναι απελπισμενοι, αλλα όχι ηλιθιοι. Μη νομιζεις οτι δεν ξέρουν για το γεγονος οτι τα συνορα με τη Μακεδονια (χιχιχιχιχι), έχουν κλεισει.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Φρέσκο πράμα...
http://www.bloko.gr/2016/03/blog-post_455.html?m=1
και κατι ακομα πιο νέο, απλα για να είστε προετοιμασμένοι μερικοί που ίσως να μη το ξερετε.
εγω απλα το αναφερω, μην την πατησει κανεις.
εχετε ακουσει-διαβασει φανταζομαι για την καταργηση των 500ευρων που είναι να εφαρμοστει άμεσα.
προσφάτως πηγα στην τραπεζα να "χαλασω" το μοναδικο 500 ευρω που είχα στα χέρια μου.
ο διάλογος που ακολουθησε ήταν:
-λυπάμαι δεν μπορούμε να σας το χαλάσουμε, θα πρέπει να το καταθέσετε!!
- γιατί?
- τι γιατι? γιατι οι καταθέσεις φορολογούνται και πρεπει να τα καταθέτετε αυτά.
- καλα σοβαρα τωρα? και αν το βρήκα δηλαδή εξω στο δρόμο, δεν μπορειτε να μου το "χαλασετε?
- κοιταξτε, και πάλι, καταθέστε το να σας το χαλασω, αλλα φυσικά μπορω να σας δώσω ΜΟΝΟ 420 ευρω, τα αλλα θα μείνουν μεσα.
οποτε της λέω... καλα αντι να το χαλασετε να πληρώσω δόση ΕΝΦΙΑ με αυτό ή ουτε αυτό γινεταί?
και παιρων την απαντηση.
-γινεται να πληρωσετε, απλα έχετε στο νου σας... ότι τωρα που θα καταργηθούν αυτά, αν ερθετε με 500ευρο να πληρωσετε οτιδήποτε, θα πρεπει να μας αποδείξετε ΠΟΥ το βρήκατε και ΓΙΑΤΙ δεν το ειχατε δηλωσει!
βεβαια, όλα αυτά μπορει να είναι και εκφοβισμος για να τρεξουν οσοι εχουν να τα καταθέσουν.. αλλά ήθελα να ενημερώσω για το θεμα.