Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
εχω βαλει το 950 με r6 2006+ που ηταν πιο υψηλοροπο απο τα παλια.
ιδρωσε.........να φτασει την πισω ροδα του ktm στο 400αρι.απο σταματημενοι...
παιζουν ρολο οι οδηγοι.........
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
εγώ κα΄τι τέτοιους τους γ... με το ΤΔΜ...
Μπα αυτοί βαράνε LSD
Τους βλέπω κάθε μέρα στο δρόμο να τα χώνουν σε κάτι μπανιέρες "φτιαγμένες" μόνοι τους
αφού κανένας δεν ασχλείται μαζί τους.... και αυτοί να καμαρώνουν σα ντο γύφτικο σκεΜΠΑρνι...
Το κακό είναι ότι κάνουν μαλακίες και θα πάρουν και κανένα άλλο μηχανάκι μαζί που δεν έχει και καμιά
σχέση...
Τεσπα τι να λέμε... Μιλάμε για ζώα.
ανανήψαντας
Εγώ παιδιά θα το τιμήσω το 990 και ας πιω τσαγάκι.. on board πάντα! Μείνετε συντονισμένοι..
Το λασπώσαμε και σήμερα!
είναι το 990/950 το νέο vstrom? (όσον αφορά τη συχνότητα του εκθειασμού των κατόχων στα μοτο φόρα). εκθρονίστηκε ο Βασιλιάς?
η ερώτηση θα έπρεπε να μπει πιθανών σε νέο thread (ίσως)
να τες και οι πρωτες δικαιολογιες
για πιο ρ6 μιλαμε και για πιο 990? αν ειναι το ρ6 πριν το 06 παιζει να τον περασεις αν ξεκινησεις καλα (αναλογα και το ποσο καλος ειναι ο αλλος βεβαια). τοσες μερες και κοντρα δεν ειδαμε ομως. αυριο στο δρομο για καφε ετσι οπως ειστε χωρις κρανη, σταματηστε και ανοιξτε στην εθνικη... κυπριακο το εχετε κανει για 1 κοντρα...![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
δανειζω αλεξιπτωτο για εγκαιρο φρεναρισμα σε περιπτωση που πανε ολα στραβα !
Εγώ λέω πως αν το πάρει ο Dalton το r6 τον έχει σκίσει αυτόν με το κτμ το πολύ πολύ να κάνει και καμιά Μπινια. Έλα να βλέπω στοιχήματα
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
όταν ανοιξει ο καιρος, η κοντρα θα αναβληθει επειδή ο αερας φερνει σκονη από την αφρικη και βουλωνει τα φιλτρα...
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.