Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 191

Θέμα: Στα γρήγορα - περί τηλεφωνίας κλπ

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Μπρε ζουζουνάκι... Πόσο είναι το ερώτημα.
    Όταν βλέπω ότι καταναλώνω 600-1000 λεπτά, που χρεώνονται νομίζω ελάχιστη κλήση 30 δευτερόλεπτα και τα άλλα με το δευτερόλεπτο, η κάρτα και το τρίλεπτο μου φαίνεται ανέκδοτο.

Αν εσύ μιλάς 200 το μήνα ξέρω 'γω και κάνεις 5 κλήσεις την ημέρα, μία χαρά βγαίνουν τα νούμερα που βλέπω.
    Βρε μάστορα, πήγαινε σε Q που έχει χρέωση ανα δευτερόλεπτο, χωρις ελάχιστο 45 δευτερόλεπτα (30 ήταν παλιά)

Και εκεί έχει πολές προσφορές

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Βρε μάστορα, πήγαινε σε Q που έχει χρέωση ανα δευτερόλεπτο, χωρις ελάχιστο 45 δευτερόλεπτα (30 ήταν παλιά)

Και εκεί έχει πολές προσφορές
    Δεν θέλω γουιντ. δεν. απλά. οι άνθρωποι είναι εμετικοί.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Δεν θέλω γουιντ. δεν. απλά. οι άνθρωποι είναι εμετικοί.
    Δε λέω wind Q λεώ (νταξ το ίδιο είναι αλλά είναι τιμιότεροι)

Και επανέρχομαι με διπλοπο(υ)στιά...

Vodafone CU.

Mε κάρτα 10 ευρώ, τα 5 χρεώνονται (αν θέλεις) σε πακέτο 200'
    Και με 3 ευρώ ακόμα πακέτο 300ΜΒ
    Και με 3 ευρώ ακόμα 100SMS

Και μέχρι 4 φορές το μήνα. Με 3' ελάχιστη διάρκεια κλήσης, που σημαίνει ότι τα 200 δεν είναι 200 αλλά 70 κλήσεις (περίπου) μάξιμουμ.

Άρα, ας πούμε... Σε έναν ήρεμο μήνα που θέλω 600-700 λεπτά ομιλίας, θα χρεωθώ 30-40 ευρώ. Α για δες, όσο ένα συμβόλαιο χωρίς να τρέχω για "κάρτες"...

Άλλο πρόγραμμα, με 8 ευρώ 300' ομιλίας.
    Με τα ίδια πρόσθετα αν κατάλαβα καλά και τους ίδιους όρους χρήσης (3 λεπτά ελάχιστη κλήση, 4 ανανεώσεις το πολύ).

Εδώ ένας χαλαρός μήνας θα στοιχίσει (8+3+3)=11*3=33 ευρώ (που δεν θα είναι τόσα γιατί η ελάχιστη κλήση κλέβει πολλά λεπτά). Δηλαδή... Τα ίδια με το απο πάνω συμπεραίνω.

Τελικά δεν νιώθω πολύ μαλάκας με το συμβόλαιο (για την χρήση που κάνω, πάντα).
    Και ευχαριστώ από καρδιάς γιατί επιτέλους είχα κίνητρο να το δω, γιατί άκουγα για τα "τσάμπα" καρτοκινητά και... Τελικά (για εμένα) δεν θα είναι καθόλου τσάμπα και καθόλου συμφέροντα.

γιαννη για να σου λεω κατι παει να πει ότι δεν κοροιδευόμαστε.... τα εχω εγω!!!
    με 5 ευρω καις και παιρνεις 500 προς όλους (200+200+100ον λαιν μπονους)
    αν βαλεις δεκαρα καρτα εχεις ένα γιγα ιντερνετ (500+500μπονους)

ημαρτον, δηλαδή τι πρεπει να κανω? να βρεθούμε και να σου δείξω το κινητό μου ή να ανεβαζω πριντ σκρινσ με τις παροχες??

εγω το σταματω εδώ

Μπρε ζουζουνάκι... Πόσο είναι το ερώτημα.
    Όταν βλέπω ότι καταναλώνω 600-1000 λεπτά, που χρεώνονται νομίζω ελάχιστη κλήση 30 δευτερόλεπτα και τα άλλα με το δευτερόλεπτο, η κάρτα και το τρίλεπτο μου φαίνεται ανέκδοτο.

Αν εσύ μιλάς 200 το μήνα ξέρω 'γω και κάνεις 5 κλήσεις την ημέρα, μία χαρά βγαίνουν τα νούμερα που βλέπω.

