Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 102

Θέμα: KTEO εμπειρίες

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER

KTEO εμπειρίες

Δεν είχα σκοπό να ανοίξω αυτό το θέμα, αφού, μέχρι χτες, θεωρούσα ότι έχω κι εγώ μερίδιο ευθύνης, αλλά μετά τη σημερινή μου εμπειρία, απλά επιβεβαιώθηκα.

Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ότι το μηχανάκι μου περνάει ΚΤΕΟ 1/2016 κι όχι 12/2016, όπως πίστευα. Έκλεισα ραντεβού για χτες σε γνωστό ΙΚΤΕΟ (ας μην αναφέρω όνομα) στον Ρέντη, επειδή είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου και πήγα για τον έλεγχο και το προστιμάκι. Λίγο μετά, μου κάνει νόημα ο τεχνικός, πάω εκεί και μου ζητάει να βγάλω την πινακίδα μου από το σημείο που την έχω, γιατί "δε θα φανεί στις φωτογραφίες". Δεν έχω ιδέα τι εννοούσε, αφού η πινακίδα φαίνεται ξεκάθαρα από πίσω, αλλά δέχομαι ότι δεν είναι το προβλεπόμενο σημείο, οπότε του λέω "οκ, μήπως έχεις ένα κατσαβίδι;". 5 λεπτά μετά, φτάνει με ένα ίσιο κατσαβίδι, για τη σταυρόβιδα, η μύτη του οποίου έχει διπλάσιο πλάτος από το κεφάλι της βίδας. Το παλεύω 1-2 λεπτά, καταφέρνει να πάρει μερικές στροφές, αλλά εκνευρίζομαι αφάνταστα από το όλο σκηνικό, του δίνω το κατσαβίδι, πάω στη γραμματεία, τους αναφέρω - φανερά οργισμένος - το σκηνικό, παίρνω τα χαρτιά μου και φεύγω. Υπόψιν ότι το μηχανάκι είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Καταλαβαίνω ότι θα μου έκανε εξυπηρέτηση, αφού δεν είμαι προβλεπόμενος, αλλά, ρε μεγάλε, ολόκληρο ΚΤΕΟ, δεν έχετε ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ; Αλήθεια τώρα; Και βάζεις ΕΜΕΝΑ να ξεβιδώσω την πινακίδα, ενώ κάθεσαι και με κοιτάζεις; Ξαναλέω, καταλαβαίνω ότι είναι εξυπηρέτηση, αλλά κάν'τη. Θα σου πάρει 30 δευτερόλεπτα και θα κερδίσεις - τουλάχιστον - έναν πελάτη. Δηλαδή οκ, βγάζεις λεφτά από πελάτες, δεν τους κάνεις χάρη. Αδυνατώ να κατανοήσω το σκεπτικό. Και, επιπλέον, είμαι σίγουρος ότι έχουν κάνει ακριβώς το ίδιο, για μηχανάκια, δεκάδες φορές. Φυσικά δε με ενδιαφέρει πλέον, αφού δε θα ξαναπατήσω στη συγκεκριμένη εταιρεία. Ελπίζω να πείσω και άλλους να κάνουν το ίδιο, γιατί έχει παραγίνει με τους "επαγγελματίες".

Σήμερα, λοιπόν, έκλεισα ραντεβού στην Auteco. Ακόμα και το σύστημά τους εισόδου/εξόδου των οχημάτων είναι σαφώς πιο επαγγελματικό. Δε μου έκαναν την παραμικρή παρατήρηση, το παραμικρό σχόλιο για την πινακίδα. Ακριβώς στην ίδια θέση που ήταν και χτες. Το μηχανάκι πέρασε κανονικότατα. Μακρυά από κυρίους ΚΤΕΟ, λοιπόν.
    Life begins at 45°.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Εμένα μου είπαν πως κόπηκαν κάποιοι γιατί δεν είχαν πίσω φτερό.
    Η πινακίδα μου φαίνεται από τον τελευταίο μπάτσο στο σπίτι του, αλλά φτερό δεν έχω.
    Άκου φτερό...

