γιαννη για να σου λεω κατι παει να πει ότι δεν κοροιδευόμαστε.... τα εχω εγω!!!
με 5 ευρω καις και παιρνεις 500 προς όλους (200+200+100ον λαιν μπονους)
αν βαλεις δεκαρα καρτα εχεις ένα γιγα ιντερνετ (500+500μπονους)
ημαρτον, δηλαδή τι πρεπει να κανω? να βρεθούμε και να σου δείξω το κινητό μου ή να ανεβαζω πριντ σκρινσ με τις παροχες??
εγω το σταματω εδώ
βαλε το πακετο που καις τα 7 ευρω!!!!! και παιρνεις 700 προς όλους/
αν παλι δεν σου φτανουν 700 προς όλους οκ κανε συμβόλαιο ρε αγορινα, τι να σου πω.....
αλλα πανω από όλα, ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και μετα αρχισε μας στις διαφωνίες και τα "δεν σου τα λεμε καλα" "καποιο λακκο εχει η φαβα "
και επειδή πιστευετε μονο ότι βλέπετε χωρις να το ψαξετε παραπανω... print screen,,,,μολις
τα λεπτα που απομενουν είανι μεχρι 28 του μηνα που ειχα ενεργοποιησει το πακετο.... στις 28 με τα 5 ευρω που εχω μεσα θα ενεργοποιήσω ξανα το ίδιο και θα παρω 500 + ότι εχουν μεινει από αυτά που θα μεταφερθουν
για το ιντερνετ που εχω... το βλέπετε μονοι σας... ειανι από τα μπονους τα συνεχομενα που λεει και ο λογκαουττουραιντ
καντε ότι νομιζετε
Τα υπόλοιπα μεταφέρονται σε όλους τους CU, παλιούς και νέους, αν ανανεωθούν λίγο πριν λήξουν. Απλά μπορεί τα πακέτα να είναι λίγο αλλαγμένα ανάλογα την παλαιότητα του αριθμού.
Γιάννη, έχω γράψει "για αυτούς που δεν είναι απαραίτητο να μιλάνε τόσο μα τόσο πολύ". Ποτέ δεν με εμπόδισε το να πάρω τηλέφωνο. Όταν ήθελα, έπαιρνα. Οι ανάγκες μου δεν είναι ίδιες με έναν επαγγελματία, πως να το πω.
Απλά είναι χαζό για κάποιον που δεν είναι να συνεχίσει να πληρώνει συμβόλαιο χωρίς να το χρειάζεται.
Τα νούμερα στα λεφτά νομίζω είναι όλη η εικόνα. Μιλάμε για πραγματική μείωση του κόστους ομιλίας.
Απλά στο CU το ημερήσιο όρο κατανάλωσης mb από 500 πήγε στα 1500 mb. Αυτό σημαίνει πως μπορώ να δω motoGP από την εφαρμογή τους τις κατηγορίες moto 3 και motoGP με δεδομένα.
Νομίζω τα γράφω απλά
επισης, - αν και ειπα δεν θα επανελθω, αλλα να πω ένα ακομα - αφου σε μερικους δεν φτανουν τοσα που προσφερουν οι εταιρειες.... δοκιμαστε το παρακατω
αφου δεν θες γουιντ (και καλα κανεις πιστεψε με) βαλε δεκα ευρω στο σι γιου (12 για την ακριβεια για να σου μεινουν δεκα ) και ...
- παιρνεις ένα γιγα δωρο για την δεκαρα που εβαλες
- ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ 1000 ΠΡΟΣ ΌΛΟΥΣ.....
τωρα φιλε αν και μετα από αυτό.... σου φαινονται ΄λίγα.... οκ I rest my case
Kalgeorge εσύ είσαι και στο myphone με αυτό το nick ε;
fixed.
Θα πάρεις 500 προς Voda και 100 προς όλους με 5 ευρώ. Και 1GB δώρο από την πρώτη ενεργοποίηση του μήνα. Λογικά μιλάς για το πακέτο "CU Talk a lot 600". Και έχεις μπόνους 100 λεπτά προς όλους με την ενεργοποίηση ονλάιν μέσω της εφαρμογής CU στο κινητό.
Άρα 200 λεπτά προς όλους και 500 Voda και 1GB με τα πρώτα 5 ευρώ. Και με το επόμενο 5ευρο του μήνα είναι πάλι 100+100 προς όλους;
Δεν είναι κακό αν είναι έτσι, όντως.
Ισχύει ο σκεπτικισμός μου με το 3λεπτο... Αλλά αν είναι "200" με κάθε 5ευρο όσο διαρκεί η προσφορά, πιθανώς να αξίζει τον κόπο. Τα εισαγωγικά λόγω τρίλεπτου.Να ξαναδώ τι αλλαγές θα γίνουν τον Απρίλιο στα καρτοκινητά της εταιρίας.
Στα πακέτα που λες (CU Talk a lot 600 με 5 ευρώ) γράφει ότι δεν μεταφέρονται τα υπόλοιπα. Τι παίζει;
Για του λόγου το αληθές, http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu...aketa-omilias/ και http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu...one-app-bonus/
Εγώ στο πακέτο αυτό έχω 500' προς cu, 200' προς όλους και άλλα 100' bonus για online ενημέρωση και φυσικά 500mb για την10€ κάρτα του μήνα και άλλα 500 Mb δώρο +300mb από τους cu φίλους μου.
η σελιδα ης βοτνα δεινει διαφορετικα μπονους απο το αππ, της βοντα... τωρα θα μου πεις και εγω που να το ξερω?? οκ, δεκτο αυτο
λοπον με 5 ευρω talk to vodafone 300 παιρνεις 200 όλους +200 βοντα+100 ονλινε μπονους προς όλους
300+300+100 ειναι στο talk to vodaone 600
δεν ξερω για τι πραγμα ακριβως προσπαθεις να με πείσεις απο την στιγμή που τα χρησιμοποιω
τα υπολοιπα μεταφερονται αν ενεργοποιήσεις ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΚΕΤΟ. που σημαινει αν σου μενουν πχ 100 στο τελος του μηνα, θα μεταφερθούν κα προστεθουν στα 500 καινούρια.
απο την στιγμή που όπως είπες, προθεση σου ηταν να αποδειξεις στον εαυτό σου οτι κανεις καλα που εχεις συμβόλαιο,. τι το ψαχνεις? ειλικρινα ρωταω.
print screen απο το αππ, που ανεφερα πριν
το οποίο φίλε γιάννη σημαίνει οτι.....
αν θελεις και σε βολευει περισσότερο, βαλε 16 ευρω καρτα τον μηνα.
αυτομάτως παιρνεις 1γιγα ιντερνετ (αφηνω στην ακρη τα μπονους που δίνουν στο cu ολο τοχρόνο... είδες το δικό μου, εχει κοντα 4 γιγα)
καις 7 ευρω και παιρνεις 700 προς όλους.
καις την ίδια στιγμή άλλα 7 ευρω και παιρνεις άλλα 700 προς όλους
συνόλικα δηλαδή 1 γιγα και 1400 προς όλους (σε γενικες γραμμες)