βαλε το πακετο που καις τα 7 ευρω!!!!! και παιρνεις 700 προς όλους/

αν παλι δεν σου φτανουν 700 προς όλους οκ κανε συμβόλαιο ρε αγορινα, τι να σου πω.....

αλλα πανω από όλα, ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και μετα αρχισε μας στις διαφωνίες και τα "δεν σου τα λεμε καλα" "καποιο λακκο εχει η φαβα "

και επειδή πιστευετε μονο ότι βλέπετε χωρις να το ψαξετε παραπανω... print screen,,,,μολις
    τα λεπτα που απομενουν είανι μεχρι 28 του μηνα που ειχα ενεργοποιησει το πακετο.... στις 28 με τα 5 ευρω που εχω μεσα θα ενεργοποιήσω ξανα το ίδιο και θα παρω 500 + ότι εχουν μεινει από αυτά που θα μεταφερθουν

για το ιντερνετ που εχω... το βλέπετε μονοι σας... ειανι από τα μπονους τα συνεχομενα που λεει και ο λογκαουττουραιντ

καντε ότι νομιζετε
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων g.jpg‎  

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Τα υπόλοιπα μεταφέρονται σε όλους τους CU, παλιούς και νέους, αν ανανεωθούν λίγο πριν λήξουν. Απλά μπορεί τα πακέτα να είναι λίγο αλλαγμένα ανάλογα την παλαιότητα του αριθμού.
    Γιάννη, έχω γράψει "για αυτούς που δεν είναι απαραίτητο να μιλάνε τόσο μα τόσο πολύ". Ποτέ δεν με εμπόδισε το να πάρω τηλέφωνο. Όταν ήθελα, έπαιρνα. Οι ανάγκες μου δεν είναι ίδιες με έναν επαγγελματία, πως να το πω.
    Απλά είναι χαζό για κάποιον που δεν είναι να συνεχίσει να πληρώνει συμβόλαιο χωρίς να το χρειάζεται.
    Τα νούμερα στα λεφτά νομίζω είναι όλη η εικόνα. Μιλάμε για πραγματική μείωση του κόστους ομιλίας.
    Απλά στο CU το ημερήσιο όρο κατανάλωσης mb από 500 πήγε στα 1500 mb. Αυτό σημαίνει πως μπορώ να δω motoGP από την εφαρμογή τους τις κατηγορίες moto 3 και motoGP με δεδομένα.
    Νομίζω τα γράφω απλά

επισης, - αν και ειπα δεν θα επανελθω, αλλα να πω ένα ακομα - αφου σε μερικους δεν φτανουν τοσα που προσφερουν οι εταιρειες.... δοκιμαστε το παρακατω

αφου δεν θες γουιντ (και καλα κανεις πιστεψε με) βαλε δεκα ευρω στο σι γιου (12 για την ακριβεια για να σου μεινουν δεκα ) και ...

- παιρνεις ένα γιγα δωρο για την δεκαρα που εβαλες
    - ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 1000 ΠΡΟΣ ΌΛΟΥΣ.....

τωρα φιλε αν και μετα από αυτό.... σου φαινονται ΄λίγα.... οκ I rest my case

Kalgeorge εσύ είσαι και στο myphone με αυτό το nick ε;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Kalgeorge εσύ είσαι και στο myphone με αυτό το nick ε;
    yeap

an kai opws sou eipa, borouses na me rwtiseis kai me pm
    Τελευταία τροποποίηση από kalgeorge; 17/03/2016 στις 23:24.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    και επειδή πιστευετε μονο ότι βλέπετε στην σελίδα της Vodafone......στις 28 με τα 5 ευρω που εχω μεσα θα ενεργοποιήσω ξανα το ίδιο και θα παρω 500 + ότι εχουν μεινει από αυτά που θα μεταφερθουν
    fixed.

Θα πάρεις 500 προς Voda και 100 προς όλους με 5 ευρώ. Και 1GB δώρο από την πρώτη ενεργοποίηση του μήνα. Λογικά μιλάς για το πακέτο "CU Talk a lot 600". Και έχεις μπόνους 100 λεπτά προς όλους με την ενεργοποίηση ονλάιν μέσω της εφαρμογής CU στο κινητό.
    Άρα 200 λεπτά προς όλους και 500 Voda και 1GB με τα πρώτα 5 ευρώ. Και με το επόμενο 5ευρο του μήνα είναι πάλι 100+100 προς όλους;
    Δεν είναι κακό αν είναι έτσι, όντως.
    Ισχύει ο σκεπτικισμός μου με το 3λεπτο... Αλλά αν είναι "200" με κάθε 5ευρο όσο διαρκεί η προσφορά, πιθανώς να αξίζει τον κόπο. Τα εισαγωγικά λόγω τρίλεπτου.Να ξαναδώ τι αλλαγές θα γίνουν τον Απρίλιο στα καρτοκινητά της εταιρίας.