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Πηγαινα παλια στην auteco και δεν ειχα κανενα παραπονο. Λογω εγγυτητας στο σπιτι πλεον πηγαινω στην autovision. Κανενα παραπονο κ απολυτα επαγγελματικη συμπεριφορα.

Εγώ μόνο καθρέφτες δεν είχα και δανείστηκα. Κατά τ'άλλα το μηχανάκι πήγε ακριβώς όπως το κυκλοφορώ καθημερινά. Μου είπαν μόνο για τα λάστιχα ότι πρέπει να αλλαχθούν κάποια στιγμή, αλλά ήταν ήδη στο πρόγραμμα.
    Life begins at 45°.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Και δεν είχαν ένα κατσαβίδι της προκοπής ε;
    Και δεν μου λες, το μηχανάκι σου το αφήνεις να το πάρει άλλος; Ακόμη και αν είναι μπροστά σου για λίγα μέτρα; Και πατάει φρένα, γκάζι κλπ;
    Εμένα με χαλάει πολύ αυτό.
    Πολύ όμως.

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Αυτο με τις φωτογραφιες τι ειναι ? καινουργιο ??? εμενα μεχρι και στον ελεγχο μαζι με αφησαν να ειμαι !!!
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Μέλος Το avatar του/της AggelakasK
    το καλυτερο! εκει στου ρεντη ...
    παω , ελεγχος φρενα κτλ...ειναι 3 τυποι, 2 κανονικοι σε υψος 175-180 και ενας μαλλον απογονος του Νικου Ριζου...
    Λεω θα το παρουν τα παιδια και σκαει το στρουμφ και προσπαθει να ανεβει στην μηχανη με σκαλωσια ...
    φωνες κακο του στυλ " ρε παιδια ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΑΝΕΙΕΙΕΙΕ!!! ...στα @ρχιδι@@@ τους ...με κοιταει ο τυπος εμφανως προσβεβλημενος και μου λεει μην αγχωνομαι ...το χει....μπαινω μπροστα του λεω "φιλε στοπ κατεβα πηγαινε να παιξεις αλλου", το παιρνω και φευγω με δικη μου ευθυνη κτλ ..πηγα autovision .
    Ελεος με τον καθε πικραμενο που θελει να το παιζει pastrana
    σημ. η μηχανη ktm 950s

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Το έχω αναφέρει και παλαιότερα νομίζω. Πέρναγε ο πατέρας μου ΚΤΕΟ το παλιό ΙΧ μου (Citroen Xsara) και τον έκοψε γιατί παρατήρησε πρόβλημα με την λειτουργία του ABS - λεπτομέρεια: το αμάξι ΔΕΝ ήταν εφοδιασμένο με ABS... Παλαιότερα, όταν είχε περάσει το δικό του αμάξι ΚΤΕΟ, ένα τζιμάνι "ανακάλυψε" ότι ο father στα 65 του την είχε δει με τις βελτιώσεις και είχε επέμβει στη μηχανή του αυτοκινήτου για να καταλήξει ότι η μηχανή είχε αλλάξει παράνομα με μεγαλύτερου κυβισμού χωρίς να δηλωθεί...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Και δεν είχαν ένα κατσαβίδι της προκοπής ε;
    Και δεν μου λες, το μηχανάκι σου το αφήνεις να το πάρει άλλος; Ακόμη και αν είναι μπροστά σου για λίγα μέτρα; Και πατάει φρένα, γκάζι κλπ;
    Εμένα με χαλάει πολύ αυτό.
    Πολύ όμως.
    Ήμουν μπροστά και ήταν κύριος. Γενικά, όχι, δε μου αρέσει, αλλά τι μπορείς να κάνεις; Νόμοι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Privateer Προβολή μηνύματος
    Αυτο με τις φωτογραφιες τι ειναι ? καινουργιο ??? εμενα μεχρι και στον ελεγχο μαζι με αφησαν να ειμαι !!!
    Πιθανότατα το θέσπισαν επειδή είναι ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσουν ότι το μηχανάκι είναι (ή έστω δείχνει) αυτό που δηλώνεται.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AggelakasK Προβολή μηνύματος
    το καλυτερο! εκει στου ρεντη ...
    παω , ελεγχος φρενα κτλ...ειναι 3 τυποι, 2 κανονικοι σε υψος 175-180 και ενας μαλλον απογονος του Νικου Ριζου...
    Λεω θα το παρουν τα παιδια και σκαει το στρουμφ και προσπαθει να ανεβει στην μηχανη με σκαλωσια ...
    φωνες κακο του στυλ " ρε παιδια ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΑΝΕΙΕΙΕΙΕ!!! ...στα @ρχιδι@@@ τους ...με κοιταει ο τυπος εμφανως προσβεβλημενος και μου λεει μην αγχωνομαι ...το χει....μπαινω μπροστα του λεω "φιλε στοπ κατεβα πηγαινε να παιξεις αλλου", το παιρνω και φευγω με δικη μου ευθυνη κτλ ..πηγα autovision .
    Ελεος με τον καθε πικραμενο που θελει να το παιζει pastrana
    σημ. η μηχανη ktm 950s
    χχχαχαχα τι λες ρε φιλε τωρα? πανω στο κατσικι ηθελε να ανεβει ο ζουμπας? δεν παμε καθολου καλα..καλα ξηγηθηκες..και εγω εχω παρεξηγηθει πολλες φορες σε συνεργεια και κτεο οταν βλεπω οτι δεν ξερουν τι κανουν και να σου πω κ κατι? δεν δινω δεκαρα! κανουν μπαμ καποια πραματα οτι ειναι και τα κανουν λαθος..οχι ρε φιλε δεν θα κανουν οτι τους γουσταρει

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Πιθανότατα το θέσπισαν επειδή είναι ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσουν ότι το μηχανάκι είναι (ή έστω δείχνει) αυτό που δηλώνεται.
    Και να εξασφαλίσουν επίσης ότι το όχημα πέρασε ΜΕΣΑ από το ΚΤΕΟ και όχι από κάπου τριγύρω.

(Όσο αφορά τη μετακίνηση της πινακίδας, έχω την εντύπωση ότι απαγορεύεται να κατσαβιδιάζουν τα οχήματα. Δεν είμαι όμως απόλυτα σίγουρος.)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    (Όσο αφορά τη μετακίνηση της πινακίδας, έχω την εντύπωση ότι απαγορεύεται να κατσαβιδιάζουν τα οχήματα. Δεν είμαι όμως απόλυτα σίγουρος.)
    Προφανώς. Δεν είπε κανείς να βάλουν χέρι έτσι αυθαίρετα. Αλλά μπορούσε να με ενημερώσει, να με ρωτήσει, κάτι. Το "βρες εσύ κατσαβίδι και βάλ'τη εκεί" δε μπορώ να το δεχτώ.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    μου κανει εντυπωση το θεμα σου με την πινακιδα.

ενα εντουρακι το πηγα και περασε με την μια χωρις να πω τιποτα και χωρις να μου πουν τιποτα. λεπτομερεια: δεν δουλευανε τα φλας.

κι οχι σε αυτο που αναφερεις σε αλλο ιδιωτικο κτεο

και ποτε δεν κλεινω ραντεβου. παω ξερα και σε δεκα λεπτα εχω τελειωσει.
    Γιαννης

never hold back Το avatar του/της Ohm
    φρυγανιά καβαλάω για να φοβάμαι μην την ακουμπήσει άλλος χωρίς να τον βλέπω;
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Προφανώς. Δεν είπε κανείς να βάλουν χέρι έτσι αυθαίρετα. Αλλά μπορούσε να με ενημερώσει, να με ρωτήσει, κάτι. Το "βρες εσύ κατσαβίδι και βάλ'τη εκεί" δε μπορώ να το δεχτώ.
    Εντάξει, δεν το 'χουν όλοι το χάρισμα της επικοινωνίας. Δυστυχώς.

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μεταθανατιες εμπειριες...
    από noble στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2007, 21:40
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2006, 22:30
  3. Εξωσωματικές εμπειρίες
    από bartlal στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2006, 20:27