Στα πακέτα που λες (CU Talk a lot 600 με 5 ευρώ) γράφει ότι δεν μεταφέρονται τα υπόλοιπα. Τι παίζει;

Για του λόγου το αληθές, http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu...aketa-omilias/ και http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu...one-app-bonus/

Εγώ στο πακέτο αυτό έχω 500' προς cu, 200' προς όλους και άλλα 100' bonus για online ενημέρωση και φυσικά 500mb για την10€ κάρτα του μήνα και άλλα 500 Mb δώρο +300mb από τους cu φίλους μου.

fixed.

Θα πάρεις 500 προς Voda και 100 προς όλους με 5 ευρώ. Και 1GB δώρο από την πρώτη ενεργοποίηση του μήνα. Λογικά μιλάς για το πακέτο "CU Talk a lot 600". Και έχεις μπόνους 100 λεπτά προς όλους με την ενεργοποίηση ονλάιν μέσω της εφαρμογής CU στο κινητό.
    Άρα 200 λεπτά προς όλους και 500 Voda και 1GB με τα πρώτα 5 ευρώ. Και με το επόμενο 5ευρο του μήνα είναι πάλι 100+100 προς όλους;
    Δεν είναι κακό αν είναι έτσι, όντως.
    Ισχύει ο σκεπτικισμός μου με το 3λεπτο... Αλλά αν είναι "200" με κάθε 5ευρο όσο διαρκεί η προσφορά, πιθανώς να αξίζει τον κόπο. Τα εισαγωγικά λόγω τρίλεπτου.Να ξαναδώ τι αλλαγές θα γίνουν τον Απρίλιο στα καρτοκινητά της εταιρίας.

Στα πακέτα που λες (CU Talk a lot 600 με 5 ευρώ) γράφει ότι δεν μεταφέρονται τα υπόλοιπα. Τι παίζει;

Για του λόγου το αληθές, http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu...aketa-omilias/ και http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu...one-app-bonus/

η σελιδα ης βοτνα δεινει διαφορετικα μπονους απο το αππ, της βοντα... τωρα θα μου πεις και εγω που να το ξερω?? οκ, δεκτο αυτο
    λοπον με 5 ευρω talk to vodafone 300 παιρνεις 200 όλους +200 βοντα+100 ονλινε μπονους προς όλους

300+300+100 ειναι στο talk to vodaone 600

δεν ξερω για τι πραγμα ακριβως προσπαθεις να με πείσεις απο την στιγμή που τα χρησιμοποιω
    τα υπολοιπα μεταφερονται αν ενεργοποιήσεις ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΚΕΤΟ. που σημαινει αν σου μενουν πχ 100 στο τελος του μηνα, θα μεταφερθούν κα προστεθουν στα 500 καινούρια.

απο την στιγμή που όπως είπες, προθεση σου ηταν να αποδειξεις στον εαυτό σου οτι κανεις καλα που εχεις συμβόλαιο,. τι το ψαχνεις? ειλικρινα ρωταω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Εγώ στο πακέτο αυτό έχω 500' προς cu, 200' προς όλους και άλλα 100' bonus για online ενημέρωση και φυσικά 500mb για την10€ κάρτα του μήνα και άλλα 500 Mb δώρο +300mb από τους cu φίλους μου.
    ase to cu pare na exeis... einai alli upothesi
    egw exw 14 cu pare naxeis flioys, alla edw milame oti ksekinas apla.

fixed.

print screen απο το αππ, που ανεφερα πριν

το οποίο φίλε γιάννη σημαίνει οτι.....

αν θελεις και σε βολευει περισσότερο, βαλε 16 ευρω καρτα τον μηνα.

αυτομάτως παιρνεις 1γιγα ιντερνετ (αφηνω στην ακρη τα μπονους που δίνουν στο cu ολο τοχρόνο... είδες το δικό μου, εχει κοντα 4 γιγα)

καις 7 ευρω και παιρνεις 700 προς όλους.
    καις την ίδια στιγμή άλλα 7 ευρω και παιρνεις άλλα 700 προς όλους

συνόλικα δηλαδή 1 γιγα και 1400 προς όλους (σε γενικες γραμμες)
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων gg.jpg‎  

Σελίδα 6 από 13 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια στα γρήγορα ( ερώτηση βρε…..!!!)
    από S705 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2008, 07:40
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2006, 15:50
  3. Ενα Στα Γρηγορα
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0